Hei jeg var ganske så skeptisk til å handle hos MID Hobby på grunn av omtale på nett, men til slike uslåelige priser på plastbyggesett måtte det prøves og nå har jeg kjøpt to ganger og fått varen ette... Vis mer

Bra priser, rask levering og god kommunikasjon med MID Hobby. Har handlet flere ganger og er meget fornøyd. Anbefales!

4,3

Enestående

2k anmeldelser

Har svart på 52 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Styr unna!! Bestilte en Fjernstyrt bil fra MidHobby

Bestilte en Fjernstyrt bil fra Midhobby.com 9.11.23. Den kom frem 29.11.23. Dette var en etterlengtet og veldig ønsket julegave. Bilen var pakket inn i bilens egen emballasje og eske, samt en frakt-eske med bobleplast rundt. Så langt, så vel. Da vi åpnet opp esken, var bilens ene bakhjul knekket tvert av. Meldte dette tilbake til kundeservice hos MidHobby. Fikk først beskjed om at pågangen var stor etter jul. (Flere med uheldige opplevelser fra MidHobby?). Deretter fikk jeg beskjed om å sende flere bilder. Det gjorde jeg. Fikk videre beskjed om å sende enda flere bilder, enda alt de ønsket bilder av allerede var sendt. Pakket dermed bilen ut av esken igjen og tok nye bilder som jeg sendte. Deretter hørte jeg ikke mer. Purret og sa at nå hadde det tatt veldig lang tid. Fikk ikke noe svar. Sendte igjen en ny mail med spørsmål om jeg måtte henvende meg til andre instanser for å få igjen pengene for ødelagt vare. Dette har de heller ikke svart på. (Ventet noen uker på svar).

STYR UNNA MIDHOBBY.COM!!!

24. desember 2023

Obs Obs

Obs Obs, styr unna nettbutikken. Etter vi handlet en kajakk her på midhobby.no som tydeligvis benytter samme butikk som midhobby.dk kom det en ekstra regning på fortolling som var svindyr.

I mine øyne bryter de med norsk markedsføringslov med å gi priser som fremstår som om det er inkludert mva, men når du får varen sendes den fra utlandet og det tilkommer tollgebyr pluss mva.

Har tatt det opp med butikken, men de er ikke interessert i å ordne opp. Skulle de derimot være interessert i å ordne opp, er vi tilbøyelig til å endre tilbakemelding deretter.

4. august 2022

Dårlig kundeservice

Min erfaring med Midhobby er at de yder helt utrolig dårlig kundeservice og har en hård og arrogant tone overfor deres kunder.

9. juli 2021

Har nå hentet Pakken fra Midhobby

Har nå hentet Pakken fra Midhobby (RC bil til 5200 kr inkl Toll frakt), Pakken var helt fint å Esken var uten skader men det var ikke plast rundt den, jeg kan se at pakken har vært åpnet pga posene i esken var flyttet på å delvis åpnet (mistenker som jeg skriver til dem at denne har stått i en butikk å kunder har drevet å åpnet pakken for å se på innholdet, dette svarer de ikke på), samt var Body/Karosseriet er ripet og skittent (hovedproblem). Jeg forsøker å forklare dette men de repeterer kun en lang regle over hva jeg må gjøre om pakken er skadet under transport (noen den da ikke er). Jeg spør kun om de har et nytt Body/karosseri de kan sende meg men de bare repeterer Transport skade svaret, det er tydeligvis vant å få klager på dette. Siste steget var at de må ha varen som er skadet under transport (som da ikke min er)tilbake innen 7 dager eller så gjelder ikke returen, hva??

Jaja har i alle fall fått varen men å sende noe tilbake eller ha noe mer med disse å gjøre blir ikke aktuelt.
*Edit: Nå sier de at jeg burde tatt bilde av Esken pakken kom i fra posten som var helt uten skader, pappen pakken kom i som var uten skader har jeg selvsagt åpnet opp å trykket sammen etterpå. Det går over i det komiske å høre svarene fra dem nå :)

27. oktober 2020

Bra priser

Bra priser, rask levering og god kommunikasjon med MID Hobby.
Har handlet flere ganger og er meget fornøyd. Anbefales!

17. oktober 2019