Min søn købte nesquick kakaopulver og hvilken skuffelse 😒 pulveret kan faktidk ikke røres ordentlig ud i mælken. Det skummer tykt og med masser a klumper i .. Trist oplevelse .
Se hva andre synes
Denne virksomhed er kendt for at give mælke pulver ud til kvinder i fattige lande, hvor drikke vandet er urent. Dette pulver skulle blandes op med vand, hvilket fik børn til at dø. Samtidigt... Vis mer
Min søn købte nesquick kakaopulver og…
Trist oplevelse .
Returnering efter tilbagekaldelse.
Vi er desværre blandt de familier, der har givet NAN-produkter til vores 11 mdr. gamle pige og vi havde købt flere af de produkter der efterfølgende blev tilbagekaldt. Vi oprettede en sag hos Nestle for en måned siden. Efter første kontakt har vi stadig ikke fået svar eller modtaget penge retur. Det er helt uaccaptabel og yderst utilfredsstillende, at der ikke reageres på en så alvorlig hendevendelse.
Nestlé snyder kunderne
Nespresso-varemærkets ejer Nestlé snyder kunderne
Jeg købte i 2019 en kaffemaskine af Nespresso og fik at vide, at hvis jeg registrerede maskinen hos Nespresso, så ville jeg få fem års garanti på maskinen i stedet for de lovpligtige to år. Det gjorde jeg så. Nu 4,5 år senere, så siger Nespresso, at garantien alligevel ikke gælder, fordi jeg ikke har købt nok kaffe direkte hos Nespresso (jeg køber masser af Nespresso-kaffe hos mit lokale supermarked). Nespressos adfærd er en ulovlig overtrædelse af markedsføringsloven, og bliver nu meldt til forbrugerombudsmanden. Det er mig i øvrigt ubegribeligt at et stort multinationalt selskab vil løbe fra klare aftaler, for en sølle reparation af en kaffemaskine - så hold jer væk.
Godt firma at købe fra hvis man vil…
Godt firma at købe fra hvis man vil støtte børnearbejde, klima krise, stjæle fra tredjeverdenslande osv. en google søgning og man finder ud af alt det l#rt de har kørende!
Super tilfreds med deres NAN PRO 2
Super tilfreds med deres NAN PRO 2, mælkeerstatning 😀 Har brugt det ifbm. opstart af grød, og suppleret med amning.
Jeg har brugt NAN PRO 2 som supplement…
Jeg har brugt NAN PRO 2 som supplement til min datter. Det lever op til forventningerne.
Min datter er virkelig glad for Nestlé…
Min datter er virkelig glad for Nestlé NAN PRO 2. Dejligt med et rigtig godt supplement til amningen, indtil man er klar til at give slip på amningen 🥰
Respekterer ikke dit privatliv.
Det er ikke muligt at tale med en medarbejder hvis man har spørgsmål til nestle produkter uden at man bliver optaget. Dette gælder også Nestle health produkter.
I må for guds skyld aldrig købe…
I må for guds skyld aldrig købe modermælkserstatning af mærket Althea. Det er umuligt at vaske af tøjet efter barnet har gylpet. Det danner en masse skjolder (ligner oliepletter) Vanish, og mange andre pletfjernere er forsøgt uden held...
Dårlige produkter
Ud af Rusland....
Ud af Rusland....
Aldrig mere Nestlé
Fra nydelse til væmmelse.
Min familie og jeg har tidligere været storforbrugere af Nestles produkter, det er nu slut, for hver gang vil det der tidligere var en nydelse, forvandles til væmmelse over den hån Nestle har vist over for Ukreines befolkning, ved tydeligt at vise, at penge betyder mere end mennesker.
Ud af Rusland!
Nestlé graver deres egen grav
Nestlé graver deres egen grav. Når historien skal skrives, bliver deres bidrag ikke værd at læse.....de er væk!!!
Se nu for pokker at komme ud af "helvedesforgård", Rusland......Grådige bæster.!!!!
Utrolig lang svartid på deres facebook…
Utrolig lang svartid på deres facebook chat. Også selvom man skriver til dem mellem 09:00 og 16:00.
Derudover bliver opslag - jeg bestemt ikke anser for at være i strid med deres husregler - fjernet. Men der er muligvis sådan at Nestlé vælger at behandle demokrati og derfor meget naturligt at sælge produkter til Rusland. Skam jer.
How's going bussines in (r)ussia???
I er skyld i civile dødsfald.
The big bad
Nestlé uses slaves, takes water from the people just to sell it back to them (if they can afford it that is).
they are everything that is wrong with capitalism.
Super kundeservice.
Jeg havde købt en pk. med Choko Hot Classic kakao drik og fandt et insekt i et af brevene. Ringede straks til Nestlé og sendte fotobevis af sted. De takkede mange gange og sendte 3 pk. Chokolade Hot Creamy.
Mums, siger jeg bare. Super kundeservice.
En tynd kop kaffe !
Efter at vi i over 10 år har nydt Nescafé espresso instant, som den bedste, har vi observeret at de seneste 2 glas har været en tynd kop "the" . Vi tror at Nestle har ændret på opskriften så man skal bruge mere pulver til samme styrke, (prisstigning) ! Jeg har skrevet det samme på Nestles websitet, men her skal en anmeldelse først "godkendes" inden offentliggørelse
Derfor denne kommentar her på Trustpilot 😜
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.