Ingen kundeservice
Jeg tok kontakt med Grønnegata Parkering a/s (Miramare Capital) for å leie plass i garasjeanlegget deres i Oslo. Per telefon virket alt å være i orden og jeg kunne begynne å parkere der fra 1/8-25. Ca 1 uke før leieforholdet skulle starte fikk jeg en faktura med krav om 2 måneders forskuddsbetaling (altså for august og september). Jeg betalte fakturaen den 26/7-25 og regnet med å bli kontaktet for å avtale overlevering av nøkkel/brikke/fjernkontroll til garasjeanlegget. Den påfølgende uka prøvde jeg å ringe firmaets nummer (som står annonsert på veggen ned til garasjeanlegget) og nummeret til den jeg antar er ansvarlig for det praktiske omkring selve utleien, 15 ganger uten å få svar. Den 1/8-25 leste jeg også inn talemeldinger til begge, uten at det ble respondert. Mandag 4/8-25 hadde jeg også skaffet telefonnummeret til den som sto som kontaktperson på fakturaen jeg hadde betalt, så da sendte jeg SMS til dem alle 3, hvor jeg forklarte situasjonen, fortsatt ingen respons. Mandag 11/8-25 prøver jeg igjen å sende SMS til alle 3, ingen respons. Mandag 18/8-25 sendte jeg en SMS hvor jeg sier at jeg skal fortelle min historie her på trustpilot.no og hvis ikke det blir fortgang i saken nå, så vil jeg førstkommende fredag (22/8-25) politianmelde dem for svindel. Da gikk det bare 40 minutter før den fakturaansvarlige svarte med at en av de to andre skal kontakte meg... Så nå blir det spennende å se og høre hva de har å si til sitt forsvar.