Marathon Sport Anmeldelser

4,2

Min oplevelse med Marathon Sport på Østerbro var desværre ekstremt dårlig. Jeg blev vildledt i forbindelse med mit køb, og personalet viste ingen interesse i at lytte til mine behov. Tværtimod opl... Vis mer

Fik i dag super god service af medarbejderen Julie i Marathon Sport i butikken ved søerne nede ved Frederiksberg. Super god og kvalificeret service. Hun vidste virkelig meget om løbesko og det var sup... Vis mer

Har købt for 1750kr i webshoppen. Mine varer sendes fejlagtigt til anden kunde oplyses det telefonisk. Herefter har jeg ikke hørt en lyd og jeg har ikke modtaget mine varer. Men beløbet er trukk... Vis mer

Finally found the right running shoes for me this morning at the Åboulevard shop. Received excellent recommendations and guidance. The guy helping me (I forgot to ask his name but he deserves some pr... Vis mer

1. Løpeutstyrsbutikk

Vi stræber efter at den bedste løbebutik for såvel begynder, som elite.

Bra

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 75 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Alle anmeldelser

38 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

God service

Havde bestilt et par shorts som de ikke havde på lager, de skrev med det samme og kom frem til en fin løsning.

24. august 2016

Waste of 1100 dkk

I bought running shoes at Marathon Sport. Both model and size were chosen by a customer assistant.

The personnel working in the store is nice and makes impression that they know what they are talking about, but… let’s look at the facts:
-they have chosen wrong size for me - one size too small, as a result I’m not able to run in my new shoes more than 2 km because my feet hurt a lot
-I went to the shop to ask why my feet hurt when I’m running in the shoes they have chosen for me as the best fit. Their told me to buy the same shoes one size bigger
-as a compensate for advising me to buy wrong shoes, they offered 10% discount for buying new shoes one size bigger

I’m very disappointed that 10% is the best they can offer and that (even that they make impression of being professional) they are apparently not so good in their job. I would not take a risk again to make any purchase based on their recommendation.
--------------------------------------------------------------------------------------
I'm changing my rating to one star because I feel ignored and my complaint has not been resolved: I contacted Jacob around one month ago. He promised to "see what has happened". And I have not heard from him again. He didn't reply my email when I asked him for the status.

3. juli 2016

Hi Barbara
Very sorry to hear, that you have had a bad experience at our store. The 10% discount is in no way our policy if we have given you the wrong size or bad advice. Could you please please contact me on jacob@marathonsport.dk?
Kind regards,

Konge service

Køber på cph marathon expo et par ascis nimbus18. Har en lang god snak med sælger og forklarer jeg har haft problemer med at løbe i nimbus16.
Hun foreslår at jeg køber dem og løber en tur i dem :) hvis det ikke er godt må jeg komme at bytte dem. Jeg siger jeg først er i kbh om en mdr. Og det er ikke noget problem.
Men var det nu salgsgas ? Nix :)
Idag var jeg så i kbh. Og gik i marathon sport for at bytte. Der var absolut ingen problemer , fik et par Energi Boost og et smil .
DET er service og jeg kommer bestemt igen når jeg er i kbh :)

20. juni 2016

Dårlig service

Super dårlig service på reklamation af en løbesko der efter 1,5 mdr har sluppet i sålen. Ringer og hører dem og det er normalt og får af vide at det må være en fabrikationsfejl og at jeg skal sende dem til dem, da de under ingen omstændigheder burde slippe og slet ikke efter så kort tid. Får dem så retur med en limet sål! Kontakter dem igen for at høre om valget af løsning med at lime sålen da det efter min mening forringer skoen og stødabsorberingrn i dem. Får så af vide at det var blevet skønnet at skoen var brugt forkert og at de var i deres fulde ret til at gøre som de havde gjort. Hmm gad godt vide hvordan man bruger en sko forkert... Specielt når der slet ikke er slid på sålen. Summa summarum ret arrogant holdning til kundepleje og reklamationer og jeg handler under ingen omstændigheder med dem igen, og kan heller ikke anbefale andre at gøre det. I så fald må man i hvert fald ikke håbe andre oplever fejl ved deres produkter.

18. mai 2016

meget hurtig levering

Har handlet i netshop før, en del løbesko til rimelig billig pris, sidste års modeller. Hjemmesiden er måske ikke lige den bedste...den kunne være mere logisk opbygget samt nemmere at navigerer i, men det ødelægger bestemt ikke mit indtryk af webshoppen. Den er god.
Denne gang fik jeg nye løbesko til ½ pris og igen hurtig levering.
Tak til min Mizuno pusher ;-)

19. april 2016

God service

Jeg skulle have en ny sports bh og jeg har længe ledt efter den rette. Fandt en på deres hjemmeside, som virkede rigtig god.
Jeg var nede i deres butik for at prøve den. Fin kvalitet, men desværre ikke i min størrelse. Jeg snakkede med en af assistenterne og vupti, så havde hun fået lagt en til side til mig i en anden butik!
Super service og jeg fik hentet den næste dag uden problemer og den sidder bare perfekt!

1. april 2016

Dårlig service

Bestilte et par Addidas Boost løbesko på hjemmesiden, de var på tilbud og min størrelse var der også.
Jeg fik en mail med bekræftelse af mit køb, så nu var det blot at vente på mine nye sko, men ak dagen efter fik jeg blot en mail hvori der stod at skoen var udsolgt.
Jeg skulle have kigget ind på Trustpilot inden min bestilling, så jeg havde vist at mange andre en mig har haft dårlige oplevelser med Marathon Sport

19. februar 2016

Hej Erik
Beklager du har haft en dårlig oplevelse, men der er simpelthen sket en teknisk fejl, som gjorde at den fejlagtigt stod til at være på lager. Vi har forsøgt at bestille en erstatning hos adidas, men det er ikke nogen på lager.
Du er velkommen til at kontakte mig på jacob@marathonsport.dk hvis jeg kan hjælpe dig på en anden måde med at finde et alternativ.
God træning,

God service

Er super tilfreds med mit køb hos Marathon Sport. Jeg havde brug for et par sko, som kunne rette på hvordan jeg træder på den ene fod, uden at rette på den anden, som trådte rigtigt. (Ellers skulle jeg have skoindlæg som koster 2000)

Selv om jeg kom 20 min før lukketid, fik jeg stadigvæk løbetest og ekspedienten har hjulpet mig med at finde den helt rigtigt par løbesko.

Det er også fedt at prisen på de sko var lavere end hos konkurrerende onlinebutikker, hvor man ikke få alt den ekstra service og rådgivning. Så jeg er godt tilfreds, og skal nok anbefale MS til andre. =)

3. november 2015

Hej Natasha

Dejligt, at du har haft en god oplevelse hos os. Jeg ville være rigtig glad, hvis du ville maile med ekspedientens navn til jacob@marathonsport.dk (står nederst på bonen), så vil jeg bringe rosen videre.

Go' træning
Jacob

Utrolig dårlig kommunikation og kundeservice!

Først: ikke et ondt ord om ekspedienternes faglige kompetence - men...

Jeg kommer ind til jer for at købe en gave til min søster. Et par høretelefoner til løb. Jeg gør opmærksom på, at de skal gives i gave til en, der bor i Jylland (hvor I ikke har butik), og at jeg er meget i tvivl om, hvorvidt de vil være gode til hende. For en sikkerheds skyld spørger jeg, om de kan byttes. Han siger, at han bare sætter et byttemærke på. Intet problem. Fedt!
Min søster åbner gaven, prøver at have dem i ørene, men de er alt for store, og hun er derfor ikke i tvivl om, at de skal returneres. Jeg tager dem med tilbage til København. Da jeg vil returnere dem får jeg at vide, at jeg ikke kan få pengene retur "det står der jo også på bonen!". Nuvel. Men havde det ikke været meget god service at informere om det, da jeg køber dem? Jeg må indrømme, at det er sjældent, at jeg efter et køb går hjem og sætter mig med en kop kaffe og læser på bonen. "Intet problem, vi sætter bare et byttemærke på". Havde det kostet jer meget at informere om, hvordan jeres (efter min smag ringe) bytteservice er?

Da jeg så fortæller, hvad problemet med høretelefonerne var (at de var for store til hende pga. bluetooth-funktionen i dem), siger ekspedienten (der sjovt nok var den samme som den, der solgte dem til mig), at han egentlig også synes, de er meget store og ikke særlig gode at have i, men at der findes nogle, der er mindre og sidder meget bedre... WHAT!? Hvor blev dén information af, da jeg købte de store??!?

Når man handler hos jer, efterlades jeg med fornemmelsen af, at god kommunikation og god kundeservice står nederst på jeres liste, hvor penge til butikken er det altoverskyggende. Det er meget ærgerligt at være kunde sådan et sted, og I har set mig for sidste gang derinde (pånær når jeg på et tidspunkt desværre bliver nødt til at bruge mit tilgodebevis på 1100,- på noget, jeg nok ikke står og mangler).
Jeg kommer selvfølgelig heller ikke til at anbefale andre at handle hos jer, med mindre de er 100% - og lidt mere - sikre på, at de skal bruge det, de køber.

17. oktober 2015

Hej Stephanie

Jeg skal indledingvist beklage, at du har haft en dårlig oplevelse hos os!

Vi skilter tydeligt med vores returpolitik i butikkerne og på bonen.

Du lyder dog til at være dårligt rådgivet. Du må derfor meget gerne kontakte mig på jacob@marathonsport.dk, så jeg vil jeg se, om jeg kan hjælpe dig.

Søvning ekspedient, Dårlig kundeservice, Elendig returservice

Min kæreste og jeg kom helt fra Nordjylland for at se på sko. Det første der møder os er en ekspedient som virker meget træt og ikke imødekommende! Vi kom hurtig til at føle os til besvær, så vi måtte hjælpe os selv, da han ikke virkede til at ville hjælpe. Vi får dog lov til at prøve skoene på et løbebånd i 25 sekunder!!! Hvor meget kan man nå at fornemme på 25 sekunder spørg jeg bare? Nå, men vi ender alligevel med at købe 2 par dyre sko. Samme aften går vi rundt i stuen hos familien som bor på Sjælland og min kæreste bliver alligevel bange for hendes sko er for små. Dagen efter køre vi ind for at få dem et nummer større og dem har de ikke på lager og der er meget lang ventetid. Vi beder derfor om at få pengene retur da vi bor 500 km væk og ikke lige kommer forbi. DET KAN VI DA VIRKELIG IKKE FÅ!, lyder svaret. Så selv om vi taler til Deres sunde fornuft og forklare vi bor langt væk og det jo var i gå vi købte etc. er svaret NEJ! Sikke da en fantastisk kundeservice. Vi synes det er utroligt, at i en branche med så meget konkurrence, så er der stadig butikker der tillader sig at behandle deres kunder så dårligt. Mit råd til alle er: Der findes mange andre butikker med langt bedre kundeservice og bytteservice, vælg en af dem i stedet for.

21. juli 2015

Hej Anders.
Virkeligt ked af, at du har haft en dårlig kundeoplevelse. Du må meget gerne skrive til mig på jacob@marathonsport.dk, så vil jeg prøve at hjælpe jer.

Dårlig service

Omkring juletid køber jeg en løbe Tshirt som gave. Jeg ytrer min tvivl omkring hvorvidt pasformen vil passe modtageren. Den ellers søde ekspedient forsikrer mig om, at jeg jo bare kan komme ind og få penge tilbage.
Det kunne jeg så ikke, hvilket i så skilter med på bon og dør, som i så tit svarer. Pænt problematisk at jeres medarbejdere udtrykker noget andet, og når man så fortæller om oplevelsen i butikken, så er i fuldstændig kolde og regelryttere til jeres fordel.

En anden ting er at i så har en stand på expo-messen i forbindelse med Cph marathon. Her køber min svigermor et par dyre asies løbesko.
Her forsikrer ekspedienten os om, at vi til enhver en tid kan gå i butikken og få bytter eller pengene tilbage. Jeg undrer mig, da jeg jo har haft andre oplevelser med dette, hvilket jeg nævner. Ekspedienten holder fast.
Da min svigermor så fortryder køb, pga pasform og vil have sine penge tilbage nede i butikken, så vil i ikke engang bytte dem. Der skal noget overtalelse til, før at hun til sidst for sig et tilgodebevis overhovedet.
Så ja, clear med jeres personale. Må sige at jeg ikke synes det er ok, at jeres kommunikationsbrister skal gå ud over kunderne. Sidste gang vi handler hos jer!

4. juni 2015

Sjældent har man oplevet bedre service!!

Jeg var blevet anbefalet at gå i Marathon Sport for at få en snak om, hvilke løbesko, der passer bedst til mig, min løbestil og ambitioner, så det gjorde jeg i går formiddags. Her er årsagerne til, at jeg fremover er fast kunde i butikken:

1. Jeg er imponeret over, hvor søde og forstående ekspedienterne var.
Vi talte samme sprog, hvilket gjorde, at jeg følte mig helt tryg.

2. Særligt fascinerede det mig, at dem jeg talte med ikke "blot har en butiksuddannelse", men har en masse erfaring med løb og ved hvad det vil sige, at have ømme fødder, vabler etc.

3. Jeg havde en ekspedient fra jeg trådte ind i butikken, til jeg forlod den igen!!! Hun var SÅ flink og sprang nærmest frem og tilbage fra lageret med forskellige løbesko, som jeg fik lov at løbeteste. Hun tog sig virkelig god tid, og henvendte sig til en kollega, hvis der opstod tvivlsspørgsmål - det synes jeg er superkompetent service.

4. Jeg kunne mærke, at de ikke prøvede at "prakke mig noget på". Jeg følte, at de havde interesse i, at jeg skulle have de bedste sko, og ikke bare hvilken som helst sko, med henblik på at sælge for salgets skyld.

5. Det generelle vareudvalg i butikken er lækkert! Der er noget for enhver.

6. Man behøver ikke at være marathonløber, for at kunne handle i Marathon Sport, men det er sikkert som amen i kirken, at man får lyst til at blive det, når man har været forbi butikken.

7. Jeg følte, at jeg var i de bedste og mest kompetente hænder - det er for mig altafgørende, når jeg skal have fat i det tunge dankort!

Absolut bedste købsoplevelse længe!

19. april 2015

Kære Sine

Tak for din grundige og flotte tilbagemelding. Rosen er givet videre og vi glæder os til at se dig en anden gang!

Go' træning
Jacob

god rådgivning og super service

Jeg har købt mit andet par løbesko i Marathon Sport (Åboulevarden) d. 7-4-15 jeg fik ligesom for ca. et år siden en super god rådgivning og en perfekt service, ekspedienten virkede kompetent og troværdig, jeg er meget tilfreds.

10. april 2015

Hej Michael

Tak for din feedback! Vi er glade for at du har haft en god oplevelse.

Go' træning!
Jacob

Følte mig til besvær og ikke velkommen

Hvis jeg skulle have sko på tilbud og bare skulle løbe DHL, kunne jeg bare tage et vilkårligt par. Så behøvede jeg ikke at få en løbetest....

8. april 2015

Kære Nishiki Sano

Beklager du har haft en dårlig oplevelse hos os, der på ingen måde lever op til, hvad vi ønsker at stå for. Kunne jeg få dig til at kontakte mig om hændelsen på jacob@marathonsport.dk.

Dårlig service

Jeg havde en dårlig oplevelse i dag inde i Marathon Sport på Frederiksberg. Jeg kom for at købe et par løbesko.
Jeg ankommer i butikken 17.25 og starter med at bruge omkring 10 minutter for at få fat i en ekspedient. Lad os kalde ham ekspedient 1. Han siger så, at klokken er 17.45 og fra 17.40, hjælper de ikke længere med at finde løbesko. Han siger desuden, at det bare er ærgerligt og går hen og kigger i en computer (der er ikke flere i kø efter mig).
Der kommer nu en anden hen som spørger, om han kan hjælpe (ekspedient 2). Ekspedient 1 vender sig om og siger til ekspedient 2 at jeg manglede løbesko og klokken er kvart i 18. Jeg starter med at få et foredrag om, at de ikke kan nå at hjælpe med at give løbesko fra ekspedient 2. Derefter spørger han en tredje, om klokken. Ekspedient 3 siger klokken er 20min i 18, og ekspedient 2 ser lidt sjovt og akavet på mig. Han kigger rundt og siger at der ikke er nogle ledige til at hjælpe lige i øjeblikket, og det er bedst jeg kommer tilbage en anden dag. Jeg spørger så hvorfor ekspedient 1 ikke kan finde skoene frem, fordi jeg har prøvet dem, og jeg skal faktisk bare have fat i en størrelse 48.
Ekspedient 2 fortæller mig så at han er ny, så han kan ikke hjælpe mig.
Jeg må så gå der fra 17.50, efter 25 min i butikken uden nogle sko, og se en ekspedient som er ny, lave ingenting. Fordi en hel ny ekspedient kan ikke finde sko frem til en kunde åbenbart. Ekspedient 2 kunne hellere ikke hjælpe mig, da han havde en kunde som skulle prøve bukser, og han kunne ikke hurtigt hente et par sko til mig, men godt ekspedere mig, hvis jeg var en "hurtig kunde".
Der var ikke sådan en service jeg forventer i en forholdsvis god løbebutik. Og jeg ligger i hvert fald ikke mine penge der.

1. april 2015

Kære Mads-Emil
Allerførst skal jeg beklage, at du har fået en dårlig oplevelse. Vi lever af gode oplevelser, så derfor skal der være god tid til at lave løbestilsanalyserne. Derfor slutter vi med nye løbestilanalyser 20 minutter før lukketid. Det skilter vi med i døren og på vores hjemmeside. Du har ventet tålmodigt i butikken og skal selvfølgelig betjenes.
Jeg håber, du vil modtage min undskyldning på Marathon Sports vegne og håber du vil kigge ind til os på lørdag eller en anden dag. Spørg efter mig, så vil jeg gerne tage mig af dig personligt. Du må også gerne kontakte mig direkte på jacob@marathonsport.dk
Jacob Ibing
Butikschef

Giver ikke penge retur

Synes det er MEGA irriterende at man ikke kan få pengene retur for en vare. Brændte inde med et tilgodebevis sidste år for en julegave; nu har jeg endelig fundet noget jeg kan bruge det på i butikken, men mangler åbenbart en del af tilgodebeviset, så det er ikke gyldigt. Super dårlig oplevelse...

30. desember 2014

Kære M. Thrysøe

Allerførst er vi naturligvis kede af, at du har haft en dårlig oplevelse med Marathon Sport. Vi skilter tydeligt med vores returpolitik ved døren, ligesom det tydeligt er angivet på bonen.

Tilgodebeviset indeholder en stregkode, der fungerer som rede penge. Mister man tilgodebeviset, så er det som at miste rede penge. Du må rigtigt gerne sende mig et billede af hvad du har (jacob@marathonsport.dk), så vil jeg gerne kigge på det.

Med venlig hilsen

Super service

Nu har jeg købt løbesko i Marathon sport på Åboulevarden 3 gange. alle 3 gange har jeg fået en super god service, hvor de har brugt den nødvendige tid på at finde den rigtige sko.
alle 3 gange er jeg gået der fra med en løbesko job jeg har været super tilfreds med.

22. november 2014

Måtte gå efter 15 min uden betjening.

Dette er lige så meget kritik af ledelsen for ikke at have nok ansatte.
Jeg var inde i butikken for at købe en mobilholder og der var ret travlt. Jeg kiggede lidt rundt i butikken (Åboulevarden) for at finde holderen. Den var oppe i montren ved disken så jeg stillede mig i kø og ventede.

Jeg og de andre kunder i køen spurgte et par gange en forbipasserende om betjening og hver gang sagde de "lige et øjeblik". Efter 15 minutter begyndte de at betjene en person, der tydeligvis lige var kommet ind ad døren i stedet for os i køen. På trods af mit ellers tålmodige væsen så blev det for meget for mig og jeg valgte at forlade forretning uden nogensinde at være blevet betjent.
En butik som Marathon Sport skal leve af service. Man kan finde jeres produkter på nettet til billigere penge (ved sko ofte 30-70% billigere) og folk kommer pga. servicen. Når den så ikke er til stede ser jeg ingen grund til hvorfor man ikke skulle købe andet sted.
Mobilholderen er for øvrigt købt hos en konkurrent nu.

2 stjerner da bekrivelsen er "en dårlig oplevelse men uden tegn på ond tro" og det er PRÆCIS hvad jeg oplevede.

7. september 2014

Hej Anders

Tak for din anmeldelse. Vi må bare lægge os ned og beklage, at vi ikke havde overblik nok i lørdagstravlheden til, at du fik den betjening, som du havde fortjent. Vi starter mandag morgen med at få lavet en løsning, der gør at den slags ikke sker igen. Du har helt ret i, at vi lever af god rådgivning og service og det skal naturligvis være gældende for alle - også en travl lørdag.

Jeg har sendt dig en personlig henvendelse via Facebook (tjek din "Andet mappe" i beskeder).