NOVASOL Global Anmeldelser 229

1,2

1. Hytte

We are Europe's leading company for rent holiday homes. Each year we send thousands guests on holiday in Denmark as well as to our many European destinations.

1,2

Dårlig

Har ikke svart på negative anmeldelser

De fortjener faktisk ikke en stjerne…

De fortjener faktisk ikke en stjerne engang.Fryktelig useriøst selskap! Vi gjorde den tabben med å ikke sjekke andres gjesters erfaringer før vi bestilte. Gjør ikke den feilen igjen
Vi hadde bestilt et hus
i Danmark. Da vi kom til huset var det skittent over alt. Mye døde og levende insekter over alt. Spesielt mye edderkopper og maur. Spinnelv var det også overalt. Også på soverommene var det også edderkopper og mye døde dyr og ekskrementer. Selv også på kjøkkenet.

Huset hadde også råte, det manglet brannvarslere og brannslukningsapparat.

Vi snakket med huseier som var en gammel dame. Hun opplyste at huset ikke var blitt leid ut siden i fjor sommer. Novasol har altså ikke sjekket tilstanden på huset eller vasket før vi kom.

Novasol kunne ikke brydd seg mindre om at vi stod uten et sted å bo. De var avvisende og truende fra første stund og var lite behjelpelig med å finne en løsning.

Kommer aldri til å bruke dem igjen og vil absolutt ikke anbefale andre å benytte dem.

STYR UNNA MED MINDRE DU BESTILLER FERIE FOR SVIGERMOR!

2. juli 2025

Enda en skuffelse med firmaet Novasol.

Enda en skuffelse med firmaet Novasol.
Vi reiste igjen til Bornholm med Novasol, fordi jeg elsker denne øya og fordi Novasol har et stort utvalg av feriehus. Forrige opphold var mislykket fordi det var mus i huset – det luktet mus, og i løpet av en uke fanget vi seks mus. Vi sendte bilder til Novasol-kontoret, men de tok ikke noe ansvar for ulempene under oppholdet.

Vårt siste opphold – vi ankom et skittent hus, peisen var ikke tømt. Lært av tidligere erfaring, tok jeg umiddelbart kontakt med Novasol og sendte bilder av situasjonen. Ingen reaksjon. Ingen ekstra rengjøring ble utført.

Før vi dro, vasket vi huset selv, men vi rengjorde ikke peisen, fordi vi ikke hadde brukt den. Likevel fikk vi en regning for rengjøring, til tross for at jeg har bilder som viser at vi forlot huset rent.

Selskapet bruker trusler og press. Jeg kan ikke anbefale dem. Jeg er veldig skuffet over deres holdning og måten de håndterer problemer på. Så vidt jeg vet, finnes det også andre firmaer og private utleiere på Bornholm.

Jeg fraråder sterkt å bruke Novasol. De har ingen forståelse for kundeservice eller hvordan man driver forretning. En stor skuffelse, spesielt etter at jeg har brukt deres tjenester i mange år.

5. april 2025

Har sendt mail på mail til novasol ingen svar useriøst firma

dresse
Leide Kyrkonäs Stugby 4 nr. 7, Vitsand/Torsby
685 94 Torsby Sverige I fra fredag den 27/10 til søn 29/10 måtte reise hjem lørdag morgen da hytta var skitten bestikk og kopper og kar var også skittent generelt dårlig renhold strømmen som ikke virket som dets kulle vann som rant i kraner veggdyr som bet ødelakte møbler ett lugubert sted
har sendt mail på mail til novasol men ingen svar. vill fraråde og leie på det stedet useriøst og ikke svare. mvh Geir Aven

27. oktober 2023

Koronavirus reiserestriksjoner Norge til Sverige

Novasol er en parasitt. De vil har følgende gebyrer dersom feriehuset i Sverige må avbestilles pga Pandemi:
a. Fra bestillingsdato til og med 70 døgn før innflytning, 10% av det samlede leiebeløpet, minimum 700 NOK.
b. Fra 69 til 40 døgn før innflytning, 25 % av det samlede leiebeløpet, minimum 700 NOK.
c. Fra 39 døgn før innflytting, 100 % av det samlede leiebeløpet.

22. mars 2020
Vis anmeldelser på alle språk. (229 anmeldelser)