Natur-el Anmeldelser

TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wat een geweldige winkel! Tot nu toe ken ik alleen de webshop: goede productinformatie, snelle levering en volledig plastic vrij. Binnenkort maar eens een dagje Rotterdam plannen om de fantastische me... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Voor mij een heel positieve eerste ervaring. Ik wil graag duurzame producten kopen van goede kwaliteit. Kopen via webwinkel is soms een gok, mn als je de maatvoering niet kent, maar het pakte beter ui... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Hele prettige webshop (over de winkel kan ik niets zeggen want daar ben ik nog nooit geweest), snelle verzending en mooie kwaliteit. Het ‘probleem’ is echter PostNl, die het altijd weten te presteren... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Het pakje moest een hele omweg maken.Ik woon,wegens aardbevingsperikelen niet thuis. Maar het pakje werd goed bezorgd en nu uiteindelijk beland op mijn verblijfadres in tsjechie, Prachtig warm, kleurr... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Dameklesbutikk
  2. Forhandler av babyklær
  3. Dameundertøysbutikk
  4. Herreklesbutikk
  5. Skobutikk

Skrevet av virksomheten

💚 Waarom Natur-el? Omdat mooie kleding ook eerlijk mag zijn. Zeg je duurzaam winkelen? Dan zeg je eigenlijk Natur-el. Geen brave geitenwollensokkenwinkel (al hebben we die sokken wél, in alle kleuren van de regenboog), maar een moderne, stijlvolle hotspot midden in het Zwaanshalskwartier van Rotterdam. Hier vind je duurzame mode zonder poespas – én zonder greenwashing, want dat motten we niet! Bij Natur-el geloven we dat kleding niet alleen mooi moet zijn, maar ook goed moet voelen. Letterlijk én figuurlijk. Daarom verkopen we alleen merken waar we volledig achter staan: biologisch, fair geproduceerd, en gemaakt van materialen waar je huid én hart blij van worden. Denk aan wol, zijde, hennep, bamboe en biologisch katoen. Van zachte basics tot kleurrijke statement pieces – en alles ertussenin. De merken die wij voeren zijn onder andere: Lanius, Armedangels, Komodo, Thinking Mu. We hebben kleding voor dames en heren, en alles daaromheen en tussenin. Wij houden namelijk niet zo van denken in hokjes :-) Met ruim 150 m² aan duurzame kleding, is onze winkel een waar paradijs voor liefhebbers van eerlijke mode. En niet onbelangrijk: we hebben de grootste collectie wollen sokken en onderbroeken van Nederland. Ja, echt waar. Vraag het onze vaste klanten maar (check meteen even onze reviews, en schrijf er eentje: dat vinden we leuk!) Woon je niet in de buurt? Dan shop je onze duurzame collectie gewoon super eenvoudig online. We pakken je bestelling in alsof het een cadeautje is (want dat is het ook) en sturen het met liefde (en snel, want wij hebben Saskia in ons team) naar je toe. Maar Natur-el is meer dan een winkel. Het is een plek waar je gezien wordt, waar we tijd voor je nemen en waar je mag zijn wie je bent. We geven geen verkooppraatjes, maar eerlijk advies met een flinke dosis humor. En geloof ons: daar hoort soms ook een stevige mening bij – want eerlijk duurt nog altijd het langst. Dus: hou jij van mooie kleding zónder zooi? Van echt contact, oprechte aandacht en een goed gesprek met een kop koffie erbij? Dan ben je bij Natur-el precies op de juiste plek. Welkom!

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

107 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Altijd een feestje bij Natur-el!

Tot nu toe zijn al mijn bezoeken een feestje geweest. Ik word reuzegoed geholpen en we hebben altijd veel lol. En dan heb ik het nog niet eens over alle prachtige, duurzame kledingstukken die ik na afloop mee naar huis neem en met veel plezier draag!!!

29. august 2025

Svar fra Natur-el

Wat lief dit — dank je wel. We vinden het zo belangrijk dat je je écht welkom en gezien voelt, en dat het gewoon leuk is om langs te komen. Dat het voor jou elke keer een feestje is, betekent voor ons alles. En dat je de duurzame kleding met zoveel plezier draagt… daar worden we zelf ook heel blij van. 💚

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Prachtige wollen parka jas gekocht

Prachtige wollen parka jas gekocht. Zit heel fijn en valt mooi. Goed en vriendelijk geholpen.

26. august 2025

Svar fra Natur-el

Wat fijn om te lezen, dank je wel! Die wollen parka’s zijn zó mooi in pasvorm en gevoel — echt een item waar je jaren blij van wordt. En heel fijn dat het advies goed voor je werkte. Geniet van je prachtige jas! 💚

Een blij bezoek.

Bij mijn vraag naar een donkere spijkerbroek perfect geholpen. Er werd ( eerlijk)meegedacht en dat gebeurt ook niet altijd.Het vestje dat ik op internet had gezien maakte zn verwachtingen waar . En het was gewoon gezellig !

27. august 2025

Svar fra Natur-el

dit is precies zoals we het het liefste hebben! Samen zoeken naar dé perfecte donkere jeans (want dat is een sport op zich), eerlijk meedenken, even lachen tussendoor, en dan ook nog thuiskomen met een vestje waar je al blij van wérd toen je het online zag.
Dat het ook nog gezellig was, maakt het helemaal af. Dank je wel voor je warme woorden — tot de volgende keer! 💚🌿

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer correct mooie kleding.

Zeer correct mooie kleding.
Nu nog wassen en kijken hoe dan is tot nu toe tevreden.

4. september 2025

Svar fra Natur-el

Dank je wel voor je bericht! Fijn om te horen dat je blij bent met je aankoop en de snelle levering. En als je straks gaat wassen: volg vooral de tips uit het kaartje — dan blijft je wol op z’n mooist. Mocht je toch twijfelen, stuur ons gerust even een berichtje. We helpen je graag! 💚

Wat zo fijn is

Wat zo fijn is, is dat er een heel duidelijke beschrijving van de kleding op de webshop staat. Daardoor bestel je eigenlijk altijd de goede maat. En de kwaliteit van de kleding; fantastisch! Heel blij met alle mooie nieuwe kleding!

3. september 2025

Svar fra Natur-el

dit is precies ons doel! Dat je online zó goed kunt zien wat je koopt, dat je meteen de juiste maat in huis hebt — zonder gedoe. En dan ook nog kleding waar je echt verliefd op wordt als je ’t aantrekt. Dank je wel voor je lieve woorden. Geniet van al je mooie nieuwe aanwinsten! 💚🌿

Top winkel! Aanrader!

De kwaliteit van de kleding is geweldig, de sfeer is vrolijk in de winkel en als je hulp wilt, dan is deze er zeker!
Ik kwam uit een warm land terug in NL. Sokken, sjaal, onder truitjes alles heeft me warm de winter door geholpen.

30. august 2025

Svar fra Natur-el

Wat een lieve review — dank je wel! Het is zó fijn om te horen dat je je welkom voelde in de winkel en dat je de warmte van de sokken, sjaal en ondertruitjes echt hebt gevoeld deze winter. Dat is precies waarom we houden van natuurlijke materialen: ze doen gewoon zoveel goeds voor je lichaam. Dank je wel dat je dit wilde delen. 💚

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wat een fijne winkel en wat een…

Wat een fijne winkel en wat een vriendelijk personeel! Ik ben al jaren online klant, maar ik ben onlangs ook voor het eerst naar de fysieke winkel geweest. Niet alleen zijn de kleren prachtig en verantwoord, maar ik werd zo ontzettend goed geholpen en geadviseerd door het personeel dat ik ook echt met goed (en mooi) zittende kleding naar huis gegaan ben. Echt top!!

27. august 2025

Svar fra Natur-el

Ahhh, dit maakt ons zó blij! 🥰
Online klant zijn is al waardevol, maar dat je dan ook de stap hebt gezet naar de winkel — en dat het voelde als thuiskomen… dat raakt ons.
We vinden het belangrijk dat je niet alleen iets moois koopt, maar dat je kleding vindt die klopt met jouw lichaam, jouw gevoel, jouw leven.
En dat je met een goed zittende, eerlijke garderobe de deur uit liep — precies daar doen we het voor.
Dank je wel voor je vertrouwen. 💚🌿
Hopelijk tot snel weer — online of gezellig in de winkel.

Super mooi truitje

Super mooi truitje, heerlijke zachte stof, maat klopt precies!

1. september 2025

Svar fra Natur-el

Dank je wel voor je fijne review! Zo leuk om te horen dat het truitje, de stof en de maat zo goed bevallen. 💚

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een kledingwinkel die bij mij past!

In 2013 verhuisde ik vanuit Friesland naar het Oude Noorden in Rotterdam. Na een speurtocht door heel Nederland was dit de wijk waar ik me het meeste thuis voelde. Dit werd bevestigd toen ik Natur-el in de wijk ontdekte: een gastvrije no nonsens kledingwinkel met een ruim assortiment wat naast gewoon waanzinnig aantrekkelijk ook met zorg voor de wereld is samengesteld. Niet dat ik iemand ben die vaak nieuwe kleding koopt, maar als ik mijn kledingkast open dan komt zeker 50% van wat daar hangt afkomstig van Natur-el. Voor mij een perfect match :D

29. august 2025

Svar fra Natur-el

Ahh… hier krijg ik kippenvel van.
Wat prachtig om te lezen dat je je thuis voelde in het Oude Noorden — en dat wij daar een stukje onderdeel van mochten worden. Dat maakt me zó blij.
We zijn begonnen als winkel waar je gewoon jezelf kan zijn, waar we samen kijken naar wat goed voelt bij jouw lijf en jouw leven, niet naar trends of “moeten”.
En dat jij zegt dat de helft van je kast van Natur-el komt… dat is het allermooiste compliment dat we kunnen krijgen.
Dank je wel dat je al zo lang met ons mee groeit. 💚🌿
We zijn heel blij dat jij er bent.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Ik vind het jammer dat de maten niet…

Ik vind het jammer dat de maten niet kloppen. Voor degene die nog gaan bestellen: bestel zeker een maat kleiner.

28. august 2025

Svar fra Natur-el

Ha Marina! Wat balen dat je sokken hebt gekocht die te groot zijn. Het klopt dat de wollen sokken van hirsch groot uitvallen: dat is de reden dat we dit bij alle sokken, onze blog en informatie over de sokken expliciet noemen en beschrijven. Het kan natuurlijk zijn dat je dit gemist hebt. Je hebt bij ons altijd de mogelijkheid om de sokken/bestelling te retourneren. Zowel door het retour te sturen, maar je mag ook altijd even langskomen in de winkel: we helpen je graag! Hartegroet, Vera

Goede kwaliteit kleding

Goede kwaliteit kleding. Snelle online service. En je pakketje is ontzettend leuk en met persoonlijke touch verpakt. Helemaal tevreden (en dat ben ik niet snel).

14. august 2025

Wat een fijne review! Wij zijn dol op waardevolle feedback. Hartegroet Vera

Top, want...

Zoals beloofd een supersnelle service, mooie kwaliteit kleding, foto's en maat komen overeen met de werkelijkheid en het voelt als een cadeautje om uit te pakken. Ook fijn dat er geen plastic aan te pas komt.

15. august 2025

Svar fra Natur-el

Ha Linda! Fijn dat je onze plastic-vrije verzending kunt waarderen! We proberen er altijd een feestje van te maken, en het is fijn om te horen dat je dat ook zo ervaren hebt. Hartegroet Vera

Geweldige winkel!

Geweldige winkel met hele mooie duurzame kleding en schoenen, goede en eerlijke hulp in de winkel en fijne acties. Echt helemaal top!

10. august 2025

Svar fra Natur-el

Ha Mikado: nou, nog even en we gaan er van blozen :-) Heel lief dit! Hartegroet Vera

Superleuke ervaring

Superleuke ervaring. Het Enthousiasme spat er vanaf. Leuke sets gekocht. Kom zeker terug.

6. august 2025

Svar fra Natur-el

Je bent meer dan welkom! dankjewel dat je er was! Ik ben benieuwd of je je panterbroek al vaak gedragen hebt :-) Hartegroet Vera

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Dit is toch zó'n fijne fijne winkel!

Dit is toch zó'n fijne fijne winkel! Zeer hoge kwaliteit duurzame kleding. En de mensen zijn net zo fijn; zeer deskundig en vriendelijk, of je nu in de winkel bent of online besteld. 💚👌🏼👌🏼

4. august 2025

Svar fra Natur-el

Lieve Harmke, wat een mooie woorden! dankjewel voor je tomeloze enthousiasme, bezoek aan de winkel en de fijne bestellingen die we van je hebben ontvangen. Hartelijks, Vera

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een bedrijf dat veel aandacht besteed

Een bedrijf dat veel aandacht besteed aan haar klanten en dat in een tijd waarin alles sneller moet.
Ik zou graag eens in de winkel willen kijken wat voor mooie kleding hier allemaal hangt.
Met name de lieve woorden bij het te ontvangen kledingstuk, het voelt als een persoonlijke aandacht. Ik koop al een hele poos bij ze en ben weer blij als ik weer zoveel moois toegezonden heb gekregen.

30. juli 2025

Svar fra Natur-el

Lieve Marina, wat een ongelooflijk fijne en oprechte review! Dankjewel dat je de moeite nam om hem te schrijven! Hartegroet, Vera

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Natur-el maakt winkelen een feestje!

Wat een fijn team bij Natur-el en wat een mega keuze in prachtige kleding. Je kunt dus ook als je bewust kiest voor materiaal en productie hele toffe kleding vinden en die vindt je bij hun. Daarnaast krijg je buiten de nodige gezelligheid in de winkel, een eerlijk advies over wat je niet goed staat en veel praktische tips. Die krijg je trouwens ook als je online besteld want hun nieuwsbrief is leuk en de filmpjes zeker.
Ik ben super blij dat ik deze shop ontdekt heb!

25. juli 2025

Svar fra Natur-el

Lieve Marga, dankjewel: dit is een review met een gouden randje! Heel erg bedankt voor je lieve woorden. Groetjes Vera

Kundige service

Werd heel goed geholpen door de dame in de winkel. Ze wist goed welke kleding geschikt was voor mijn lichaam en alles paste perfect. Helemaal geslaagd!

15. juli 2025

Svar fra Natur-el

Ha Sjanne! Wat fijn om te horen dat je zo goed geslaagd bent <3 !

Fijne ervaring

Recent tweemaal een uitgebreide aankoop gedaan (1x online besteld, zelf opgehaald; 1x in de winkel). Van de eerste aankoop bleek een heel fijn bloesje helaas te krap gesneden/genaaid bij de productie, en het kraagje ging rafelen. Bij het winkelbezoek is dat helemaal naar tevredenheid opgelost en kon ik bovendien nog erg leuke items vinden in de uitverkoop, waarbij ik ook erg prettig in mijn keuzeproces werd geholpen. Mooie collectie.

5. juli 2025

Svar fra Natur-el

Lieve Danielle, dank voor je uitgebreide review en mooie woorden: je hebt geen idee hoe leuk dat is om te horen! dankjewel dat je de moeite nam om dit over ons te schrijven: daar doen we het voor! Hartegroet. Vera

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv