Ik wordt gewoon elke keer door een ander mobiel nummer gebeld en dan zeg ik alleen hallo en geven ze aan van MKB te zijn u kent ons toch nog wel en al meerdere keren gemeld laat me met rust stop hierm... Vis mer
Se hva andre synes
1 ster – zelfs dat is eigenlijk te veel Mijn ervaring met MKB Energie is ronduit slecht!! Ik wordt gestalked. Ik word dagelijks gebeld door verschillende 06-nummers. Zodra ik opneem, wordt... Vis mer
Gebeld door deze OPLICHTERS, ze gaven aan dat ze een veel goedkoper energie contract konden aanbieden zonder te weten welk contract ik had.Toen ik aangaf dat ik inmiddels een nieuw contract elders ha... Vis mer
Vriendelijk geholpen door Tessa ! Ik ben zelf zpper in de zorg en kwam een advertentie tegen op facebook allereerst wist ik niet eens dat ik gebruik kon maken van zakelijke prijzen op mijn huisa... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Ons team van experts met jarenlange ervaring in de energiewereld heeft een MKB Energiepartner opgezet. Wij bieden u toegang tot de beste collectieve energiedeals van A-label energieleveranciers. Onze belangrijkste waarden zijn service en transparantie. Wij zorgen ervoor dat u volledig op de hoogte bent van het aanbod en u kunt alleen overstappen als u volledig tevreden bent met het voorstel. Als u besluit het voorstel te accepteren, regelen wij de aansluiting van A tot Z voor u.
Kontaktopplysninger
Nederland
- www.mkbenergiepartner.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Prima geholpen met zat variabel heb nu…
Prima geholpen met zat variabel heb nu vaste lage prijzen voor 3 jaar teruggebeld op afgesproken tijd!

Svar fra Mkbenergiepartner
MKB Energie Partner is top!
MKB Energie Partner is fantastisch! Geweldige klantenservice en transparante tarieven. Een absolute aanrader!
5 jarig contract afgesloten super!
5 jarig contract afgesloten super geholpen en alles werd duidelijk en kinderlijk uitgelegd bedankt voor de service !

Vriendelijk geholpen door Tessa
Vriendelijk geholpen door Tessa !
Ik ben zelf zpper in de zorg en kwam een advertentie tegen op facebook allereerst wist ik niet eens dat ik gebruik kon maken van zakelijke prijzen op mijn huisadres met met dezelfde voorwaarden. Ik zeer goed geadviseerd en super goed geholpen.
Als alles soepel zou verlopen had ik beloofd een review achter te laten haha dus bij deze !

Svar fra Mkbenergiepartner
Ze hebben mij enorm geholpen met mijn…
Ze hebben mij enorm geholpen met mijn eigen zaak! Ben nu zo veel goedkoper uit met mijn energieverbruik

Svar fra Mkbenergiepartner
Een 5 jarige contract getekend met zeer…
Een 5 jarige contract getekend met zeer voordelige tarieven. Ben goed geholpen en zeer tevreden met deze professionele service. Ik heb nu een persoonlijke energieadviseur en hoef niet meer om te kijken naar de energie. Top!

Vattenfall, Eneco en Essent
Vattenfall, Eneco, Essent zijn de grootste oplichters die er zijn.met mkbenergiepartner heb ik jaarlijks 4000,00 kunnen besparen.

Svar fra Mkbenergiepartner
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.