Munkebo Kro Anmeldelser

Bra

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

3 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Vi har lige holdt vores konfirmation på…

Vi har lige holdt vores konfirmation på Munkebo Kro.

Alt var bare perfekt.

Lækre lokaler , FANTASTISK mad og sødt personale som sørgede for at ingen tørstede og alt bare var som det skulle være.

Kan varmt anbefales .

Tusind tak til Munkebo Kro,for at være med til at gøre vores pigers konfirmation til særlig dag! 😀

25. april 2026

Sublim madoplevelse.

Vildbuffet, hvor forret (carpaccio af røget hjortekølle) og dessert (æbletærte, kardemommeis & marinerede bær) blev tallerkenserveret var en helt igennem sublim madoplevelse.
På buffeten var små smukt arrangerede retter, som det dygtige personale til stadighed sikrede rigelige mængder af de mest fremragende retter: farserede vagte m/ kantareller, rillette af vildsvin, gåsebryst m/ fritteret grønkål, braiseret gråand m/ærteskud, Dansk dådyrfilet m/æble og rodfrugtekompot og som tilbehør udover nogle fantastiske sovser: Ristede svampe, bagte rodfrugter, grønkålsalat m/citrusfrugter, tranebær & granatæble og nøddekroketter.
At tilberede vildt er en disciplin, hvor vi taler om sekunder der giver succes eller fiasko. Dette måltid/denne oplevelse var på alle måder optimal. Tak og respekt til køkkenchef og øvrigt personale.
Udsigten over Munkebo fjor, opdækning m/hvid dug på store borde gør også noget godt for helhedsindtrykket.

31. oktober 2025

2 stjerne for interiør og lokale.

2 stjerne for interiør og lokale.
Det var en hverdagsaften hvor vi var 2 der ville have aftensmad. Vi ønske stegte rødspætter. Det eneste fisk de havde på aftenkortet var laks på tagliatelle( pasta).
Larsen var perfekt stegt. Pastaen var utrolig kedelig uden smag, serveret med 1 stk broccoli ovenpå. 255 kr.
Det var cafémad til over dobbelt pris.
Munkebro kro er absolut ikke hvad den har været.

15. mai 2025

Dining week

Dining week på Munkebo kro med 3 retter var helt igennem en fantastisk aften
Super lækker mad i 3 retter hvor smagene var helt i top
Hurtig servering at meget venligt personale i dejlige omgivelser
Vi kommer igen 😊

13. februar 2025

Fantastisk kro

Vi holdt vores guldbryllup 31/8 og kan kun varmt anbefale kroen og dens fantastiske personale. Vi holdt fest for 43 personer og der var intet at sætte en finger på. Personalet var super opmærksomme og der manglede på intet tidspunkt noget. Vi var tillige en stor del af gæsterne, som overnattede i deres smukke værelser. Det er klart de lækreste værelser vi har boet på nogensinde indenfor Danmarks grænser.

30. august 2024

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse, super flot værelse, lækkert badeværelse, super god frokost (udvalg, anretning og smagen). At bacon´ til morgenmaden så var ret så hård, så var oplevelsen SÅ godt at det ikke giver mening at lade nogle få stykker bacon trække anmeldelsens antal stjerner ned. Skoene må være bredere end som så :-) Betjeningen var venlig og professionel og i det hele taget ER Munkebo Kro som at komme hjem til sin farmor eller mormor :-) Dejlig (varm) oplevelse. Så TAK for den, vi kommer igen.

27. juli 2024

Min bror mødte personligt op for at…

Min bror mødte personligt op for at booke sin 70 års fødselsdag. Dette kunne ikke lade sig gøre, han måtte gå hjem og booke online fik han at vide. Min bror er ikke dygtig til computer, og jeg tænker at der er andre i en moden alder der vil have svært ved at holde deres fest på Munkebo Kro hvis de ikke kan booke ved personligt fremmøde. Jeg prøvede at ringe til kroen for at fortælle min brors dilemma. De fastholdt at han skulle booke online. Behøver jeg at nævne at han nu har valgt en kro hvor han godt kan booke personligt.

27. mai 2024

Super sted

Jeg har lige holdt fest på Munkebo Kro, og det var simpelthen alle tiders. Alt var som aftalt, og super god mad, vin og betjening. Kan virkelig anbefales.

27. april 2024

Skøn kro oplevelse

Vi fejrede vores 52 års bryllupsdag på Munkebo Kro. En usædvanlig flot og skøn kro, hvor vi boede meget flot i kroens Juniorsuite med en flot udsigt over fjorden. Fik en dejlig og veltilberedt middag med vine tilpasset retterne. Fin service fra ankomst til vi næste dag sluttede af med et veltilberedt morgenbord, hvor intet manglede. Udelukker ikke et genbesøg

12. november 2023