millaboutique.no Anmeldelser 1

3,2

Middels

1 anmeldelse

FORBRUKERKJØP MED ANGRERETT-MEDVIRKER…

FORBRUKERKJØP MED ANGRERETT-MEDVIRKER IKKE TIL AT VAREN RETURNES SAMT NEKTER Å REFUNDERE KJØPESUMMEN

Jeg kjøpte en puff fra Milla Web AS til kr 16 996 ink mva. Bestilling ble lagt inn via internettbutikken millaboutique.no den 25.01.23. Verken det markedsførte tilbudet eller bestillingsbekreftelsen inneholdt oppplysninger omhandlet i angrerettloven §8. Varen ble mottatt 22.02.23. Angretten ble påberopt av meg/ kjøperen den 22.02.23/23.02.23. Selgeren avviste kjøpers krav om å angre på kjøpet ved e-post av 24.02.23. Selgeren anførte i denne forbindelse til at varen var spesialbestilt etter kjøpers ønsker og at det således var inngått avtale om tilvirkningskjøp innebærende at kjøper var avskåret fra å angre på kjøpet. Kjøperen bestridte riktigheten av dette ved å vise til at varen var en del av butikkens (evt. underleverandørenes) faste sortiment. Kjøper har ved inngåelsen av kjøpet ikke oppgitt noen egendefinerte mål, farger mv, men derimot har godtatt et markedsført tilbud, som på forhånd hadde vært bestemt av selgeren evt. underleverendøren.

Kjøper er forbruker. Saksforholdet reguleres av fobrukerkjøpsloven. Kjøpet har blitt gjort over internett. Angrerettloven kommer til anvdendelse.

Kjøper har angrett innen fristen.

Kjøpet innebærer ikke et tilvirkningskjøp, slik at unntaket fra angreretten ikke er aktuelt for denne saken, jf angrerettloven §22 bokstav e).

Saken er nå sendt til Forbrukertilsynet.

Kjøper krever om at selgeren medvirker til at varen returneres.

Kjøperen krever videre full refusjon for kjøpesummen, jf angrerettloven §24 (1). Tilbakebetaling skal skje snest 14 dager regnet fra 23.02.23, jf angrerettloven §24 (2). Etter 10.03.23 vil det løpe forinkelsesrenter som selgeren vil bli krevd for.

22. februar 2023

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis