Martijn Kozijn Anmeldelser

4,8

Goede degelijke deuren, alleen van de volledig gesloten buitendeur zat de slotplaat een centimeter te laag, waardoor de deur niet sloot. Zelf op kunnen lossen, maar verdiend aandacht Het gaat over... Vis mer

4 jaar geleden een kunstof kozijn gekocht, nu eigelijk er pas achter gekomen dat er tussen de hr ++ gedroogde waterdruppels zat bij twee ramen. Gebeld en foto's opgestuurd, monteur is komen kijken... Vis mer

Online kozijn met dubbele deur besteld. Gekozen om zelf af te halen. Ik had een fout gemaakt bij bestelling waardoor dit kozijn niet zou passen; 175 breedte terwijl het 150 moest zijn. Medewerker... Vis mer

1. Byggevareleverandør
  2. Dørmagasin

Martijn Kozijn levert kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien door heel Nederland en België. Onze prijzen zijn zeer scherp en aantoonbaar de laagste van de Benelux. We hebben meer dan 500 stuks op voorraad die nu ook online te bestellen zijn in onze wwebshop.

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

27 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Prijs/kwaliteit/service onklopbaar

Kocht hier eerst een stalen deur voor de technische ruimte van een Poolhouse en nu een 2de deur voor de sanitaire ruimte. Mooi afgewerkt en goed verpakt. Ik haalde ze zelf af, maakte een telefonische afspraak en mocht op korte termijn de deur gaan halen in Meerssen. Ik werd er telkens geholpen door een vriendelijke en behulpzame medewerker. Prijs kwaliteit onklopbaar, echt geen geld voor een goed product. Aanrader!

27. juni 2023

Product online gekocht was helaas …

Product online gekocht was helaas uitverkocht kreeg dag erna een telefoontjes kon ook niet per telefoon overleggen voor een optie zat in de auto moest maar op de site kijken service kan dus veel klantvriendelijker

6. juli 2023

Om met de deur in huis te vallen......

Ik was opzoek naar een kunststof deur voor mijn garage en heb deze bij Martijn Kozijn gevonden voor een bijna weggeefprijs. Na plaatsen van de deur nog meer verrast door de perfecte afwerking en kwaliteit. Echt een aanrader. Bovendien vriendelijk en behulpzaam personeel. Wat wil je nog meer....

27. mai 2023

Heel goede service

Heel goede service, netjes email gehad ter controle en door Martijn kozijn telefonisch contact gehad voor datum levering te plannen. alles netjes afgeleverd

15. april 2023

Super service

De bestelling wordt snel geleverd.
In 1 van de ramen van de bestelling zat een barst.
Hierover een mailtje gestuurd en binnen een week een vervangend exemplaar in huis.
Super service. Geweldig.

17. mars 2023

Snel en goed

Zondag besteld en vrijdag geleverd snelle afspraken te maken voor levering die ze ook waar maken.
Prima kwaliteit en voor standaard maat kozijnen prima geprijsd

16. februar 2023