Jullie beantwoorden alle vragen die ik gesteld heb, hoe gek mijn vraag ook was. En ik heb heel veel ervaring opgedaan toen ik bij jullie in de showroom was. Hartelijk dank voor alle informatie. Hoogac... Vis mer
Se hva andre synes
Eens in de tijd wordt er wel een bestelling geplaatst, voornamelijk wanneer er nieuwe producten zijn toegevoegd. En elke keer is het weer verrassend omdat er of een korting wordt gegeven of dat je... Vis mer
MyTenga doet precies wat ze beloven. de volgende dag geleverd. track&trace van postnl met alle opties die postnl bied. Prima verpakt niemand kan zien wat je besteld hebt. en de producten zitten i... Vis mer
Al ongeveer 2 jaar verschillende bestellingen bij MyTenga gedaan. De producten worden altijd zeer goed verpakt geleverd en zijn de volgende dag binnen. De producten zijn altijd van top kwalitei... Vis mer
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Betrouwbaar en snel!
Een betrouwbaar bedrijfje, levert kwaliteitsproducten prima verpakt en snel aan. Met hen kun je in zee gaan, ik heb geheel geen klagen.
Snel en discreet, beter gaat niet.
Bestelling
Er was iets niet op voorraad maar er werd vrijwel direct contact opgenomen via de mail en een alternatief geboden. Al met al goede service, en het was de volgende dag in huis..
betrouwbare manier om snel een product tot je te krijgen
goed overzichtelijke website en een makkelijke manier om een product te bestellen. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling. Daarnaast reageet de organisatie snel op een gestelde vraag. Doen wat ze beloven te doen.Het ontvangen product had wel snel een mankement. Dat was jammer!!
Gewoon goed!
Niks op aan te merken bij deze webshop. Goede kwaliteit-prijsverhouding en een enorm snelle service.
Algemeen goede ervaring
Product snel binnen, goede uitleg op website, alleen productverpakking (plastic) was al open dus dat was iets minder. Gelukkig was product niet beschadigd.

Svar fra Motsutoys
De trace-and-tracker is MYTENGA's grootste cracker!!!!!!
Een duidelijke trace and track mogelijkheid, verzonden direct na de bestelling geeft overduidelijke informatie over verzending en levering zonder moeilijk eerst via via inloggen.
Geweldig product
Het bestellen ging onwijs snel, de volgende dag had ik het al in huis. Service is goed, verzendkosten zeer redelijk, maar het product zelf (de La Bocca Della Verita) is echt fantastisch!
Dat ik ooit nog wat bij Mytenga ga bestellen gaat zeker gebeuren.
Een echte aanrader!
Zeer tevreden over het aanbod van de website, er is altijd voldoende keuze en de producten worden duidelijk omschreven. De goede prijs is een mooie bijkomstigheid.
Daarnaast wordt je goed op de hoogte gehouden van je bestelling en leveren ze altijd netjes op tijd. Ook het contact met de klantenservice is heel fijn. Men reageert snel en is zeer behulpzaam.
Zoals de titel dus al zegt :)
Goed, betrouwbaar en sneller thuis dan je denkt!
Had nog een vraag over een van de producten. Na een telefoontje waar ik vriendelijk en gepast werd geholpen heb ik in de na middag een bestelling geplaatst.
Mij werd beloofd dat ik de volgende dag het pakketje binnen zou krijgen.De postbode stond de volgende morgen al aan de deur met mijn bestelling.
Ik ben tevreden over zowel de service als het product.
Goede snelle service
Het product werd snel en goed ingepakt bezorgd. Niemand kan zien wat er in zit.
snel, goed en discreet
Zo snel als beloof was het er ook. Het zat goed ingepakt, absoluut veilig tegen breuk. Ook was het het discreet ingepakt. Alles oke dus!
Verbazingwekkend.....!
Na 18.00 besteld. Bestellen verliep erg eenvoudig via de Tenga site. Volgende ochtend om 10.00 stond de postbode al voor de deur. Zeg het nou zelf, als je zo'n product bestelt wil je het toch snel hebben. Dit was echter wel verbazingwekkend snel. Keep in on!!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.