Military Collectibles 4U Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heb hier al meerdere keren een kleine bestelling geplaatst. Waren snel geleverd en goed verpakt. En de producten waren precies zoals ze op de site vermeld staan. Communicatie per mail gaat ook vlot me... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Onlang bestelde ik een Turks politieuniform met cap, gloednieuw verpakt en perfect qua maatvoering. De levering verliep snel en de klantenservice is fantastisch. Het is een enorm succes op podia, bij... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Als kostuumontwerper voor theater komt WO2 regelmatig voorbij. Ook uniformen dus. Vind daar maar goede en betaalbare kleding voor. Daarom erg blij met dit bedrijf. Met de zeer uitgebreide collectie o... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Nu al in korte tijd zon 10 bestellingen gedaan, en alles verliep op rolletjes mail wordt adequaat beantwoord personeel vriendelijk en attent. En webwinkel waar in mijn ogen geen enkele in Nederland aa... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Herreklesbutikk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

MC4U is een onderneming die wil voorzien in de behoefte van de consument bij het verzamelen, dragen en/of gebruiken van militaria. Wij richten ons zowel op de verkoop van collectors items, militaire gebruiksgoederen in een licht- tot ongebruikte staat als nieuw gemaakte producten. Wij onderscheiden ons van de meeste bedrijven doordat wij actief zoeken naar nieuwe producten, zodat wij niet alleen de standaardproducten aanbieden die u op meerdere plaatsen ziet. Bij ons kunt u ook kleine en zeldzame onderdelen, emblemen en accessoires vinden.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 33 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

46 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Echte Specialiste zaak

Dit bedrijf is het beste als het op aankomt op zeldzaam of moeilijk verkrijgbaren uitrusting. Het heeft wel zijn valkuilen als je natuurlijk voor het eerst hier winkelt vanwegen de zeldzaamheid of uniekheid van de spullen die je wilt is het niet altijd nieuw soms bruik nieuw of soms zelfs gebruikt dit is over het algemeen vaak vermeldt en meestal zie je de spullen die je krijgt op de foto.

Lang tijdige klant hier als ik zeldzaam of moeilijk verkijgbare spullen wilt van ww1 tot moderne tijdperk hier kan je ze meestal wel vinden en zo niet dan denk ik dat je meer geluk hebt met een eenhoorn te vinden.

5. juni 2023
Logoen til Military Collectibles 4U

Svar fra Military Collectibles 4U

Bedankt voor je uitgebreide review. Ik kan me voorstellen dat mensen soms verdwalen in het assortiment en bijna de weg kwijtraken ;). Met vriendelijke groeten, MC4U klantenservice

Al langer klant

Al langer klant bij hun nog nooit gezeur of iets gehad! Altijd op tijd geleverd en altijd netjes!

10. mai 2023

Onbetrouwbare malafide winkel, oplichters

Onbetrouwbare malafide winkel. Een bril besteld in conditie nieuw (gebruikt was ook een optie), maat M, maar de ontvangen bril is in duidelijk gebruikte staat; op de lenzen vingerafdrukken, rubber neuspads scheef en gebruikt. Daarbij ontving ik een maat L. Na overleg teruggestuurd en aankoopbedrag vergoed gekregen.

Omdat bleek dat er niet alsnog een nieuw exemplaar in de juiste maat kon worden geleverd heb ik verzocht om tevens vergoeding van de kosten om de bril terug te sturen. Dan wordt gesteld dat de reden van terugsturen enkel was dat de bril niet beviel, zodat ik geen recht heb op de retourkosten.

Op herhaaldelijke verzoeken om onderbouwing daarvan wordt niet gereageerd. Er wordt simpel ontkend dat de bril gebruikt is, op het sturen van de verkeerde maat wordt helemaal niet ingegaan. Bij gebrek aan inhoudelijke argumenten laat 'Frank' weten: "Wij hebben het u al meerdere keren uitgelegd. Dat bevalt u niet, maar wij zijn er uitgebreid op in gegaan en zullen dan ook niet verder meer reageren." Lekker makkelijk 'Frank'

Waardeloze service, nooit zal ik hier nog iets bestellen en ik zal dit iedereen afraden waar ik dit maar kan. Oplichterij in je reinste vorm.

29. mars 2023
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Duidelijke website leuke spullen

Duidelijke website, heb een embleem besteld/betaald kreeg direct antwoord dat het verzonden zou worden en in 2/3 dagen ontvangen erg happy mee.
Jullie hebben wel veel producten.

dank tot de volgende bestelling

2. mars 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Als trouwe en langdurige klant van MC4U…

Als trouwe en langdurige klant van MC4U (en in het verleden tevreden klant) moet ik toch een zeer slechte review geven.

Na eerst geïnformeerd te hebben over wat producten (en wat geen probleem was) heb ik deze besteld. Maar toen kwam het gedonder, eerst kreeg ik pas een paar dagen na de bestelling pas een e-mail, toen kreeg ik een e-mail dat er maar 9 van de 16 tent zeilen leverbaar waren. En een tijd later was het ineens niet meer mogelijk om de overige 7 tent zeilen te leveren. En vervolgens hoor ik niets meer van MC4U.

Dit is zeer jammer gezien het in het verleden altijd goed ging.

Ik ga hier niet meer iets bestellen in de toekomst.

3. mars 2023

waardeloze verkoper

waardeloze verkoper
had een schilderij gekocht,toen ik hem kreeg dacht ik al wat een kleine doos voor die afmeting!!
heeft meneer zich vergist,het zou 90x65 cm maar de afmeting is 60x50 cm

had een mail gestuurd,zegt ie stuur maar terug maak ik het geld terug,echter was de doos in allemaal stukken aan elkaar geplakt,waardoor ik hem heb door geknipt in alle wegen,tevens ook de bubbeltjes foilie moeten door knippen!
dus met andere woorden,ik moet voor allemaal pakmateriaal gaan kijken,5 km verder naar post gaan,opsturen en als hij hem ontvangen heeft krijg ik pas mijn geld terug!,straks gebeurd er weer eens wat bij postnl kan ik naar mijn geld fluiten pff

dus hou hem maar voor die 112 euro
en reageren op mail lukt hem ook niet

dus eerste en laatste keer bij hem

28. februar 2023

Top service

Snelle levering en nog belangrijker, een goede service.
Het bestelde artikel was niet meer op voorraad in de bestelde kleur en de klantenservice kwam met een goed alternatief wat zonder bijbetalen geleverd werd.
Al met al goede service en een aanrader.

7. februar 2023

Oplichters zijn het

Oplichters zijn het. Tot twee keer toe een originele lowe alpine sting rugzak besteld. De eerste was stuk, zou in zeer goede staat zijn en de tweede was niet origineel maar van Arwy. Voel mij bedrogen.

1. februar 2023
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Perect

Snelle en juiste levering. Spullen zijn ook volgens foto's website

26. januar 2023

100% TOP

Vlug geleverd,voldoet aan mijn verwachting.
Zondag besteld Dinsdagmorgen geleverd.
TOP !!!!!!!!!!

2. januar 2023
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv