MH Elektric A/S Anmeldelser 4

2,6

Under middels

TrustScore 2.5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bliv væk…!

Havde jeg bare læst anmeldelser herinde:-(
Find en anden elektriker!
Afregning er helt hen i vejret..
og så er de eminent gode til at trække tiden. 2 mænd, 2 væglamper. Den ene i 3 m højde så derfor skulle der være en til at holde stien. Men 2 1/2 timer!!!!!
I forhold til regning har jeg henvendt mig et utal af gange og bl.a. bedt om at blive ringet op.. dette sker først til allersidst af en som intet kender til opgaven… og intet godt kommer der ud af det.
Jeg kunne blive ved men regning betalt - ude af øje, ude af sind.
OBS - vælger du alligevel MH Electric trods anmeldelserne så hold øje med p pladsen / indkørslen. De trækker tiden i bilerne og det betaler du også for fandt jeg ud af:-(

3. mai 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Mødet med jeres medarbejder.

Mødet med jeres medarbejder på Avedøre Havnevej på cirkel K. 21/03 kl 14
Jeg kunne ikke lade vær med at se jeres medarbejder stå og vrøvle over at jeg har første ret. Det er måske et dårligt signal og give ud når man kører rundt med jeres logo. Jeg er selv tekniker med elektriker baggrund, og med den begrundelse vil jeg ihvertfald aldrig smide en ansøgning jeres vej hvis man ikke engang kan opfører sig ordenligt i trafikken

21. mars 2024
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Kunden er IKKE i fokus.

Fik sat en ny eltavle op, og tilsluttet min solcelleinverter i tavlen.
Alt var til at gå til, så elektriker kunne nøjes med 6-7 timers arbejde.
Det blev jeg faktureret 12 timer for, da man også har tilmeldt mit solcelle anlæg.
Alle papairer og digitale dokumenter var udfyldt af mig i forvejen, men de sendte dokumentationen ind til det forkerte elselskab, og jeg måtte selv ringe til elselskaber og elektriker ad flere omgange og forgæves forsøg på at få elektrikeren til at forstå de havde meldt det forkert til. Han blev sur og svinede elselskaberne til og det var dem der ikke havde styr på det.
Til sidst bad jeg elektrikeren sende dokumentation til Radius uanset hvad holdning og mening han havde.
Jeg har brugt 2-3 timer på mails og telefonopkald for at få styr på deres arbejde, og det bliver jeg så lige faktureret for..
Det kan ikke anbefales at få lavet noget af Mh Electric! Er med på alle kan lave en fejl, men så finder man en fornuftig løsning sammen. Det er da ikke kunden som skal lave arbejdet!

21. november 2022
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv