Ntshava Safaris

Informasjon om virksomheten

1. Turoperatør

Skrevet av virksomheten

Discover and explore the real Africa. Private and small groups only. With private guide/ driver. South Africa safaris, tours and adventures. No mass tourism. Eco friendly and sustainable African tourism. Get into to wild and discover the magic of Africa. Personal and especially for you and your travel companion(s)

Kontaktopplysninger

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Pieter blaak is een oplichter

Pieter blaak ntshava is een grote oplichting. Wij hadden een reis geboekt en betaald. De dag van vertrek, we waren al op Schiphol. Kreeg ik een mail met de mededeling niet naar Afrika te komen. Ntshava zou failliet zijn. De curator zou het regelen. En ineens zou pieter in het ziekenhuis liggen. Er is nooit geen contact meer geweest. En uiteraard zijn wij ons geld kwijt.

30. september 2023

Ruim 1700 euro aanbetaald

Ruim 1700 euro aanbetaald, annulering wegens corona. Hij heeft van alles beloofd maar we hebben geen cent terug gekregen!! Oplichter, ga nooit bij hem een reis boeken.

27. oktober 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

This company is a scam !!! don't book!!

Hi all, NEVER BOOK WITH THIS COMPANY, IT IS A COMPLETE SCAM, this company does not exsist. We lost all our money. Also watch out for the company 'Hambana.com'. Is is a new fraudulous website from the same owners!! I gave one star because I had to, but deserve no stars ;-)

1. september 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

zou er zelfs geen ster aan geven

zou er zelfs geen ster aan geven, zijn enkele jaren geleden(2019) met hem in zee gegaan omdat we die periode 10jaar waren gehuwd en het een droom was om naar afrika te gaan!
Hebben toen veel geld neergeteld om daar in Marlothpark in een prachtige locatie t zitten voor 2 weken.
Toen we aankwamen zaten we in een armoeidig huisje(kapotte zetels, kapotte bbq), we kregen toen nog een beetje steun van onze host en na lang overleg(wat niet de bedoeling was op vakantie!)kregen we na een week een prahtige woning; maar wat we dan voor de eerte week tveel hadden betaald; hebben we nooit meer gezien!!!als je naar zo'n land wil, moet dat zonder die problemen kunnen!

30. juli 2023

Als ik 0 sterren zou kunnen geven

Als ik 0 sterren zou kunnen geven, had ik dat gedaan! Pieter Blaak (Ntshava Safaris) is een oplichter. Wij hebben bij hem een reis geboekt. Deze werd op het laatste moment in 2021 afgezegd wegens Corona. We hebben de reis omgezet naar hetzelfde tijdstip in 2021. Een week voor vertrek werd hij weer afgezegd door hem. Dit keer door onrusten in het gebied waar we zouden reizen. Wij konden de reis niet meer verzetten en hij verzekerde ons dat we ons geld retour gestort zouden krijgen. We wachten er nu nog op en er wordt niet meer gereageerd op onze emails. Boek niet!!!!

20. desember 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Prachtige ervaring in Sunset Game Lodge

Wij hebben tussen Kerst en Oud en Nieuw met z'n zessen een 8-daagse reis gedaan. Omdat de safari lodge in juni al was volgeboekt hadden we via Pieter de Sunset Game lodge als alternatief aangeboden gekregen nabij Hoedspruit, die wat verstopt op de website stond.

Fantastische ervaring, mede dankzij eigenaren Vincent en Toni. Er is ruimte voor aanpassingen en mogelijk maatwerk, uiteraard rekeninghoudend met met andere gasten.
Wij houden van kleinschalig met persoonlijke aandacht en waren dus goed op onze plaats. Omdat het kleinschallig is, is er ook veel contact met de andere gasten en de eigenaren. Vincent en Toni doen er alles aan om de juiste balans hierin te vinden en iedereen aan zijn/haar trekken te laten komen en proberen net even wat extra te doen.

Niet onbelangrijk, het eten was erg lekker!

22. desember 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij zijn in November 3 weken met…

Wij zijn in November 3 weken met Nsthava Safari’s in Zuid-Afrika geweest. Pieter Blaak was onze gids en chauffeur. Wat een geweldige ervaring was dit. Mijn echtgenoot is erg beperkt maar de reis en de accommodatie waren aangepast zodat we beiden konden genieten.De rolstoel hebben we gelukkig weinig moeten gebruiken.
Onze mooiste ervaring was de geboorte van een impala waar we getuigen van mochten zijn dat het kon gaan staan en weg kon lopen met moeder. Ons verblijf in Sunset Game Lodge gaan we ook nooit vergeten niet allen van het mooie uitzicht maar omdat we daar ons 50 jarige trouwdag hebben gevierd. Wat hebben de mannen Vincent en Tony hun best gedaan om een bruidstaart daar te krijgen die onze kinderen via Pieter hadden geregeld.
Echt zoveel gezien en beleefd dat we gaan sparen voor een volgende keer.

