Om MAMALICIOUS Online Shop
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Danmark
- www.mamalicious.com
Bruker kanskje KI til å svareVis mer
Førstegangskjøp - negativ erfaring
Førstegangskjøp der jeg bestilte tre bukser samt porto 59 NOK. Buksene fra Mammalicious var relativt gode men det tredje var Vero Moda, en merke som er fritt tilgjengelig i Norge uten sammenlignbare fraktkostnader. Kvaliteten av Vero Moda buksene er svart lav og ikke minst retur som trekkes på 29 NOK.
På websiden er det ikke oppgitt at disse buksene er en kjent fast fashion merke som ville gjort at jeg unngikk i utgangspunktet. Frakt og retur er jeg i prinsippet villig til å dekke for et lite tilgjengelig skandinavisk merke, ikke for Vero Moda. Det at merke ikke synliggjøres på webside gjør at selv om jeg beholder en av de andre buksene ville jeg ikke stolt på å bestille igjen.
Til info etter ansvarsfraskrivelse fra nettbutikken som det ikke går an å svare på: websiden heter ikke Vero Moda dot com og beskriver seg på sine sider som et dansk merke for miljøbevisste kjøpere. Det står ingenting om Vero Moda hverken på om-siden eller på produktsiden. Nei, jeg kunne aldri stolt på disse etter det svaret.

Kjapt levert
kjapt levert. Fikk varene jeg kjøpte, men mangler belte på kjolen jeg kjøpte.
Helt vannvittig dårlig kvalitet på…
Helt vannvittig dårlig kvalitet på produktet. Både stoffet og sømmen.

Svar fra MAMALICIOUS Online Shop
Rask frakt og fint produkt
Plutselig refundert ordre.
Bestilte klær. Dagen etter får jeg beskjed om at ordren er sendt. Sporingen viser at posten har fått melding om at det kommer pakke, men har ikke mottatt den. Etter 8 dager får jeg plutselig Mail om at tilbakebetalingen var vellykket. Jeg har ikke hørt noe om at ordren er kansellert eller lignende. Utrolig irriterende å vente i evigheter og ikke få vite noe. De har heller ikke telefonnummer, og chatroboten sier at den skal viderekoble til en ansatt, men det går aldri gjennom….har foreløpig ikke mottatt pengene.

Mye fine klær
Mye fine klær. Men ulike priser på sidene. Hadde logget meg inn på dansk/engelsk side og fikk en hel annen pris. Og det er vanskelig å komme i kontakt med dere angående retur av varer. Og ikke minst penger.

Rask levering
Rask levering, klærne virker å være god kvalitet. Kjøpte flere topper på samme størrelse som før graviditet og alle passer bra
Perfekt i størrelse og god kvalitet 😊

Svar fra MAMALICIOUS Online Shop
Dårlig kvalitet, men rask levering
Kvaliteten av ammeklær er ganske dårlig. Leveringen var rask, så det var bra.

Super fornøyd
Hver eneste ordre kanselleres
Har forsøkt å bestille klær fra denne siden tre ganger nå (ikke skjønner jeg hvorfor), og hver gang gikk det flere dager før noe mer skjedde med ordren min. Og så fikk jeg til slutt i alle tre tilfellene mail om at ordren var kansellert. Har aldri opplevd liknende før. Takk og pris for at jeg brukte PayPal alle tre gangene! Hva er dette?! Svindel eller? Anbefales IKKE!

Meget bra 😊
Størrelsesguiden stemmer ganske bra. Alle klean satt som støpt 😊 Greie prise også 😊