Alt var helt som forventet. Når jeg kun giver 4 stjerner, er det fordi jeg mangler enten Radeberger Pilsner, eller Flensburger Pisner :)

Lang leveringstid og flere slikbøtter var knust. 👎👎 Fået svar fra netpris men skal klage over ødelagte varer til speditør først shippii og derefter Brinco. Derfor kan Netpris ikke anbefales.

Langt de fleste varer var okay men enkelte plastik dåser var helt smadrede i kassen og det var ikke godt. Det trækker ned. Der gik langt tid fra jeg bestilte til varerne kom. Det trækker også ned.

1. Supermarked
  2. Godteributikk
  3. Brennevinsutsalg

Spar op til 70% på øl, sodavand, vin, slik og meget mere.

2,1

Under middels

8k anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Spammere

Spammer reklame uten at jeg noen sinne har bedt om kommunikasjon fra dem. Hadde ikke en gang hørt om dem før, men allikevel sender de reklame uønsket.

7. august 2024

24.11.2022

Jeg ikke hent

23. november 2022

Hej Lars-Kristian,
Mange tak for din anmeldelse.
Vi er dog lidt i tvivl om hvad du mener med det du skriver?
Vi kan informere dig om at din ordre er annulleret da der ikke er blevet bestilt fragt til den igennem en længere periode.
Du er velkommen til at kontakte os på mail: kundeservice@netpris.dk hvis du har spørgsmål.

Dit kundeservice team Netpris

Lang leveringstid og flere slikbøtter…

Lang leveringstid og flere slikbøtter var knust. 👎👎

18. oktober 2022

Hej Peter,
Tak for din anmeldelse!
Vi har nu kontaktet dig personligt angående denne sag og håber vi har forklaret situationen så godt som muligt, og at du var tilfreds med forklaringen :)
Vi håber snart at se dig igen som kunde.
Du er altid velkommen til at sende os en mail på kundeservice@netpris.dk, hvis du har brug for hjælp.

Vi ønsker dig en fantastisk dag.
Dit kundeservice team Netpris.

Hej Andrew,
Mange tak for din anmeldelse og ikke mindst de 5 stjerner!
Vi er meget glade for at læse, at du er tilfreds med det hele.

Bare helt perfekt!

9. oktober 2022

Hej Freddy,
Mange tak for din anmeldelse og ikke mindst de 5 stjerner!
Det glæder os meget at læse, at du er tilfreds med det hele.

Kan kun anbefales

8. oktober 2022

Hej Anders,

Har bestilt d 13/9-2022

Har bestilt d. 13/9 - 2022 og har endnu ikke modtaget vare, har forgæves forsøgt at få fat i transportør som er shappii, har så sendt en mail til netpris men de afviser i henhold til lovgivningen, så står man bare med håret i postkassen, det er bare ikke ok.

26. september 2022

Hej Svend Erik,
Tak for din anmeldelse!
Vi glæder os til snart at se dig igen som kunde.

Vi ønsker dig en fantastisk dag.
Dit kundeservice team Netpris.

God og hurtig levering

10. september 2022

Hej Gitte,
Mange tak for din anmeldelse og ikke mindst de 5 stjerner!
Det glæder os meget at du har haft en god oplevelse.

Dit kundeservice team Netpris

Alt var helt som forventet.

Alt var helt som forventet.

7. september 2022

Hej Kristian,
Mange tak for din anmeldelse og ikke mindst de 4 stjerner!
Vi er glade for at alt levede op til din forventning.
Angående øllene du nævner, så er forespørgslen sendt videre til vores salgsafdeling.
Forhåbentlig vi kan få dig op på 5 stjerner næste gang ;)

Super godt 👍

11. august 2022

Hej Erik,

Fint

Super fint. Dog skulle det være tydeligere at de ikke kan levere varerne. Det skal man selv sørge for.

26. juli 2022

Hej Line,

Mange tak for din bedømmelse, og ikke mindst de 4 stjerner!
Vi bestræber os på at gøre hele indkøbsprocessen til en positiv oplevelse. Det glæder os derfor at læse, at du er meget tilfreds.
Ja, det er korrekt at man skal bestille fragt efter købet hos os, og vi kan prøve og se på om det kan gøres mere tydeligt ved købet.

Dit kundeservice team Netpris

Hvorfor henviser i til shippii som…

Hvorfor henviser i til shippii som transportfirma når de ikke levere varene til deres kunder inklusiv undertegnet.
Mvh Jan

12. juli 2022

Hej Jan,
Mange tak for din anmeldelse!
Vi beklager rigtigt meget at du oplever lang leveringstid.
Vi står kun for pakning af ordren, og sørger for at den bliver klar til afhentning, og det er op til kunderne selv hvem de vil arrangere fragten med.
Det er op til det valgte fragtfirma hvor lang tid de skal bruge på leveringen.
Din ordre var færdigpakket og klargjort til afhentning 5 arbejdsdage efter at ordren var lagt, hvilket vil sige at vi i dette tilfælde har overholdt vores behandlingstid, som er 2-5 arbejdsdage, hvilket vi også oplyser på hjemmesiden :)
Så her er du desværre nødt til at kontakte det valgte fragtfirma omkring afhentningsdato og for at modtage noget tracking på ordren.
Vi håber selvfølgelig også at du vil overveje at hæve din trustpilot score til os, da det lyder til at det er den lange transporttid du er utilfreds med, hvilket ligger hos det valgte transportfirma :)
Du er selvfølgelig til hver en tid velkommen til at kontakte os på mail: kundeservice@netpris.dk.
Dit kundeservice team Netpris

Hyggelig og flott service :-)

Hyggelig og flott service :-)
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,*******

18. juni 2022

Hej Frank,
Mange tak for din anmeldelse og ikke mindst de 5 stjerner!
Vi bestræber os på at gøre hele indkøbsprocessen til en positiv oplevelse. Det glæder os derfor at læse, at du er meget tilfreds med det hele.Kommer du en dag på idéer eller forslag til, hvordan vi kan toppe den oplevelse, er du til hver en tid velkommen til at kontakte os på mail: kundeservice@netpris.dk.

Hej Karina,

Hej Kristian,
Mange tak for din anmeldelse!
Vi beklager rigtigt meget at du oplever lang leveringstid.
Vi står kun for pakningen af ordren, og sørger for at den bliver klar til afhentning, vi har ikke noget med selve leveringen at gøre.
Det er op til det valgte fragtfirma hvor lang tid de skal bruge på leveringen.
Din ordre blev afhentet fra vores lager 5 dage efter at ordren var lagt, så vi har overholdt vores behandlingstid, som er 2-5 hverdage :)
Så her er du nødt til at kontakte det valgte fragtfirma for at modtage noget tracking på ordren.