11. november 2022
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Op reis met mindervalide echtgenote September 2022

Ben met mijn mindervalide echtgenote en dochter (22 jaar) van 14/09/22 tem 28/09/22 naar Zuid-Afrika geweest met NTSHAVA SAFARIS privé-tour. Een prachtige ervaring, een uiterst sympathieke en goede privé-chauffeur, goede accommodaties waarbij we nog altijd terugdenken aan de 4 nachten in de Sunset Game Lodge, nabij de bush van Kruger Park. Geweldige ervaring ! Mijn echtgenote heeft MS en hadden veel vrees om deze reis te doen. Mede dank zij Pieter Blaak (Ntshava Safaris) zijn nuttige informatie hebben we deze prachtige reis kunnen doen en was op geen enkel moment een zware belasting voor mijn echtgenote. Hadden zelf een rollator/rolstoel bij met hoes.... wel ... we hebben het zelfs niet uit de hoes moeten halen. Dus zoals door Pieter was beloofd, was deze reis zeer geschikt voor minder valide mensen. Wat de internationale betaling betreft, is deze uiterst correct verlopen. Wel heb ik via KBC een telefoontje gekregen vermits het hier ging om een internationale betaling en zij zich wilden vergewissen of dit bedrag wel op een Zuid-Afrikaanse rekening mocht gestort worden. 2 dagen later heb ik de bevestiging van Ntshava ontvangen dat alles okay was. Alles was goed georganiseerd.. de Soweto tour, Kruger Park, Blyde River Canyon, St. Lucia - wetlands - Cape Vidal, Drakensbergen, enz.
Niets op aan te merken. Dochter had zelfs aparte accommodatie gekregen waar zij op gehoopt had en uiteindelijk ook gekregen. Top reis !
Willy Gournon - Schoten België

28. september 2022
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Wat ik hier ga schrijven over Pieter…

Wat ik hier ga schrijven over Pieter Blaak en zijn bedrijf Ntshava, is enkel ter overweging voordat u met hem in zee zou gaan en een eenzijdige beschouwing.
Het is begin 2022 en we willen een retraite reis boeken in Z-Afrika. Wij komen via internet terecht bij Pieter Blaak van Ntshava. Een Nederlander, woonachtig in Z-Afrika, die al sinds 1996 reisen zou organiseren. Wij komen in contact met hem en hij reageert erg snel, iet wat onzakelijk, maar goed. Het leek allemaal erg goed te passen bij onze wensen, echter net voordat hij wij wilden betalen realiseerde ik mij dat we geen referentie check hadden gedaan. Dit kwam mede omdat ik enige zekerheid wilde voordat ik een totale vreemde zomaar een groot bedrag zou gaan overmaken. Daarom vroeg ik Pieter voor een link om via creditcard te kunnen betalen, maar daar kreeg ik een leugenachtig antwoord op terug. Het banksysteem in Z-Afrika zou geheel anders zijn dan wij in NL gewend zijn, en daarom zou een creditcard betaling niet mogelijk zijn en was enkel een cross border overboeking mogelijk. Nu ben ik zelf jaren lang bankier geweest, gespecialiseerd in internationale betalingen, en wist daarmee dat dit flauwekul was. Daarmee was onze argwaan gewekt en zijn we op onderzoek uit gegaan. En wat we toen ontdekten, gaf ons op zijn zachts gezegd geen vertrouwen.
Er waren amper(2 stuks) reviews te vinden, waarvan 1 negatief tijdens een huwelijksreis. Vreemd voor een bedrijf dat claimt al sinds 1996 reizen te organiseren en van daaruit concludeert schijnbaar iets goed te doen. Dus met reviews kwamen we niet verder. Op de site zelf pronkte hij met een logo van een engelse organisatie die awards uitgeeft aan reisorganisaties. Daarbij gaf hij aan verschillende jaren te zijn uitgeroepen tot beste safari organisatie van Z-Afrika. Ik heb contact opgenomen met die organisatie en zij hebben mij aangegeven dat ze nog nooit van Ntshava of Pieter Blaak hadden gehoord. Laat staan uitgeroepen tot... Dit heeft tot gevolg gehad dat zij met Pieter contact hebben opgenomen en gesommeerd om deze leugen van zijn site af te halen.
Verder kloppen de foto's op zijn site niet met de reis. Deze kun je zelf in google checken.
En als laatste heb ik contact opgenomen met een Belgische organisatie die hij zelf als voorbeeld heeft genoemd, welke regelmatig groepsreizen bij hem zou organiseren. Bij navraag bleek dat wel eens voorgekomen te zijn, echter bij het horen van mijn verhaal met de daarbij horende bewijzen, ging men zich beraden of zij er in de toekomst nog wel zaken mee wilden doen.
Dit zijn mijn bevindingen en doe ermee wat je wil. Wij hebben uiteindelijk zelf, in het zelfde 3 landen punt en in dezelfde periode, een reis geboekt. In de veel luxer resort(Mapesu) en tegen een veel lagere prijs.
Groet, Ron

7. august 2022
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv