1. Blomsterbutikk
  2. Forhandler av tørkede blomster
  3. Blomsterlevering
  4. Blomsterdekoratør
  5. Blomstermarked

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Skal du bruge blomster i Esbjerg? | I vores blomsterbutik NYBO Blomster i Esbjerg, har vi et stort udvalg af flotte blomster.

3,7

Middels

Hentede en smuk buket til nytår i butikken. Bliver mødt af det sødeste personale, som tager sig tid. Efter et par dage hang en af blomsterne lidt. Sender en mail til butikken med billede, og de svare hurtigt at det ikke skal ske og kan hente en ny buket. Mega god service 😊

30. desember 2024

Ubehagelig og truende adfærd.

Ubehagelig og truende adfærd.

Vi skulle bestille blomster til en begravelse af en tæt relation.
Vi betaler vores andel og bestiller derefter blomster for afdødes enkemand og søn, disse blomster skulle indgå i boet og sættes på “begravelses regningen” som aftales med Nybo Blomster.
Inden boet er gjort op går der jo selvfølgelig noget tid, men den tid kunne indehaveren ikke vente på, så han begynder at ringe til os og vil have pengene udleveret.
Han er ret opsidset og kommer bl.a med bemærkninger som “jeg ved hvor i bor” imens han fortsat råber og skriger i telefonen, og han vil ikke forstå at vores blomster jo er betalt, så vi ikke skylder noget og at enkemandens blomster bliver betalt når boet er gjort op.. han tilsviner så både os igen og fortæller at bedemanden har oplyst ham om at der ikke var nogen penge at hente (hvilket ikke passer, og det ville en bedemand aldrig fortælle, og da boet ikke er gjort op, så ville han heller ikke kunne vide det).
Efter vi har lagt på, fortsætter han med beskeder, om at Nybo blomster skulle have stået som sponsorater for begravelsen osv osv. det fortsatte indtil han blev blokeret.
Vi har snakket med skifteretten som fortæller at selvfølgelig får Nybo blomster sine penge når boet er gjort op.
Meget meget meget ubehagelig oplevelse med denne Indehaver, som fortsætter i en lang periode.

12. desember 2023

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis