Lydportalen Anmeldelser 31

TrustScore 3.5 av 5

3,4

Se hva andre synes

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Selvom Lydportalen ikke har mastercard som en betalingsmulighed, vil jeg stadig sige at det er en rigtig god side. De har gode priser og sender hurtigt ud så snart at ordreren er behandlet.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Det tog lidt lang tid for produktet at nå frem (men det var nu ikek Lydportalens skyld). Flinke mennesker og god pris på produktet (som ikke var i deres normale portefølje).

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Hi-fi-butikk

Skrevet av virksomheten

Lydportalen er en Hi-Fi webshop med et godt udvalg af højttalere, forstærkere, pladespillere og meget mere! Danskejet og E-Mærket certificeret!

Kontaktopplysninger

3,4

Middels

TrustScore 3.5 av 5

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

God og hyggelig butik.

Første møde med Lydportalen var ved en messe i kbh. Her var travlt men tid til spørgsmål. Besøgte forretningen i Hillerød og havde en fantastisk oplevelse. Rar, kompetent rådgivning om forskellige produkter. Hyggelige omgivelser og god kaffe..
Har besøgt forretningen to gange nu, og der bliver absolut flere besøg... Thumps up fra mig.

3. mai 2025

Simpelthen for useriøst

Det er simpelthen rystende, hvor useriøs vejledningen online er blevet. Lydportalen har tydeligvis taget et gevaldigt dyk i kvalitet – både hvad angår service og kundehåndtering. Svarene på henvendelser er ikke bare utilstrækkelige, men decideret arrogante. Man sidder tilbage med en klar fornemmelse af, at ens tilstedeværelse som kunde er uønsket. Det er under al kritik.

11. april 2025

Skuffende oplevelse

Jeg må desværre sige, at mit seneste besøg på jeres webshop efterlod et noget forvirrende og uprofessionelt indtryk. Et mærke, jeg tidligere har haft interesse i, synes pludselig at være fjernet uden forklaring. Derudover virker siden rodet – med tekst der overlapper knapper, som tilmed ikke er klikbare, og et produktudvalg, der fremstår markant reduceret.

Det skaber en oplevelse, hvor både brugervenlighed og tillid lider. Særligt i betragtning af, at jeres koncept – at tilbyde ægte hi-fi til rimelige priser – ikke rigtig afspejler sig i virkeligheden. Priserne er udelukkende angivet som vejledende udsalgspriser, og jeg savner både tilbud og differentiering fra konkurrenterne.

Overordnet set fremstår både hjemmesiden og konceptet uklart. Det skaber desværre ikke en betryggende følelse af at handle med en seriøs hi-fi-forhandler, og jeg vælger derfor at foretage mit køb hos en af de større og mere gennemskuelige aktører på markedet.

7. april 2025

FANTASTISK BUTIK!

FANTASTISK BUTIK!
Har forkælet mig selv med nyt skønt musikanlæg fra Lydportalen i Hillerød her i 2025!
Hvis du lige som mig elsker god lyd og gerne vil have ekstra service, demo og forklaring, så gå herind!
Det er pengene værd!
/Lene

19. mars 2025

Super fin service

Super fin service! Forespurgte at låne et par højtalere med hjem, og der var åbent på chatten fredag aften. Lørdag formiddag kunne jeg hente højtalere og låne dem over weekenden (mod 100 % depositum, naturligvis). Meget flink og professionel betjening!

14. august 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

God lyd på første, og i stuen

Ny butik, super lækre lokaler, et “retro” lokale, med hi-fi, som vi husker det, nyt hi-fi, serveret i lækre lokaler, afslappede “hjemme-miljøer”… om du er til kostbart ell “alm” hi-fi, finder de en løsning
Og så gør et åbningstilbud jo ikke besøget mindre godt….
Proffesionel og høflig betjening, med dyyyb viden om hi-fi verdenen… fedt..

17. februar 2024

net-køb

Hurtigt og komplikationsløst køb . CD-spiller af fin kvalitet .
Har tilsluttet den til et gammelt B&O musikanlæg fra 1978 med pladespiller og gode højtalere . Det fungerer fint -- med god lyd .

22. mars 2016
Vurdert til 5 av 5 stjerner

God hurtig service. Mine høretelefoner var ikke på lager men de ringede straks efter min bestilling og tilbød en model med flere funktioner til samme pris. Det var lørdag og høretelefonerne fik jeg tirsdag.

15. februar 2016

Ingen Problemer.

Fin butik, med en dejlig hjemmeside. Produktet ankom meget hurtigt. Dog ingen "nu har vi afsendt mail" men kan være jeg finde det inde på ordrestatus på hjemmesiden.
Så ingen problemer.

25. september 2015

Bedste Højttaler køb nogensinde

Har lige haft besøg af Leon fra Lydportalen, han kørte helt til Jylland for at demonstere et par Audiovector SR3 Signature fronthøjttalere og en KI-Sub Signature + en Sr C Signature Center.
Fronthøjttalerne Spiller bare helt fantastik.
Endte Selvfølgelig med køb.
Spiller bare perfekt med min Cambridge Audio Azur 651R receiver i både Stereo og Surround.
Den bedste Service og Vejledning nogensinde.
Kan kun anbefale at i køber jeres Hifi her.
Vil helt sikkert handle her igen, hvis jeg skal have nyt hifi.

19. september 2015

Kvalitets produkter og god service / Vejledning

Købte et par Audiovector SR3 avantgarde Arreté i sidste uge super vejledning hele vejen igennem, og leon fra lydportalen tog sig god tid til at demonstrere audiovector's modeller så jeg kunne hører forskel på de forskellige modeller. kan helt sikker anbefale lydportalen og det er helt sikkert ikke sidstegang jeg handler der

7. september 2015
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kvalitet med en vejledning, der får alt til at hænge sammen

Har netop købt pladespiller, RIAA, og kabler fra Lydportalen. Fik en nærværende og personlig vejledning i forhold til bestående anlæg, hvor valget faldt på dynamisk formåen (kører Accuphase i resten af kæden). Resultatet er simpelt hen enestående - hvor blandt andet de meget prisvenlige kabler fra Altas sikrer hul i gennem. De SKAL prøves af alle med interesse for lyd.
Kan kun anbefale Lydportalen på det varmeste, hvor personlig betjening i forhold til ens lydidealer følger med på ekspertplan.

5. september 2015
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv