Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Virkelig professionel og ordentligt arbejde af Annette Bendixen og ikke mindst hendes super kompetente sekretær Malene. Jeg har en arbejdsskadesag, som de har hjulpet mig utrolig godt igennem.... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos LRP Advokater og særligt med Frederikke Askov Skaaning. Hun har hjulpet mig gennem en meget vigtig sag, hvor jeg stod alene i en svær situation. Hun har vær... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Advokattjenester
  2. Forvaltningsjurist
  3. Familierettsadvokat
  4. Advokatfirma
  5. Personskadeadvokat
  6. Eiendomsadvokat

Skrevet av virksomheten

LRP er med sine mere end 60 medarbejdere, og heraf 24 jurister, Horsens største advokatvirksomhed. Vi yder en omfattende juridisk rådgivning til et bredt spektrum af erhvervsklienter indenfor alle områder af erhvervsretten, ligesom vi yder rådgivning til diverse offentlige institutioner og private organisationer. Vi yder endvidere rådgivning til private klienter indenfor alle privatretlige områder. Virksomhedens medarbejdere har hver på deres felt en specialistviden, der vedligeholdes og udbygges gennem kontinuerlig uddannelse og konsekvent sparring medarbejderne imellem. Vores overordnede mål er at yde en rådgivning, der er effektiv, hurtig og juridisk højt kvalificeret. Vi er LRP - De Rette

Kontaktopplysninger

2,9

Middels

TrustScore 3 av 5

Har svart på 16 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

LRP LorteRetsPlejen

LRP er et firma der rådgiver og hjælper dem selv udfra hvad de tænker om dig. Du kan derfor ikke være sikker på du får den hjælp eller rådgivning du er berettiget til. Du skal selv sætte dig ind i lovgivningen det vedrør. De presser penge ud af dig ved at ligge møder meget tæt på deadline så du føler dig presset til at acceptere deres hjælp og håndtering af din sag uden at rådgive dig om dine muligheder.
Min sag.
Jeg blev skilt i 16 efter et hårdt ægteskab og der blev lagt et meget hårdt pres på mig og børnene. Det endte med at jeg blev sygemeldt og mistede mit job i 18. Jeg endte med at stoppe med at se børnene fordi jeg ikke kunne bære at se dem blive smadret. I 2 år var jeg på kontanthjælp hvorefter jeg levede i 3 år som funktionelt hjemløs i 23 blev jeg indlagt på psyk og ved min anden indlæggelse fik jeg en sagsbehandler der hjalp med at søge kontanthjælp efter 5 indlæggelser den sidste i 6 måneder sidder jeg med ptsd og en gæld på 360.000 i børnepenge jeg ikke kunne betale.
Jeg henvendte mig hos LRP LorteRetsPlejen i Horsens og fik Louise Reuss Boesen og Ole Møller Jespersen. De havde tid dagen før deadline med gældsstyrelsen. Louise sagde når du nu ikke vil betale børnepenge så er der ikke så meget at gøre men de mente de skulle snakke med gældsstyrelsen og vi følte os presset til at sige ja vi snakkede sammen 4 gange den dag og hver gang spurgte de hvad siger din kæreste for hun havde læst op på juraen og de var nødt til at rådgive i henhold til den. Så vi kunne lige så godt selv have gjort det. Du skal selv læse op på lovgivningen for du er ikke givet en reel objektiv vejledning og de vil gøre alt for at presse tid og penge ud af dig. Jeg kan kun sige Louise og Ole er usmagelige. Formålet går ligesom fløjten hvis man selv skal læse op på lovgivningen for at sikre sig at advokaten bare gør en smule og samtidig forbeholder sig retten til at rådgive udfra hvad de tænker om dig.

2. mars 2026
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Jeg brugte Jytte i en sag omkring mere…

Jeg brugte Jytte i en sag omkring mere samvær
God første samtale
Men til selve retssagen lagde hun ud med at sige at nu kunne man jo se jeg ikke var helt dansk og om jeg ville fortælle omkring mig
Hun glemte at køre på min ex og hans hjerneskade
Da jeg senere spurgte til den måde hun snakkede om hvor jeg var fra i retten forklarede hun at dér skulle bevises overfor dommeren at jeg var dansk og ikke havde noget land jeg kun bortføre min datter til...
Fanme racistisk det er
I dag har vi igen sag omkring min datter
Hendes far udsætter hende for grov omsorgsvigt
Han har ikke lært hende at tørre sig selv når hun skal lave stort
Dvs hun holder sig 10 timer flere dage i træk og det har varet 6 mdr nu
Hun har ondt I maven
Nu ender hun med forstoppelse, infektion..
Tja min datter kan risikere at dø i hans varetægt
Og jeg bliver nægtet at se hende en hel måned..

21. oktober 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Virkelig professionel og ordentligt…

Jeg har en arbejdsskadesag, som de har hjulpet mig utrolig godt igennem.
Jeg så nogle skrive, at de ikke var tilfredse på de sociale medier.
Normalt skriver jeg ikke herinde.
Men syntes folk er gode til, at skrive trælse oplevelser og generelt er det nemmere at brokke sig.
Det positive skal man huske😀

Jeg havde ikke klaret de år uden deres hjælp.

13. januar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ham kan man ikke stole på.

Jeg er i dag, ifølge Advokatwatch, blevet bekræftiget i min tidligere særdeles dårlige oplevelse med advokat Ole Møller Jespersen ansat hos LRP advokater i Horsens. Pas på hvis du løber ind i ham som advokat. Han er fra advokaternes tilsynsorgan nu oppe på at have modtaget bøde nummer 5 på 80.000 kr. Det siger vel ikke så lidt!

4. januar 2026

Bedst advokat team

Vi har fået Lars wind- at hjælp i forbindelse med erhverv lejekontrakt, erhverv afståelse kontrakt, køb af ejendomme og helt til køb af lille ejerlejlighed.
Han gik i detaljer ,hørt os, vejledt os med god tankegange.
Om det var aften, weekend eller ferie, svar han på de spørgsmål vi end måtte have. Vi fik en gange 2 dage til at udarbejde købsaftale, og lige med fik købers underskrift.
LRP har mange forskellinge kompetente advokater der dækkes i deres fage områder. Evt. lejeretten som vi nu involveres sagen i. Så giver dem vores varmest anbefaling…

1. desember 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

jytte smidstrup går fuldstændig all in…

jytte smidstrup går fuldstændig all in på sin klient også selv om hun ved denne person feks har begået mord så går hun ind for denne person eventuelt skulle have forældremyndighed over et barn. Hun er stressiv og det et hendes metode til at styre retssalen. Jytte har god kontakt til andre dommere , det ses tydeligt hun samarbejder med dem. Jytte tænker kun på at vinde sin sag, tag endelig hende hvis du ikke tænker på børns tarv

27. august 2025

Skuffende oplevelse hos LRP Advokaterne

Skuffende oplevelse hos LRP Advokaterne

Jeg blev kontaktet af LRP Advokaterne, da jeg i forvejen havde en sag hos dem, og de tilbød at hjælpe mig i en ansættelsesretlig sag. Jeg valgte at tage imod tilbuddet og betalte selv for bistanden.

Jeg fik indledningsvis at vide, at jeg kunne kræve 6 måneders løn i forbindelse med min opsigelse efter oplevet racisme på jobbet. Jeg brugte tid på at skrive min oplevelse ned, som blev sendt til arbejdsgiver. Da arbejdsgiver afviste kravet med henvisning til, at episoden var sket til et socialt arrangement uden for arbejdstiden, fik jeg blot at vide af min advokat, at hun “som udgangspunkt var enig” i arbejdsgiverens afvisning.

Det efterlod mig med en følelse af at være vildledt og stå uden en reel strategi eller støtte, på trods af at jeg havde betalt for professionel rådgivning. Samlet set en meget skuffende oplevelse, som jeg desværre ikke kan anbefale.

23. september 2025
Logoen til LRP Advokater

Svar fra LRP Advokater

Vi er kede af, at du har haft en skuffende oplevelse. Vores indledende vurdering var, at der i bedste fald kunne være grundlag for et krav svarende til 6 måneders løn, og det er en vurdering, som vi fortsat står ved.

Det er korrekt, at arbejdsgiver i sit første svar afviste kravet. I den forbindelse bad vi dig om yderligere oplysninger til brug for sagen, men du ønskede herefter at afslutte forløbet, inden vi kunne komme videre.

Vi har ikke tilkendegivet, at vi var enige i arbejdsgivers afvisning, men alene bemærket, at vi "for så vidt er enige i arbejdsgivers redegørelse af retsstillingen" i den konkrete sammenhæng. Det udelukker dog ikke, at der fortsat kunne være grundlag for at forfølge et krav.

Vi beklager, at du ikke har oplevet forløbet som tilfredsstillende. Efter at have gennemgået sagen igen står vi dog fuldt ud ved vores rådgivning og sagsbehandling

Valgte den forkerte advokat :-(

Jeg havde en tung sag der skulle for retten, hvor jeg var blevet drugged, og som var en hård oplevelse psykisk.
Advokaten var meget hård, og ikke omsorgsfuld/lyttende/støttende. Hun var uengageret, og til møderne havde hun ikke forberedt sig/læst op.
I retssalen brugte hun 2 linjer på at tale min sag.
En meget dårlig oplevelse.

26. august 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har haft en rigtig god oplevelse

Hun har været grundig, professionel og menneskelig hele vejen igennem, og jeg har følt mig tryg og godt vejledt.
Jeg er meget taknemmelig for hendes støtte og kan varmt anbefale hende.

11. juli 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Professionel støtte til UG!

Jeg er en person som har svært ved at få de helt rigtige ord frem i min sag og havde brug for at blive HØRT!

Jeg har haft en god oplevelse af at føle mig grebet og hjulpet med at få formuleret ordene rigtigt ud kunne ikke have haft en bedre STØTTE end den jeg havde her ! Jeg er meget TAKNEMMELIG og tilfreds - så en stor anbefaling herfra til Victoria Nørgaard - meget professionelt arbejde

27. mai 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Kære Smukke dejlige Morten Brüemann…

Kære Smukke dejlige Morten Brüemann Dalsgaard. Dejligt at du bestræber på at behandle alle ordenligt. Dette har du som advokat ikke gjort!. Dette har De ikke gjort mod min tidligere udlejer KM/Også min mor! Der snart fylder 90år. Vi mener noget andet! Som søn tillader jeg at korrigere dit opslag. Retsagen drejer sig ikke om skyld. Men hvor meget man kan lyve/Overbevise VLR retten. Mod en person der ikke stiller op med advokat. Da man ikke har gjort noget forkert. Har stadig ikke modtaget noget anbefalet behørig varsel. Dejligt du selv mener du er et ordenligt menneske.

23. april 2025

Forsvars?advokat

Fik påduttet total ubrugelig forsvarsadvokat hos LRP. Havde under forløbet hos LRP også en
samtale med en af stedets yngre forsvarsadvokater. Denne gav mig fuldstændig ret i min ageren, kort
før jeg blev udsat for et voldsomt overfald. Han fortalte, at han absolut ville have reageret på
samme vis som jeg - i sådan en situation.

17. desember 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Køberrådgivning i forbindelse med huskøb

Vi gjorde brug af LRP advokater og var meget tilfredse med deres rådgivning og kompetencer.
Vi havde Jens Glavind som rådgiver, han var yderst professionel og hjalp os igennem hele processen og havde stort fokus på, at vi også forstod processen.
Vi var meget tilfredse og kan kun anbefale dem.

20. november 2024

En varm anbefaling

Vi har flere gange benyttet os af LRP Advokater, og har hver gang været meget tilfredse med forløbet.
Jeg kan i særdeleshed anbefale advokat Simone Glavind, der er yderst kompetent, professionel og engageret i sit arbejde. Hun har været en stor hjælp.

20. oktober 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Professionelle, grundige - altid i trygge hænder

Vi har benyttet LRP advokaterne af flere omgange - bl.a. i forbindelse med køb af hus, testamente m.m og har altid været ovenud tilfredse! Vi har haft Simon som advokat og hun er altid ekstremt professionel og dygtig. Kan på det varmeste anbefale hende! Der har aldrig været nogen problemer og hun er altid hurtig og grundig. Vi føler altid vi er i trygge hænder.

6. februar 2025

Vælg Simone Glavind

Vi havde fornøjelsen af at samarbejde med advokat Simone Bach Glavind i forbindelse med vores første huskøb, og vi kan ikke andet end at give hende vores varmeste anbefalinger. Fra start til slut udviste Simone en imponerende kompetence og professionalisme, der gjorde hele processen både tryg og overskuelig.

Simone tog os bogstaveligt talt i hånden gennem alle faser af købet. Hun forklarede juridiske termer og procedurer på en måde, der var letforståelig for os som førstegangskøbere, og hun var altid tilgængelig for at besvare vores spørgsmål, uanset hvor små eller store de måtte være.

Hendes dybdegående viden inden for fast ejendom og hendes evne til at navigere i komplekse juridiske spørgsmål gav os en uvurderlig tryghed. Vi følte os hele tiden informerede og sikre på, at vores interesser blev varetaget på bedste vis.

Vi kan på det varmeste anbefale Simone Bach Glavind til alle, der søger en kompetent og dedikeret advokat til deres boligkøb. Hendes engagement og ekspertise gjorde en potentiel stressende proces til en positiv og lærerig oplevelse for os.

6. desember 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kommunikationen var altid i top og jeg…

Kommunikationen var altid i top og jeg blev holdt opdateret hele vejen igennem. De tog sig tid til at forklare de juridiske detaljer og sikre at jeg forstod alle mine muligheder Jeg kan på det varmeste anbefale LRP til enhver, der søger professionel og kompetent juridisk rådgivning.

3. februar 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv