Nemesis Ex Anmeldelser

4,8

Hele toffe manier om je kaarten te displayen! Bestelling kwam beschadigd toe (krasjes op de beschermplaat) maar vlotte klantenservice stuurde meteen een nieuwe op! Top klantenervaring dus.

J'ai commandé des boîtiers acryliques pour protéger mes pièces de collection et je suis ravi du résultat. • Qualité : Le produit est robuste, clair et les dimensions sont parfaites • Prix :... Vis mer

Fijne zaak met fijne spullen. De bestellingen worden altijd perfect verpakt geleverd. Het contact loopt altijd soepel. Ik kon zonder problemen mijn bestaande bestelling aanpassen, zodat ik geen extra... Vis mer

Had binders besteld omdat ik die eerder op een beurs had gezien en gekocht en die bevielen uitstekend! En was iets vergeten in me order en via de mail echt perfect geholpen zodat er ook geen dubbel... Vis mer

1. Leketøysbutikk

Specialist in Trading Card Game Accessoires voor o.a. binders, frames, acryl cases en Anime producten, waaronder Pokemon, Naruto, One Piece en Dragon Ball Z

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Alle anmeldelser

76 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Top!

Ik ben super blij met mijn 12 pocket binder. Hij is goed bij mij thuis aangekomen. Hij werd alleen voor m’n deur neergelegd toen ik niet thuis was, maar dat was natuurlijk de fout van het postbureau en niet van Nemesis Ex.

2. januar 2026

Ik bestelde op 17 november een cadeau…

Ik bestelde op 17 november een cadeau voor mijn zoon voor Sinterklaas. Het werd niet geleverd en op 5 december zag ik in de track en trace dat het pakket al op 1 december retour was gestuurd naar de verkoper. Ik heb daar geen enkel bericht over gekregen.

Op 5 december belde ik de verkoper. Hij zei dat hij het direct zou regelen, maar daarna bleef het stil. Daarom stuurde ik een mail met de vraag hoe dit opgelost kon worden. De reactie was dat er iets mis was gegaan bij DPD. Toen ik uitlegde dat het pakket bedoeld was voor Sinterklaas en dat ik 18 dagen niets had gehoord, vroeg de verkoper wat mijn verwachtingen van het product waren omdat er volgens hem vaak verkeerd besteld wordt. Dat vond ik een vreemde en ongepaste reactie.

Daarna vertelde hij ook nog dat het pakket pas op 5 december bij hem binnen was, terwijl de track en trace duidelijk aangeeft dat het al op 1 december was afgeleverd. Dat maakt de communicatie alleen maar minder betrouwbaar.

Toen ik vroeg hoe dit goedgemaakt kon worden, kreeg ik te horen dat hij alleen hetzelfde product opnieuw kon opsturen. Geen excuus, geen uitleg en geen enkele vorm van tegemoetkoming. Dat vind ik niet passend na zo een lange periode zonder informatie en met tegenstrijdige berichten.

Alles bij elkaar een slechte ervaring. Slechte communicatie en geen echte oplossing. Ik hoop dat anderen hier iets aan hebben en dat dit serieus wordt opgepakt.

5. desember 2025
Logoen til Nemesis Ex

Svar fra Nemesis Ex

Geen idee wie u bent, maar wij hebben geen bestelling staan van een Job. K.

Veels te duur, waardeloos en slap spul

Voor 80 euro had er minimaal een glasplaat in moeten zitten i.p.v. plexi daarnaast is het een slap en komt het foam aan de binnenkant te veel op spanning te staan.

25. november 2025
Logoen til Nemesis Ex

Svar fra Nemesis Ex

Beste Mark,

Dat is jammer om te horen. Maar wij werken met 100% tevredenheidsgarantie. Dus we lossen dit graag voor u op. U kunt contact met ons opnemen per email.

Kwaliteit binder

Kwaliteit is goed. Stof is fijn en de map is stevig. De kleur is ook mooi als je hem in het echt hebt. Alles voor een mooie prijs

24. november 2025

Perfect

Oprecht een top winkel met qualitatief product!

Pakket werd vertraagd maar was niet hun fout. In de tussentijd hielden ze mij op de hoogte van de verdere updates.

Ook boden ze mij een respectabele compensatie aan.

Top winkel, top product, top klantenservice.

17. november 2025