Gaat mij totaal niet om een geldprijs. De prijs waar het bij mij wel expliciet om gaat is de prijs dat kinderen die horen plezier te maken, door mee te doen het voor hun mogelijk is om iets te doen wa... Vis mer

Selskapet har svart
Het goede doel vind ik fantastisch om voor mee te doen. De prijzen als sponsering voor magazines vind ik een stuk minder leuk. Ik doe mee voor het goede doel, en als er een x een klein geld prijsje va... Vis mer
Selskapet har svart
Heb zelf kunnen kiezen welk doel ik wilde steunen. Al vaak leuke prijzen gewonnen. Geen grote geld bedragen, maar cadeaubonnen, zonnebrand setje, taart door de brievenbus. Gewoon heel leuk!
Selskapet har svart
De (leuke) verkoper had wat beter moeten uitleggen dat het niet om de verkoop van losse loten ging, maar om een abonnement. Maar Lot of Happiness maakt haar belofte waar, na een paar keer meedoen was... Vis mer
Skrevet av virksomheten
Gietijzerstraat 54, 3534 AV, Utrecht, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Goede inzet voor zieke kinderen, wat heel belangrijk is in hun ziekteproces.

Svar fra Lot of Happiness
Geld inzamelen voor veel geluk.
Met name voor kika.
De loterij kan wel wat minder.
We worden toch al overspoelt door kleine niet zinvolle spullen.
De kans van 1 op 6 is belachelijk. Houdt het bij een paar grotere geldprijzen.
Veel mensen doen mee voor het doel en willen geen kleine spullen.

Svar fra Lot of Happiness
Overrompelend aan de deur. Wil best een lot kopen om mee te helpen aan wens voor zieke kinderen, maar het wordt pas aan einde gesprek duidelijk dat je je weer moet afmelden om niet aan een heleboel trekkingen vast te zitten. Al mijn info opgegeven, wat ik ook niet echt wilde. Geen fijn gevoel hierbij.

Svar fra Lot of Happiness
Heb al vele kleine prijsjes gewonnen echt heel leuk 🥰

Svar fra Lot of Happiness
Wij winnen zelden een prijs maar spelen nog mee voor het goede doel.

Svar fra Lot of Happiness
Goed doel en goede communicatie bij het winnen van een prijs.

Svar fra Lot of Happiness
Giftcard gewonnen en niets ontvangen. Mail verzonden. Krijg een verwijzing naar een ‘prijzenwinkel’. Nou geen idee wat dat is. Online niets over te vinden, je hebt er dus geen fluit aan.

Svar fra Lot of Happiness
Hoor weinig over waar er prijzen vallen of wat een gesponsord doel heeft kunnen doen met het gedoneerde geld

Svar fra Lot of Happiness
Lot gekocht natuurlijk is het fijn als je iets wint maar voor mij staat voorop dat je een goede en mooie organisatie steunt bv Clinic Clowns ,Opkikker en nog veel meer.

Erg vriendelijke mensen
Ik win daadwerkelijk zinvolle leuke prijzen
Steunt goede doelen
Makkelijk

Svar fra Lot of Happiness
.het is voor een geweldig goed doel en ik vind het leuk om af en toe wat te winnen!

Svar fra Lot of Happiness
Je krijgt duidelijke mail als je iets gewonnen hebt of als er veranderingen zijn. Ze gaan op een gepaste manier om met het versturen van mails/acties, zodat je niet overladen word met reclame en dergelijke.
Dus ik vind het helemaal prima zo!

Svar fra Lot of Happiness
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.