LRQA  Anmeldelser 316

TrustScore 5 av 5

4,9

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De ISO 9001 lead auditor cursus was heel leerzaam en interessant. Veel informatie om in een korte tijd op te nemen en je eigen te maken, maar door de afwisseling in werkvormen en enthousiaste docent (... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Erg tevreden met de ISO-9001 Lead Auditor training van LRQA trainer Jisvi Schreuder. Een erg intensieve training waar je uitgedaagd wordt om in een week tijd enorm veel kennis tot je te nemen, en in e... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Das Training zum Lead Auditor durch Thomas Zeferer war außergewöhnlich gut. Das Training war inhaltlich sehr fordernd und kompakt. Thomas verstand es durch seine hohe Kompetenz sowohl in Theorie als... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vorige week de Lead auditor training gevolgd met Thomas als trainer. Thomas, wist de droge stof vol enthousiasme over te brengen met mooie en effectieve visuals. Ook was er tussendoor genoeg tijd voor... Vis mer

Informasjon om virksomheten

Skrevet av virksomheten

We bring together decades of unrivalled expertise in assessment, inspection, advisory and cybersecurity services. We operate in more than 150 countries, with a team of over 5,000 people. Our award-winning compliance, supply chain, cyber security and ESG specialists help more than 61,000 clients across almost every sector to anticipate, mitigate and manage risk. Our solutions-based partnerships are supported by data-driven insights that help our clients solve their biggest business challenges.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Leuke en gedegen Lead Auditor Training Kwaliteitsmanagementsystemen ISO 9001

Mijn ervaring met de training voor Lead Auditor van Lloyd's Register o.l.v. Manfred Lit en met hulp van Jisvi Schreuder is zeer positief. De training is pittig, met 4 lange dagen inclusief huiswerk en een uitgebreide toets op dag 5, maar tegelijkertijd vliegt de tijd ook en word je in hoog tempo klaargestoomd qua kennis van de ISO 9001 en vaardigheden als auditor.

Manfred is overduidelijk een ervaren trainer met een rustige stijl, die je goed uitdaagt, er niet voor terugdeinst om je redenering in twijfel te trekken, is scherp op valse aannames en je goed mee te nemen in de gedachtegang achter de norm. Dat maakte de cursus leerzaam en ontspannen en leuk.

De set-up van deze cursus is zo dat er niet teveel wordt gepresenteerd via powerpoint, maar via tekeningen wordt veel van de stof duidelijk gemaakt. Daardoor is de training interactief en steek je er veel meer van op. Ook worden teams gemaakt en na enkele dagen loopt het qua teamwork ontzettend goed.

Kortom, een leuke en en op meerdere vlakken een leerzame manier om een week te spenderen.

Top cursus!

De vijfdaagse training was zeer intensief, maar het was het dubbel en dwars waard. Ik heb veel mogen leren en inzichten mogen krijgen.
Manfred Lit, is naar mijn mening een geweldige trainer, met veel kennis en dat dan ook goed weten over te brengen.
Ook Jisvi, heeft bijgedragen aan de cursus en heeft naar mijn mening erg goed gedaan.
Nogmaals beide heren, bedankt!!!

Tevreden cursist

Ik begon wat afwachtend en onwetend aan de training Interne ISO auditor, maar de trainer Manfred Lit, heeft op een relaxte, duidelijke manier, mij de kennis en methode geleerd.
Ben zeer tevreden als klant.

Fijne trainers

Ik heb training gevolgd van John en Sonja. De wijze waarop zij het trainingsmateriaal presenteren en iedereen weten te boeien is erg goed. Een goede mix tussen theorie en interactie maakte het dat de lange dagen goed vol te houden waren. Bedankt voor de introductie in de wondere wereld van de ISO norm!

29. november 2021
Vurdert til 5 av 5 stjerner

LA Training Lead Auditor boeiend tot het einde!

Afgelopen week Lead Auditor Training ISO9001:2015 gevolgd in Waalwijk. Alleen maar goede ingredienten: John en Sonja als trainers, perfecte locatie en verzorging en een fijne groep. Geen moment verveeld, veel afwisseling in de stof. John Roskam houdt heel het traject van de training leerzaam en boeiend. Mijn persoonlijk doel is helemaal ingevuld. Dankjewel voor het leerzame proces! Vince

27. november 2021

Training Interne audit

Ik heb de afgelopen twee dagen genoten van de cursus en heb veel nieuwe dingen geleerd in korte tijd . Ik zou het iedereen die meer over Audit wil leren zeker aanraden. De trainer, Manfred Lit heeft de training mooi en kundig geschetst letterlijk en figuurlijk zodanig dat ik niet alleen een ervaring rijker ben maar ook kennis rijker.

26. november 2021

Interactief

Interactief, gepassioneerde trainer, origineel.
De trainer geeft duidelijk inzicht in de norm en leid je er op een leuke manier doorheen.

11. oktober 2021

Inspirerend en energie gevend

Fijne training gehad van John! De dag is omgevlogen, vaak ben je aan het einde van de dag op maar ik had juist veel energie. Veel geleerd, veel nieuwe ideeën opgedaan en handvatten meegekregen om de interne audits nog beter uit te voeren. Daarnaast in een vogelvlucht de ISO normen bij langs en gezien hoe je daar mee aan de slag kunt.

17. september 2021

Aanrader!

Vandaag een leuke en leerzame training interne auditor ISO 9001 & 14001 gevolgd. De dag vloog voorbij door de geweldige wijze waarop John ons door de stof heen loodste. Dikke aanrader!

15. september 2021

Internal auditer

3 daagse training gevolgd. Uitstekende trainer die vanuit de praktijk de audits benadert. Goede cases behandelt en praktijkoefeningen. Dit alles via Teams ivm Covid maatregelen, erg goed gegaan.

1. juli 2021

Lead Auditor ISO 9001:2015 Training

Eind mei de 5 daagse Lead Auditor voor ISO 9001:2015 training gevolgd. De training is zeer intensief, maar ook zeer leerzaam. De trainers, John en Manfred weten de training van dag 1 tot 5 continu boeiend te houden met veel interactie. Daarnaast hebben ze een antwoord op al je vragen en ondersteunen ze je met tips waar nodig, zodat je op het einde van de training echt een enorme sprong in kennis hebt gemaakt. Absoluut een aanrader om deze training te volgen!

17. juni 2021
Vurdert til 5 av 5 stjerner

SCB auditor training, een aanrader

In 4 dagdelen met collega's van de Provincie Zuid-Holland via Teams de SCB auditor training gevolgd, de interactieve training gegeven door Gijsbert Landkroon sloot perfect aan op mijn verwachting, een informatieve en nuttige training, de uitgebalanceerde mix van theorie en praktijkoefeningen aan de hand o.a. tekeningen en casussen en de duidelijke uitleg door Gijsbert maakte dat ik me geen moment heb verveeld.
Een aanrader deze training.

11. juni 2021
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb afgelopen week de Lead Auditor…

Ik heb afgelopen week de Lead Auditor voor ISO 9001:2015 training van Lloyd's Register gevolgd. De cursus weerd gegegeven door Manfred en John en ik was onder de indruk hoe deze cursus gegeven werd.
De trainers zijn zeer ervaren en kunnen antwoord gegevn op alle vragen die hen werden gesteld vanuit de praktijk. De manier waarop de cursus word gegeven maakt het mogelijk om veel informatie in een korte tijd te begrijpen en te onthouden zonder daarbij in ''slaap'' te vallen! Een echte aanrader dus!
Ik wil hierbij nogmaals de trainers bedanken voor hun goede inzet.
@Manfred: Ik wens jou een fijne periode toe tijdens je aankomende pensioen!

25. mai 2021

Interne audit training - AANRADER

Deze week een tweedaagse online interne audittraining gevolgd. Deze training werd gegeven door Gijsbert Landkroon. Zeer informatieve en nuttige training gehad, die interactief was opgezet. De eerste dag veel theorie. Theorie die de tweede dag in praktijk gebracht werd. Duidelijke heldere uitleg ondersteund door o.a. evenzo duidelijke en grotendeels ter plekke gemaakte tekeningen (knap werk!). Veel handvatten gekregen om een audit goed voor te bereiden, uit te voeren en te registreren.

20. mai 2021
Vurdert til 4 av 5 stjerner

LR ISO 9001:2015 Lead Auditor Training

Ik heb de Lead Auditor voor ISO 9001:2015 training van Lloyd's Register gevolgd, het was een zeer intensieve maar ook een enorm leerzame week. Deze training is echt een aanrader voor een ieder die zich wil gaan bekwamen in het audit vak.

14. april 2021
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede informatieve training gehad van Manfred Lit.

Goede informatieve training gehad van zeer kundige trainer die ook zelf nog als auditor in het veld werkzaam is. Training uit eerste hand! Goed verzorgt en goede interactie met trainer/team ondanks dat het via Zoom moest i.v.m. Covid maatregelen.

2. april 2021

Training Lead auditor Iso 9001

Vandaag de laatste trainingsdag gehad voor Lead auditor Iso 9001: 2015
de training zit goed in elkaar, juiste afwisseling van theorie en praktijk en ondanks dat alles online was toch prima te doen en zeer afwisselend.
Manfred Lit, een fijne trainer. Verstand van zaken, rustige manier van doen, niets dan lof! Vrijdag examen, nu nog even aan de studie :-)

31. mars 2021
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv