nem Arkitekter Anmeldelser

1. Arkitektfirma

Det handler ikke altid om at bygge mere. Nogle gange handler det om at bruge pladsen bedre. En ændring i planløsningen kan give bedre overblik. En ny indretning kan skabe ro. En kælder kan få nyt liv. Eller en tilbygning kan tænkes, så den giver mening – både nu og på længere sigt. nem Arkitekt er grundlagt af arkitekter og indretningsarkitekter, der deler ønsket om at bevare og forbedre frem for at rive ned og starte forfra. Vi går gerne imod strømmen, hvis det betyder mindre spild og mere mening. Derfor arbejder vi med faste pakker og faste priser i hvert trin af processen. Vi er realistiske omkring både løsninger og budget, og vi bryder os ikke om spild – hverken af plads, materialer eller penge. Vi er med dig hele vejen og sørger for, at du føler dig tryg og velinformeret. Hos nem Arkitekt handler det ikke om store armbevægelser – vi tror på, at små ændringer kan gøre en stor forskel i dit hjem.

Bra

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

3 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Ombygning med helhedsrådgivning

I forbindelse med vores husrenovering, havde vi brug for en ny planløsning.
Udover planløsningen, blev indretning og materiale valg tænkt ind i processen og samaarbejdet mellem bygningsarkitekt og indretningsarkitekt gav gode løsninger og stor værdi for os.

30. april 2026

Nemt og gnidningsfrit

Vi hyrede Christopher og nem Arkitekter til en ombygning af vores køkken/stue til et stort køkken alrum.

Vi valgte den fulde pakkeløsning, og vi må bare sige, at det hele vejen igennem har været en nem og gnidningsfri proces. Christopher kom med flere fantastiske ideer, der tydeligt har forøget værdien, og noget som vi aldrig havde klaret selv.

Varmeste anbefalinger herfra.

4. mai 2026
Logoen til nem Arkitekter

Svar fra nem Arkitekter

Kære Erik, tak for den fine anmeldelse! Vi sørger for at sende stor ros videre til Christopher - og vigtigst af alt - Så er vi bare så glade for, I havde en god oplevelse.

Ærlighed og æstetik

Har haft et fantastisk samarbejde med Christopher og team i forbindelse med en tilbygning på sommerhuset. Fantastisk stil, ideer, ærlighed og åbenhed med stor respekt for det originale og æstetiske.
En varm anbefaling herfra!

4. mai 2026
Logoen til nem Arkitekter

Svar fra nem Arkitekter

Tak for de flotte ord Morten! det varmer vores arkitekt hjerter :-)