1. Butikk med verneklær og arbeidstøy

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

VCA examens op 22 locaties door heel Nederland. Haal vandaag nog uw VCA diploma!

4,3

Enestående

Veilige leeromgeving met bewustzijn en praktische vaardigheden als resultaat.

Vanuit Zorgkoppeling hebben wij de BHV-training als zeer waardevol ervaren. Heel fijn dat er zoveel ruimte was om de BHV te betrekken op situaties waar wij binnen de zorg mee te maken krijgen.
Alwin en Sven hebben een sfeer neergezet waarin er een veilige leeromgeving was en onze leden zich genoeg op hun gemak voelde om mee te draaien in de praktijkoefeningen.
We kregen bezoek van de Nikta, wat maakte dat wij de e-learning hebben kunnen bespreken. Hierin hebben de kandidaten een aantal vragen kunnen aangeven waar zij opmerkingen over hadden.

Een mooie, leerzame dag waar de leden daadwerkelijk het gevoel hebben dat zij iets hebben geleerd en op een meer bewuste wijze kunnen gaan werken in de verschillende instellingen waar wij komen.

7. oktober 2019

NIKTA en BeCare een vertrouwde combinatie

We werken al jaren met NIKTA samen, makkelijk online systeem
Niet altijd kloppende vragen in de examens, die echter wel direct worden opgepakt.
Enige minpunt is dat een typfout maken in het aanvragen van een certificaat direct ervoor zorgt dat er extra kosten aan verbonden zijn.
Met duizenden certificaten per jaar is dat niet altijd fijn

2. november 2018

BHVsite.nl werkt al vele jaren met het…

BHVsite.nl werkt al vele jaren met het Nikta, en onderhoud dat ook nog steeds. De komende jaren zal dat ook zo blijven.
Persoonlijk contact is voor ons belangrijk en wij denken samen na over bepaalde zaken.

26. oktober 2018

Fijn bedrijf waar je op kan rekenen…

Fijn bedrijf waar je op kan rekenen vandaag bescheiden op sturen en binnen twee dagen pasjes en certificaten binnen.
Audits verlopen goed de mensen die komen auditten zijn terzake deskundig en niet opdringerig tijdens hun bezoek kortom een geweldig bedrijf.

18. oktober 2018
Logoen til NIKTA

Svar fra NIKTA

Dankjewel Ben, fijn om te horen!

Uitstekend

Uitstekend, werk al jaren tot tevredenheid met Nikta.
Wanneer er fouten worden gemaakt worden deze snel en correct gecorrigeerd.

18. oktober 2018
Logoen til NIKTA