Lundscatering Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi har fået leveret en helstegt pattegris herfra, vi fik den lækreste mad og rigtig rigtig god betjening - vi havde en super sød grillmester med herude som sørgede for det hele. Stor ros herfra og de... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Lunds Catering leverede den lækreste tapas til vores fest. Hele vejen igennem havde vi indflydelse på hvordan det skulle være og med kyndig vejledning, meget professionelt. Og så smagte det hele ba... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Catering

Skrevet av virksomheten

Uanset hvad du planægger, kan Lunds Catering hjælpe dig med at gøre dit arrangement vellykket og lækkert. Hos Lunds Catering har vi mere end 15 års erfaring med at tilberede lækker mad på trækulsgrill. Derfor tør vi godt garantere, at dit grillevent er i sikre hænder hos os. Helstegt pattegris, lam og vildsvin er blot nogle af vores mange grillede specialiteter - og vi har delikate grillmenuer til enhver smag.

Kontaktopplysninger

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

7 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg kan varmt anbefale mad herfra

Jeg kan varmt anbefale mad herfra. Jeg sammensatte selv menuen. Der kom 2 skønne mennesker og grillede det i min have i anledning af min 50 års fødselsdag. De serverede det flot og præsentabelt. Det smagte godt og der var rigeligt af det… de ryddede det hele op, så jeg skulle ikke røre en finger.

22. august 2026

Hej Sanne
Dejligt i var tilfredse med det hele :D

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi har fået leveret en helstegt…

Stor ros herfra og de varmeste anbefalinger

1. august 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Lunds Catering leverede den lækreste…

Lunds Catering leverede den lækreste tapas til vores fest.
Og så smagte det hele bare mega lækkert - de største anbefalinger herfra.

20. juni 2026

Hej Mette
Tak for de 5 stjerner, dejlig du var tilfreds med det hele ! :D
Venlig hilsen Lund´s Catering

Maden var superlækker

Jeg skulle fejrer min 60 års fødselsdag, drømte om en havefest incl. grillbuffet. Søren ringede og sagde du kan godt få maden, men efter som jeg var sent ude skulle jeg selv stå for at grille maden, ikke noget problem. Nogle af mine gæster havde tilbudt at hjælpe mig. Søren ringede på dagen og sagde jeg kommer selv med maden, jeg blev glad og sagde god service :-)
Jeg er overrasket over hele konceptet alt spillede,, . Maden var rigtig tjekket og var superlækker, alt var lækkert lavet og anrettet.
Gæsterne roste maden op til skyerne, de var vilde og blev mætte :-) sol, sommer, glade gæster, højt humør.
Jeg var spændt på om der var mad nok til alle, den tanke blev gjort til skamme. Dagen efter delte vi rester ud til nogle af gæsterne.
Søren tusind tak fordi du og dit Team var med til at gøre dagen uforglemmelig.
En kæmpe stor anbefaling herfra, hvis jeg kunne fik du 10 stjerne.
Mange hilsner fra Gitte Vestfyn

20. juni 2026

Hej Gitte
Det er vi glade for i havde en god oplevelse med vores arrangement :D
Venlig hilsen Lund´s Catering

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Top kvalitet og service fra start til slut

Fik leveret og tilberedt (grillet) et helt lam i anledning af min 50 års fødselsdag. Alt fungerede fuldstændig perfekt fra start til slut. Mega sød grillmester der havde alt udstyr med og grillede lammet til perfektion. Super god og behagelig kommunikation og virkelig lækkert lækkert kød. Meget professionel og upåklagelig service. Varme anbefalinger herfra.

14. juni 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi havde Søren ham selv ude...

Vi havde Søren ham selv ude...
Vi skulle have mad til en kæmpe fødselsdag. Han kom helt til Nordsjælland
Hold nu op det spiller. Alt fra bestilling til hans ankomst. Alt spillede.
Mad, service. Kæmpe ros af gæsterne for maden. Jeg var i tvivl om der var nok Mad og ville bestille en extra kuvert. Søren sagde det ikke nødvendigvis. Og han havde ret. Selv med masser af unge mennesker der gik til den havde vi rester til dagen efter hvor vi skulle rydde op efter festen.

Vil anbefalde Lund til hver en tid..

9. mai 2026

Hej René
Tak for de 5 stjerner, det var en dejlig dag

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi havde Lunds catering ude til en…

Vi havde Lunds catering ude til en konfirmation en solskinsdag i april. Hele konceptet var rigtig tjekket, rettidigt og maden var superlækker. Prisen var god og alt var lækkert lavet og anrettet.
En kæmpe stor anbefaling herfra.

26. april 2026

Fantastisk grillbuffet

Endnu en gang har Lunds Catering leveret en fantastisk grillbuffet til vores firmasommerfest. ALLE var begejstrede - selv økonomiafdelingen :-D
Jeg kan klart anbefale Søren og Co.

15. august 2025

Helt igennem professionel catering

Helt igennem professionel catering. Søren tog sig god tid til et planlægningsmøde, gav gode råd og kom til vor glæde selv og styrede grill og buffet venligt og ustresset. Maden var fantastisk og rigelig og vore gæster var begejstrede. Hvis man vil holde en fest med grillmad, er man i gode hænder.

2. august 2025

FANTASTISK menu og mad-oplevelse

Lunds Catering var leverandør af mad til vores bryllup den 24.8.24.
Søren var utrolig behagelig i processen op til brylluppet med gode snakke om menu-sammensætning og forståelse for vores ønsker for dagen. På selve bryllupsdagen spillede det hele - maden var SÅ velsmagende og var æstetisk en fryd for øjet. Forret og dessert var tallerkenanrettet på flotteste vis og hovedretten var en stor grillbuffet udenfor med en masse flotte salater, kartofler og et stort udvalg af perfekt tilberedt kød. En kæmpe fornøjelse - vi ses uden tvivl igen til kobberbrylluppet ;)

24. august 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisk mad og høj service!

Lunds catering leverede og serverede den skønneste grillmenu til vores havefest! Maden smagte fantastisk, og Morten leverede til UG som den rolige og storsmilende grillmester. Koordinering op til festen, tidsplanen og det hele kørte perfekt. Og vi kunne som værter læne os tilbage og nyde festen med gæsterne. Vi ringer helt sikker igen, næste gang vi skal holde fest :)

15. juni 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det bedste af det bedste

En helt igennem fantastisk oplevelse at hyre Lunds Catering til levering af helstegt vildsvin med tilbehør.
Søren formåede trods 25 ml. regn under arrangementet at trylle det lækreste mad og den flotteste anretning frem.
Søren har styr på opgaven, samtidig er han en utrolig behagelig person at have i sit hjem samt omkring sine gæster.

15. juni 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det var en stor succes at få Søren ud til vores bryllup! Så stor at vi må have ham ud igen ved næstkommende lejlighed. Uden tvivl!! I sommers, den 7/7 2023, fik vi Søren ud til en strand, ved vores indiansk inspireret bryllup. Helstegt vildsvin havde vi bestilt, med diverse tilbehør. Vi mødte en meget glad, smilende Søren med stort overskud og en selvstændighed der var kærkommen da jeg selv havde mange bolde i luften. Søren var imødekommende og snaksalig i forhold til gæsterne, og mens vildsvinene passede sig selv og stegte på grillen, tog han initiativ til at hjælpe bl.a. med vores frugtbord, så det så fint og indbydende ud. Det vat en stor hjælp!! Og tak for hjælpen med drikkevarer på køl!

Og nu til maden, og det er jo vigtigt. Maden var intet mindre end fantastisk!! Vi har fået rigtig mange tilbagemeldinger fra gæsterne, at det var da den bedste sovs de nogensinde havde smagt (trøffelsovs). Og kødet.. Det var fabelagtigt og slet ikke fedt som man kunne forvente ved helstegt vildsvin. Tilbehøret var også godt. Og til dem der ikke var til vildsvin, var der lækre krydret pølser. Vi spiste stort set det hele.. der var ikke meget tilbage. Men det der var, blev pakket i poser, vi fik med hjem. Meget meget lækkert.

Vi er yderst tilfredse!! Vi giver 5 stjerner til Lunds Catering, og 10 stjerner til Søren! Tusind tak for dejlig mad og betjening, og servicering, som var en stor del i at fuldende vores dag.

7. juli 2023

Kan kraftigt anbefales

Per og Allan kom som grillmestre til vores navngivningsfest. Maden var fantastisk, og service var rigtig god, et par rigtig flinke grillmestre. De kom to timer før og gjorde alt klar, og der var rigeligt mad til overs.
Kommunikationen med Søren op til festen over telefonen var også vældig fin.
Kan kraftigt anbefale!

3. juni 2023

Helstegt pattegris

Vi holdt grillfest på vores arbejdsplads med helstegt pattegris og tilbehør. Det hele var virkelig lækkert og velsmagende, der var tilmed rigeligt med mad. Kontakten til Søren var også god og grillmesteren der kom ud til os var og kompetent og hyggelig.
Alt i alt en 5 stjernet oplevelse og en sand fornøjelse.
Lunds Catering får vores helt klare anbefaling.

20. mai 2023
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv