God service og hurtig levering.
Se hva andre synes
Endelig en side hvor at delene rent faktisk passer til bilen når man har slået bilen op på jeres side, kan klart anbefales, super billigt, hurtig og tilfreds med levering💪🏼
Jeg var i kontakt med firmaet per telefon, jeg er fra Norge, og er veldigt godt fornøyd med oppfølgingen og hjelpen jeg fikk Av Peder
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Hos NAP kan du købe alt i 100% originale og uoriginale reservedele til udvalgte tyske bilmærker. Vi har alt lige fra en lille clips til et komplet karosseri. Så mangler du et nyt sæt bremser og en clips til din dørbeklædning, så kan du få det hele hos NAP.
Kontaktopplysninger
Marøgelhøj 13, 8520, Lystrup/Aarhus
- info@nap.dk
- www.nap.dk
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
God service og hurtig levering.
Bestilte hos dem den 7/3 og har stadig…
Bestilte hos dem den 7/3 og har stadig ikke fået det som jeg har betalt for.

Svar fra NAP - Nordic AutoParts ApS
Super godt service
Raskt svar og dyktige medarbeidere som…
Raskt svar og dyktige medarbeidere som gjorde det til en god dag med den hjelpen jeg fikk.😃
Gode dele til fornuftige priser
Utrolig god kundeservice
Utrolig god kundeservice, gode dele og fornuftige priser.
Endelig en side hvor at delene rent …
Rask service
Rask tilbakemelding fra kundeservice. Pakken ble sendt samme dag som bestilling. Anbefales!
Bra kundebehandling
Opplevde bra kundebehandling pr mail....deler som bestilt er ennå ikke mottatt så kan ikke gi noen tilbakemelding på dette.
Køb af tilbudsvare
Varen var fint beskrevet og kom til tiden
proffesjonell og god hjelp
Fremragende service
Det er et firma som jeg kun kan anbefale, på det varmeste, de er meget
hurtige til deres lev. og tingene er i orden. Kun ++++++++++
NAP kvalitet og service
Jeg har handlet med NAP i 15 år, og de har altid ydet perfekt service, både i telefonen og i butikken. Reservedelene er i god kvalitet, ofte original eller OEM. De har mange varenumre på lager, og skaffer det de ikke har hurtigt. Jeg anbefaler jævnligt andre at handle hos NAP.
Raskt og effektivt!
Enkelt å navigere på nettsiden. NAP leverer raskt og rimelig! Godt fornøyd.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.