Maastricht Anmeldelser

4 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Een teleurstellende ervaring.

Ten eerste zeer traag, daarna begon ze me uit te kafferen, omdat ik meerdere pakketjes liet bezorgen aldaar terwijl het de eerste keer was.
Ik was me van geen kwaad bewust.
Ze schreeuwde zo hard, dat de zaak aan de overkant het kon horen.
Ik heb toen mijn bezorg adres van Postnl veranderd.
Helaas moest ik er weer heen, om pasfoto's te maken.
Ook dat liet te wensen over.
Ik heb maar één woord over voor deze middenstander: BAH.

16. april 2026

Gevaarlijke omgeving

Levensgevaarlijk voor voetgangers en gezinnen met kinderen .
De fietsers en fatbikes schieten met hoge snelheid over de voetpaden tussen de gezinnen met kinderen door .
Zelfs op plaatsen waar camera’s hangen (daar wordt niet op gekeken)

19. mars 2026

Maastricht is een mooie stad

Maastricht is een mooie stad, leuk dat er een kerstmarkt georganiseerd wordt. Maar regel in ieder geval dan goede parkeerplaatsen voor de touringcars die groepen mensen komen brengen. Dus gemeente Maastricht, misschien een punt om daar eens over na te denken. Het is bij het stadion op een gegeven moment ook vol.

13. desember 2025

Bel je de gemeente voor hulp

Bel je de gemeente voor hulp, krijg je een desiree aan de lijn die alleen maar negatief doet, niet met oplossingen komt en totaal geen inlevingsvermogen heeft. Doet alsof ze de koningin is.

4. august 2025

Als rolstoel gebruiker kun je beter niet naar Maastricht gaan.

Het is de meest rolstoel onvriendelijke stad van Nederland, zoniet van Europa.
Er is in het centrum werkelijk geen eetgelegenheid zonder hoge drempel, behalve de Mac. Geen horeca ondernemer die de moeite heeft genomen om een oprijbrug te plaatsen. Waardeloos volk! Het enige waar het in Maastricht om draait is zakken vullen, want op de terrassen staan de tafels zo dicht op elkaar dat men zich afvraagt hoe men er tussendoor gekomen is.
Ook moet de toegankelijkheid voor de rolstoel gebruiker wijken voor de hang naar nostalgie, welke zich vertaald in met basalt en kinderkopjes geplaveide voetpaden met ongekend weinig op/afrij mogelijkheden.
Je voelt je als rolstoel gebruiker ronduit ongewenst Maastricht.

11. januar 2025

Disappointed!!!

I'm having a really hard time trying to make dinner reservations in Maastricht on 11 and 12 July 25.
I have tried 20 restaurants, phone, email and on line bookings. I received only two replies with negative responses. It would appear most restaurants will only accept reservations if booked in combination with Andre Rieu concert tickets.
At this point I would cancel.my trip, but gave already paid for the hotel and flights as a 70th birthday present for my husband.
I am really disappointed with the situation and not something I would have expected.

23. november 2024

Een waardeloze service

Een waardeloze klantenservice, legt gewoon de hoorn op de haak. Verder veel verkeerde/misleidende informatie op de site. Ik wacht al meer dan 3 weken op het invullen van 2 regels op een formulier bewijs van leven. Dit had ik allang moeten terugsturen naar de betreffende instantie maar daar hebben ze net als vorig jaar schijt aan. Ze voelen zich onaantastbaar door anoniem te zijn.

31. mai 2023

Maastricht niet alleen top als woonplaats maar ook service

Wij benaderden de gemeente Maastricht ivm een geplande overboeking. Het doel doet niet terzake. Dat kan gaan om subsidies, uitkeringen UWV of WMO Echter werd minutieus onderzocht of er inderdaad conform afspraak bedragen waren overgeboekt. Klasse. En dat op Vrijdagmiddag 16.00 uur. Dan ligt menige andere gemeente al te slapen!

18. oktober 2019

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis