Es wird ein sofortiger Versand garantiert. Über 7 Tage nach Bestellung und Zahlungseingang habe ich noch immer keine Sendungsverfolgungsnummer erhalten. Die Firma ist nicht erreichbar und reagiert nic... Vis mer
Se hva andre synes
Op 10 sept een lamp besteld,betaald via ideal en daarop een automatische bevestiging ontvangen. Omdat ik geen bericht meer ontving heb ik na 12 dagen zelf maar contact opgenomen.(dat telefoneren gaat... Vis mer
Selskapet har svart
Nadat ik mijn bestelling heb gedaan wilde ik weten of deze binnen de vermelde termijn geleverd zou kunnen worden . Zowel per mail als per telefoon geen reactie. Slechte bereikbaarheid en slechte ser... Vis mer
2 lampen besteld, achteraf betalen gekozen. Levertijd verstreken, geen levering gehad, Na email gestuurd te hebben GEEN reactie terug ontvangen. Maar goed dat we niet vooraf hebben betaald!
Selskapet har svart
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Brilliant
Purchased 2 ceiling lights - delivery was very good and both arrived safely and efficiently.
Would recommend to anyone wishing to buy good quality lights at at competitive price.
Customer service also quick to respond and keep customers up to date with orders.
Geweldig aanbod en op tijd geleverd
Wij hebben zojuist alle lampen in de woonkamer vervangen met de mooie lampen van Mylamp.nl. Handig dat je ze op stijl en soort kunt zoeken! Ze werden netjes op tijd geleverd en we zijn dan ook voor de feestdagen klaar met onze nieuwe woonkamer. Dankjewel MyLamp!
Super goede service erg klantvriendelijk!
In een woord top service, mooie lampen goede kwaliteit voor relatief weinig geld! Goede service van Mylamp! Top winkel!
Zeer slecht, na 5 weken nog steeds niets ontvangen, geen bericht van excuus of update over de levering.
Enkele weken geleden zelf telefonisch contact opgenomen, men excuseerde zich niet eens en is de toen gemaakte belofte over de levertijd wederom niet nagekomen. Vandaag Mylamp gebeld,de telefoon wordt niet opgenomen. Waar blijft mijn lamp, Mylamp?
Update: Uiteindelijk zeer netjes opgelost door Mylamp, en de bestelde lampen in goede orde ontvangen.
Ondanks de langere levertijd toch nog een zeer nette afhandeling en levering. (beoordeling aangepast)

Svar fra Mylamp
Ten zeerste aan te bevelen
Ik ben aangenaam verrast door de grote keuze artikelen, de geleverde kwaliteit, de correcte levering, ....
Geert Vandersteen
Perfect
Zonder problemen, in perfecte staat, goed verpakt afgehaald bij afhaalpunt dichtbij. Kon niet beter. Bedankt Willem
Goed advies en mooie wandlampen gevonden
Via webshop mylamp.nl een 3tal wandlampen van philips besteld. Ben onlangs ook nog langsgeweest in de fysieke winkel van mylamp ; Hardy Verlichting waar ik ook nog uitstekend advies ontving over verlichting voor op de badkamer. Top!
zoals je het graag ziet
Bij mylamp twee led lampjes voor bij het bed besteld en binnen een week waren ze binnen.Na de lampen opgehangen te hebben zag ik dat de lampjes alle twee op dezelfde plaats een kleine beschadiging hadden.
Dit meteen gemaild aan mylamp en daar zeiden ze meteen dat de lampen omgeruild zouden worden. Upc heeft de nieuwe gebracht en de oude meegenomen.
Wat een goede service.
De volgende lampen koop ik zeker weer bij mylamp.
Twee mooie hanglampen besteld via de website Mylamp.nl.
Keurig contact gehad inzake de levering. Tevens snel bezorgt.
prima service
Wij hebben op 21 september een lamp besteld bij Mylamp.nl
De lamp werd op 29 september geleverd. Helaas was er transportschade ontstaan aan 2 glazen kappen. Dit gelijk gemeld aan Mylamp. Zij hadden ons beloofd dat zo spoedig mogelijk op te zullen lossen. Vandaag (13okt) zijn de nieuwe kappen geleverd. Keurig geregeld en ze hebben hun woord gehouden. Ondanks de schade (buiten hun schuld om) komen wij zeker terug bij Mylamp.
beoordeling
Een verlichtingstoestel ECOMOODS by Philips 30188/11/16 werd besteld op 30 september 2011 bij Mylamp en geleverd op 11 oktober 2011; dus binnen de gestelde termijn van 1-3 weken.
Uitstekende prestatie

Svar fra Mylamp
wij hebben tot op heden geen enkele lamp geleverd gekregen!!!!
voor als nog slecht

Svar fra Mylamp
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.