Duidelijke website waardoor bestelling snel en eenvoudig te plaatsen was. Met 2 dagen werden de hazelnootdoppen, verpakt in stevige dozen, geleverd. Geadviseerde hoeveelheid blijkt genoeg te zijn om... Vis mer
Se hva andre synes
Ik werd snel en duidelijk geholpen met mijn vragen. Ook de levering ging supersnel en de perzikdoppen zijn heel makkelijk en snel te verwerken, zonder zwaar tilwerk. Mijn tuinpad heeft nu een leven... Vis mer
De site is helder en duidelijk over soorten pitten en stenen, de hoeveelheid die je nodig hebt voor je aantal vierkante meters. Bestellen ging moeiteloos en de zak perzik stenen stond twee dagen la... Vis mer
Selskapet har svart
Super goed geholpen, geen vraag was teveel. Netjes op de afgesproken dag geleverd, keurig verpakt en afgedekt. Erg goede ervaring met het bedrijf. En het product ziet er top uit.
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Nocciolo biedt een uniek en duurzaam assortiment producten zoals perzikstenen en macadamiadoppen met een 30+ jaar levensduur, een innovatieve waterplaat en vliesdoek, ideaal voor gebruik in tuinen, en op daken.
Kontaktopplysninger
Nederland
- www.nocciolo.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Ook tweede levering prima
3 jaar geleden al eens een bestelling gedaan en dat ligt er nog geweldig bij. Nu wederom een bestelling gedaan voor een ander deel van onze tuin, en wederom snelle en correcte levering en een mooi resultaat. Mooier en extreem veel langere levensduur dan de houtsnippers van de buren

Natuurlijk uitziende paadjes
Ik heb nu voor 2e keer de gespleten pitten besteld voor kleine paadjes in onze tuin. Het ziet er mooi, natuurlijk uit.

Goed product
Goed product, goede service, prima geïnformeerd over hoeveelheden en levertijd.

Zeer goede kwaliteit
Zeer goede kwaliteit, precies wat ik zocht!

Zeer goede Qualiteit Worteldoek
Nadat ik niet met Paypal kon betalen heb ik per Mail geschreven en kon ik probleemloos per direkt overwijzing betalen.
Kontakt zeer vriendelijk en goed.
Daar het van Nederland naar Duitsland moest was het toch heel snel bij ons.
Qualität van mijn worteldoek is goed en ik hoop dat het goed onder mijn voortent ligt als we in Augustus op vakantie zijn.
Ik kan deze Firma alleen maar verder empfehlen
Groetjes uit 79379 Müllheim (D)

Svar fra Nocciolo
Heldere communicatie over de levering…
Heldere communicatie over de levering van de bestelling en een mooi duurzaam product.

Svar fra Nocciolo
Ik heb nu al een paar keer perzikpitten…
Ik heb nu al een paar keer perzikpitten in tuinen aangelegde verwerkt. Prettig materiaal om mee te werken, snelle levering. Klanten zijn erg enthousiast met dit duurzame product.

Geweldig perzikstenen
We hebben perzikstenen gekozen voor de rand van ons sedumdak. Perfect, ziet er mooi uit en is duurzaam.
Recent nog een nabestelling gedaan om de rand nog beter te maken. Echt een openbaring.
Beide keren direct goed levering door Nocciolo.

Svar fra Nocciolo
Omdat je waar voor je geld krijgt.
We hebben perzikpitten en hazelnootdoppen gekozen voor onze tuin en het kleurt erg mooi. We hopen ook dat we de zevenblad nu uit onze tuin kunnen bannen.
De service is uitstekend. De kuub zakken werden zo dicht mogelijk bij de tuin gebracht. (wij hebben een krappe achterom dus kon het mooi in de garage). Als er vragen zijn dan helpen ze je graag.

Svar fra Nocciolo
Wij leveren regelmatig producten van…
Wij leveren regelmatig producten van dit bedrijf via onze webshop en hebben nog nooit een probleem gehad. De communicatie en leveringen verlopen soepel.

Waardeloze communicatie
Waardeloze communicatie. Er is van alles beloofd maar niets is waargemaakt. Mooie verhalen maar verder niets. Wij zijn op zoek naar een alternatief. Echt heeeel slecht.

Svar fra Nocciolo
Snel, goed verzorgd en vriendelijk
Al verschillende, goed verzorgde leveringen gehad. Als contact een enkele keer nodig is wordt dit snel en vriendelijk opgepakt.

Vriendelijk te woord gestaan
Vriendelijk te woord gestaan, vlotte levering

Svar fra Nocciolo
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.