Immo Nobels Anmeldelser

4,0

In het begin werden we bij wijze van spreken gestalkt om zo snel mogelijk te tekenen en de betaling in orde te brengen. Eens alles getekend en betaald was, was het plots een heel ander verhaal.... Vis mer

Hierbij wensen we Eralda te danken voor de uitstekende begeleiding bij de verkoop van ons 2e verblijf in Machelen (Zulte). Rekening houdend met de bijzondere karakteristieken van het vastgoed werd op... Vis mer

Wij willen graag Vanessa Engels van Immo Nobels bedanken voor de fijne begeleiding tijdens de aankoop van onze woning. Vanaf het eerste contact verliep de communicatie steeds correct, duide... Vis mer

Tijdens mijn stage bij Immo Nobels heb ik een zeer leerzame en waardevolle ervaring opgedaan. Vanaf het begin werd ik warm ontvangen door het team, wat zorgde voor een prettige werksfeer. Ik kreeg... Vis mer

1. Eiendomsmeglere
  2. også i
  3. Eiendomsforvalter
  4. Eiendomsmegler
  5. Næringsmegler

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Immo Nobels heeft een groot aanbod van huizen, appartementen en nieuwbouw te koop en te huur. Ook om uw eigendom te verkopen kan u bij ons terecht.

Bra

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

25 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Professionaliteit

Snel, efficiënt en to-the-point. Bijkomende info was snel en vlot beschikbaar. De professionaliteit van Nobels zorgde voor een pak minder kopzorgen dan ik had verwacht bij de aankoop van mijn eerste woning.

15. oktober 2020

Goede opvolging

Goede opvolging, groot klantenbestand, verzorgen het pand goed bij de verkoop, administratief ook alles in orde. Een aanrader.

14. oktober 2020

Ik kan alleen maar positieve ervaring

Ik kan alleen maar positieve ervaring aangeven over mijn samenwerking met Immo Nobels. Alles, vanaf mijn eerste contact met de persoon die langs kwam na mijn chatsessy (trouwens ook positief) tot nu (verkoop moet nog betekent worden bij de notaris) verliep super goed.
Ik kan iedereen het Immo kantoor aanbevelen.

12. oktober 2020

Wij zijn zeer tevreden over de aanpak…

Wij zijn zeer tevreden over de aanpak van beide verkopers die onze tekoopstelling verzorgd hebben ( Michiel en Sabine) .
Uiteindelijk hebben wij echter zelf de koper aangebracht , kan er om die reden geen kleinigheid af ?
Met vriendelijke groeten en nogmaals dank !
Yvette en Theo

12. oktober 2020

Résidence LA ROSE 50 Lessines

Van bij het begin van de eerste afspraak met Jessica van het bedrijf Nobels voor de voorstelling van de verschillende Appartementen waren de gesprekken duidelijk, ook stiptheid, service en opvolging waren professioneel tot en met de handtekening bij de Notaris.
Onze dank aan het bedrijf Nobels en medewerkers.
Nicolle De Galan & Ronny Huwé

21. september 2020

Topmedewerkers.

Eerst de mij onmiddellijk begrijpende Marleen daarna door Laura overgenomen, niet echt een alledaags geval zijnde, tot een uitstekend resultaat gekomen.
Meneer of mevrouw Nobels, koester ze beiden.
Dirk Everaerd

9. juli 2020

Ik ben heel tevreden van dat we…

Ik ben heel tevreden van dat we uiteindelijk tot een deal zijn gekomen met de verkopers, dat hebben we grotendeels te danken door de tussenkomst van Kristian waarvoor ons dank.
Vr. Gr. Rudy en Magy

1. juli 2020

Zeer tevreden over Immo Nobels.

Zeer tevreden over Immo Nobels.

Ondertussen reeds 6 van de 9 loften (loftencomplex De Weverij te Oudenaarde) verkocht.
Steeds is de verkoop zeer vlot en professioneel verlopen.
Proficiat aan Kristian en zijn team.

30. juni 2020