Fijne, stevige 'glazen', die direct te gebruiken waren. Handig verpakt ook, die we te veel hadden konden makkelijk & netjes opgeborgen worden voor een volgend feest. En daarbij snelle bezorging door... Vis mer
Selskapet har svart
Ik had bakjes gekocht voor Crème brûlée rond de kerst. Ze waren mooi op tijd binnengekomen, maar jammer genoeg waren er een aantal beschadigd. Hiervoor heb ik netjes mijn geld terug gekregen zonde... Vis mer
Selskapet har svart
Ondanks dat van de 6 schaaltjes, er 4 kapot waren als gevolg van vervoerder GLS, heeft de klantenservice dit perfect opgelost. Direct 4 nieuwe schaaltjes gestuurd en nu allemaal heel.
Selskapet har svart
Al meer dan 50 jaar De Marskramer formule bestaat al sinds de jaren veertig van de vorige eeuw, en heeft altijd gestaan voor kwaliteit, klantgerichtheid en goede service. Bij de winkels van Marskramer kun je altijd terecht voor al je huishoudelijke benodigdheden. Met een ruim assortiment producten van verschillende grote merken vind je bij Marskramer altijd iets om jou leven makkelijker te maken. Als een artikel niet standaard aanwezig is zal altijd geprobeerd worden dit alsnog voor je te bestellen. Daarnaast vind je het volledige assortiment ook online op marskramer.nl. In onze webshop kun je veilig online betalen met iDeal, Marskramer cadeaukaart, VVV, creditcard of via Afterpay. Bestel je op werkdagen voor 16.00 uur? Dan heb jij de bestelling de volgende werkdag al in huis! En als je niet 100% tevreden bent over je aankoop, kun je het altijd retourneren. Bekijk hier onze algemene voorwaarden. Tot snel bij Marskramer!
Schuilenburglaan 1, 7604BJ, Almelo, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Kleine bestelling, snel bezorgd.
Online shop graag uit breiden

Svar fra Marskramer
De spullen zijn zoals beloofd, keurig verpakt, niets gebroken dus, en erg snel geleverd, ik ben een tevreden klant!

Svar fra Marskramer
Veel curver besteld en wat bloempotten. 1was stuk en werd snel en zonder problemen vervangen. Goede klantenservice.

Svar fra Marskramer
Helaas was mijn bestelling niet compleet, maar dit heeft Marskramer heel snel en netjes opgelost. De artikelen zijn erg mooi en van goede kwaliteit, goed geprijsd ook. En een zeer goede klantenservice. Bezorging is ook prima, GSL is goed te volgen en komt de aangegeven bezorgtijd na.

Svar fra Marskramer
Vlotte levering en een goede prijs kwaliteit verhouding.

Prima product en prijs.
Verzending was echter via GLS en daar is de bezorging slechter/trager van.

Svar fra Marskramer
Er was iets misgegaan met levering. Klantenservice heeft dat heel snel opgepakt. Snel en goed geïnformeerd en snel afgehandeld.

Svar fra Marskramer
Ik was eerst in een winkel, maar dat is een combinatie met een speelgoedwinkel. Op zich een goed idee en prima, maar ik vond de winkel ongezellig. Tevens was hetgeen ik wilde hebben niet op voorraad. Ik had via mail gevraagd of het artikel in de winkel zou zijn, maar daar heb ik helemaal geen reactie op gekregen. Toen online besteld. Dat ging verder goed, alleen kon je niet kiezen voor ophalen in een bepaalde winkel.
Dus, blij het het artikel, iets minder met de Marskramer ervaring.

Svar fra Marskramer
Keurig verzorgd en goed op tijd afgeleverd voor herhaling vatbaar

Svar fra Marskramer
Hadden kapot product door super slechte bezorging van GLS. Hebben dat keurig opgelost en een nieuw product verzonden zonder verdere problemen.

Svar fra Marskramer
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.