LRQA  Anmeldelser 316

TrustScore 5 av 5

4,9

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De ISO 9001 lead auditor cursus was heel leerzaam en interessant. Veel informatie om in een korte tijd op te nemen en je eigen te maken, maar door de afwisseling in werkvormen en enthousiaste docent (... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Erg tevreden met de ISO-9001 Lead Auditor training van LRQA trainer Jisvi Schreuder. Een erg intensieve training waar je uitgedaagd wordt om in een week tijd enorm veel kennis tot je te nemen, en in e... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Das Training zum Lead Auditor durch Thomas Zeferer war außergewöhnlich gut. Das Training war inhaltlich sehr fordernd und kompakt. Thomas verstand es durch seine hohe Kompetenz sowohl in Theorie als... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vorige week de Lead auditor training gevolgd met Thomas als trainer. Thomas, wist de droge stof vol enthousiasme over te brengen met mooie en effectieve visuals. Ook was er tussendoor genoeg tijd voor... Vis mer

Informasjon om virksomheten

Skrevet av virksomheten

We bring together decades of unrivalled expertise in assessment, inspection, advisory and cybersecurity services. We operate in more than 150 countries, with a team of over 5,000 people. Our award-winning compliance, supply chain, cyber security and ESG specialists help more than 61,000 clients across almost every sector to anticipate, mitigate and manage risk. Our solutions-based partnerships are supported by data-driven insights that help our clients solve their biggest business challenges.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Van 13 tot 17 januari 2020 heb ik een…

Van 13 tot 17 januari 2020 heb ik een training tot Lead Auditor gevolgd via Lloyds Register. Het is een erg interessante, inhoudelijke en waardevolle training. Goed materiaal, fijne praktijkopdrachten en 'last but not least'; vaardige en prettige docenten die een succesvolle meerwaarde geven aan de training!

20. januar 2020
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Training lead auditor van kwaliteitsmanagementsystemen

Van 11 - 15 november volgde ik bij Lloyd's Register de training lead auditor van kwaliteitsmanagementsystemen. De trainers Manfred Lit en John Roskam leidden ons op interactieve en creatieve wijze door de ISO 9001:2015 norm, de verschillende auditsoorten en de do's en don'ts tijdens de te voeren auditgesprekken. Kwaliteiten en verbeterpunten na individuele en teamopdrachten werden gedurende de week helder besproken door de trainers, de feedback was steeds nuttig. De week vloog voorbij, op vrijdag examen en een leuke afsluiting. Deze training is leerzaam en zeker een aanrader.

25. november 2019

Goede training

Goede training. Instructeurs gaan moeilijke discussies niet uit de weg, en weten op een interactieve manier de lesstof over te dragen.

18. november 2019

Internal Audit cursus ISO 9001

John Roskam heeft bij ons "in house" een cursus voor internal auditors gegeven. John wist op een interactive en inspirerende manier de ISO 9001 en de kunst van het intern auditten over te brengen. Dit allemaal doormiddel van duidelijke (en mooie) flipovers en een praktijk georienteerde aanpak.

ik heb op een leuke en interactive manier de stof kunnen leren die gelijk in de praktijk toegepast kan worden.. ik kan de cursus aan iedereen, die zich (in)direct met auditten bezig houd, Aanbevelen!

4. november 2019

Tweedaagse training Lean Audit gevolgd

Tweedaagse training Lean Audit gevolgd. Praktische, goed onderbouwde training met tips & tools die direct toepasbaar zijn voor de interne audit. Enthousiaste en deskundige trainers die zorgen voor een goede interactie met deelnemers en deelnemers onderling. Kortom toptraining om in korte tijd goed aan de slag te kunnen met lean audit!

14. oktober 2019
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Training Interne Audits Leangericht…

Training Interne Audits Leangericht gevolgd bij Lloyd's register Nederland trainers John Roskan en Manfred Lit.
Wat een goed koppel, zij vullen elkaar goed aan tijdens deze training. De dynamiek van de groep was dankzij hen erg positief.
Dank jullie wel, wederom ben ik een methode rijker voor het uitvoeren van mijn taak als Interne Auditor.

10. oktober 2019

6-daagse Lead auditor training

Ik heb de 6-daagse lead auditor training gevolgd, deze is relatief nieuw en normaal is deze training 5 dagen. Ik vond het erg fijn om deze training in 6 dagen te doen met daarbij nog een weekend om alle informatie even te laten bezinken. Doordat de 6-daagse training nog relatief nieuw is was het programma per dag niet altijd duidelijk. Verder was in het begin van de training niet altijd duidelijk welke richting genomen werd en wat de verwachtingen waren, maar dit werd naarmate de training vorderde helemaal duidelijk. Onze twee trainers John en Manfred waren zeer goed en met duidelijke flip-overs (incl. prachtige tekeningen) werd stof goed overgebracht. Ik vond het een erg leuke en informatieve training waarbij ik de geleerde stof direct in de praktijk kan toepassen.

23. juli 2019

Intens maar bovenal bevredigend

De Lead Auditor ISO9001:2015 training is een intense maar zeer bevredigende training. De trainer, in mijn geval John Roskam, neemt je op een interactieve, inspirerende en beeldende wijze mee langs de verschillende facetten van het speelveld van de Lead Auditor. Zowel letterlijke normeisen alsmede de achterliggende gedachte en interpretatie komen ruimschoots aan bod. De normkennis wordt aangevuld met praktische Lead Auditor vaardigheden. De rode draad door de cursus is een sterke Case Study alwaar alle opgedane kennis en vaardigheden tezamen worden ontwikkeld en ingezet. Afsluitend zeer positief punt is de groepsdynamiek onder de cursisten, het is erg motiverend om gezamenlijk aan je doel en ontwikkeling te werken.

Wat mij betreft een dikke aanrader!

23. juli 2019

Geweldige training!!!

Geweldige training!!! Op een buitengewoon creatieve wijze weet John Roskam het voor elkaar te krijgen dat je na 3,5 dag de artikelen uit de ISO 9001:2015 uit je hoofd opdreunt en kan toepassen. En dat laatste geldt ook voor deelnemers die er nog niet goed mee bekend zijn. Zoiets kan natuurlijk niet zonder dat er heel intensief wordt gewerkt en zeker niet zonder een goede uitleg en een hoge dosis aan inspiratie. Meer dan de moeite waard. Dat geldt overigens ook voor zijn collega Jaques Schouwenaars. Ik zat niet in zijn groep, maar heb zo nu en dan bij de andere groep eens om het hoekje gekeken. Ik zou het zo weer doen, maar moet wel eerst even 'uitrusten' van de training van vorige week.

22. juli 2019

Training Lead Auditor ISO 9001:2015

Zeer goede training door een zeer enthousiaste trainer John Roskam. Hij is zeer betrokken en gemotiveerd om je veel te leren.
Er zijn veel illustraties gebruikt voor de beeldvorming, waarmee John Roskam zorgde dat je automatisch actief deelnam aan de opleiding.
De training was voor het eerst door LR gegeven in 2x3 dagen verdeeld over twee weken, welke mij zeer goed is bevallen.
We hadden hierdoor net meer tijd om de hoeveelheid stof goed te verwerken en rustig het huiswerk kon uitwerken.

Naast de training geven, heeft John Roskam actief bijgedragen aan mijn persoonlijke ontwikkeling.
Kortom: Zeer tevreden!

10. april 2019

Review on LR Training on Internal audit & ISO 9001:2015

We had 2 days training on internal audit & ISO 9001:2015 performed by John Roskam from Lloyd's Register. It was a fun and interactive training which combined theory and practice.
The trainer is really knowledgeable on this subject and was able to answer all our questions. The use of flip charts made it also more original and alive. I really appreciated the approach taken from the ISO 9001 to the presentation of internal audits. It gave a better understanding to the trainees of the ISO 9001 requirements and the reasons why they exist. It gives more sense to perform internal audits afterwards. I also appreciated performing audits during the training.

2 days might seem long or difficult to escape from our daily activities but it is worth it. I highly recommend it to your company!

28. mars 2019
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Lead Auditor ISO9001 training

De Lead Auditor ISO9001 training is een intensieve training, die bestond uit 2 x 3 dagen.
Deze is gegeven door een zeer ervaren en gemotiveerde trainer.
De trainer heeft gebruik gemaakt van meerdere geweldige beeldende sheets.
Een zware training, waarbij zaken op een leuke manier worden verhelderd!

25. mars 2019

Lead Auditor 9001 (2015) training LR

Zeer goede training door met name een zeer goede trainer. De trainer is John Roskam, betrokken en gemotiveerd om je veel te leren.

De training bestond uit 2 keer 3 dagen verdeeld over twee weken. Goed bevallen omdat je iets meer tijd hebt om de stof 'te laten landen' en er even rustig over na kunt denken.

De aangeboden stof ter voorbereiding (met name de syllabus) is prima. De trainer verheldert de zaken, met geweldige sheets, ook nog eens.

Zeer tevreden!

23. mars 2019

Intensieve maar vooral erg leuke Lead Auditor ISO9001

Een intensieve, best pittige, maar erg leuke en boeiende training.
Ik heb de 2x 3 daagse Lead Auditor ISO9001 gedaan, en vooral die tweedeling in de training was erg prettig. De dagen zijn iets korter en er is tussendoor ook even tijd en ruimte voor iets anders.
Onze trainer was John Roskam; werkelijk supergoed en een hele prettige trainer.
Het examen was vooral hard doorschrijven en 2 uur focussen.
Vooraf wist ik niet goed wat ik kon verwachten van de training, maar uiteindelijk was die serieuzer en zwaarder, maar ook veel leuker en dynamischer dan ik had ingeschat.

21. mars 2019

Great instructor!

The ISO 9001 Lead Auditor was really good. John, the instructor, used nice drawings in flipcharts and various group dynamics to explain the content of the course and maintain the delegates focus.

21. november 2018
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv