Lomax A/S Anmeldelser 7 662

TrustScore 4 av 5

3,8

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Stabil, pålidelig og ordentlig levering, emballage i god kvalitet, som sikrer indholdet. Dvs ingen beskadiget emballage, og dermed meget mindre risiko for beskadiget indhold.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Hjemmesiden reklamerer med dag-til-dag levering, men da jeg placerede min ordre stod der forventet levering en halvanden måned senere.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Varrne kom og var som forventet. I 3 pakker og over 2-3 dage. God service.

Informasjon om virksomheten

1. Kontorrekvisita
  2. Elektronikkbutikk
  3. Gavebutikk
  4. Forhandler av kontormøbler
  5. Skriver- og skannerbutikk
  6. Blekkpatronleverandør

Skrevet av virksomheten

Lomax A/S har markedets stærkeste sortiment inden for kontorartikler, elektronik, kontormøbler, lagerudstyr, rengøring, køkken & catering. Med over 35.000 varer er Lomax i dag Danmarks største online totalleverandør til virksomheder. Lomax A/S er danskejet, grundlagt i 1962. Lomax.dk er kåret som bedste webbutik i kontorartikelbranchen tre år i træk.

Kontaktopplysninger

3,8

Bra

TrustScore 4 av 5

8k anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Hjemmesiden reklamerer med dag-til-dag…

2. september 2025

Hej Mille,

Vi er kede af, hvis det ikke har været tydeligt nok, at dag-til-dag levering kun gælder lagervarer.

Den vare, du har bestilt på den henviste ordre, har først en forventet levering midt i oktober og er derfor ikke en lagervare.
Denne dato fremgår både af produktsiden, i kassen og på ordrebekræftelsen.

Vi beklager hvis dette har givet anledning til forvirring.

Marie, Lomax A/S

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jeg måtte køre 13 km for at hente den…

Jeg måtte køre 13 km for at hente den selv om adressen var korrekt
Den første del af bestillingen kunne Postnord god aflevere korrekt

24. januar 2025

Hej Hans

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med levering af din ordre. Det er naturligvis ikke den service, vi ønsker at tilbyde vores kunder.

Hvis du oplever udfordringer med levering i fremtiden, vil vi opfordre dig til at kontakte os direkte, så vi kan hjælpe med at løse problemet hurtigt og effektivt.

Vi kan kontaktes direkte på 47 36 80 00 eller på mail salg@lomax.dk eller kundeservice@lomax.dk

Marie, Lomax A/S

Pålidelig levering

14. juni 2024

Hej Cecilie

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at anmelde os og er glade for at høre, at du har positive oplevelser.

Vi gør altid, hvad vi kan for at gøre det nemt for vores kunder at handle ved os, så det er dejligt at få feedback.

God service og levering

God service og levering

15. mai 2024

Hej Nina

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at anmelde os og er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse.

Hej Richard

Mange tak for de 5 flotte stjerner.

Vi sætter stor værdi i at levere den bedste service overfor vores kunder.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

i har fjernet hjemmelevering så jeg kan…

i har fjernet hjemmelevering så jeg kan ikke handle hos jer mere da jeg sidder i kørestol så jeg har ikke ingen
Mulighed for a hente

29. september 2023

Hej Lilly,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er korrekt at vi som udgangspunkt levere til udleveringssted.
Du er dog meget velkommen til at kontakte os på salg@lomax.dk eller 47368000, så vil vi se om vi kan hjælpe med den vare du ønsker.

Hej Michael

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at anmelde os.

så fint

så fint, men det kom bare i to pakker og derfor ikke 5 ;-)

25. mai 2023

Hej Martin

Mange tak for din fine anmeldelse.

Så vidt muligt stræber vi altid efter at samle alle varer i så få leverancer som muligt. Men indimellem kan det være nødvendigt med delleverancer, f.eks. i tilfælde af lang eller forsinket leveringstid på dele af bestillingen, eller i tilfælde af at dele af bestillingen bliver sendt direkte fra en leverandør.

Vi bestræber os hele tiden på at blive bedre, så vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at give os feedback.

En ordre tre leveringer.

En ordre tre leveringer.
Både godt og dårligt.

10. mai 2023

Hej Connie

Troværdig

Troværdig, leverer til tiden.

24. april 2023

Hej Jean

Vi gør altid, hvad vi kan for at gøre det nemt for vores kunder at handle ved os, så det er dejligt at få feedback – særligt når det lykkes.

Kanon god kundeservice

Kanon god kundeservice. Kan kun anbefale at handle hos dem

13. april 2023

Hej Emil

God og hurtig levering

20. februar 2023

Hej Christian

Mange tak for din flotte anmeldelse.

God og hurtig levering

15. februar 2023

Hej Jano

Mange tak for de 5 flotte stjerner.

Vi sætter stor værdi i at levere den bedste service overfor vores kunder, så vi bliver meget stolte, når det lykkes.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Fint. Varrne kom og var som forventet.

Varrne kom og var som forventet.
I 3 pakker og over 2-3 dage.
God service.

12. desember 2022

Hej Martin

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dette skrev jeg til Lomax::::For mig…

Dette skrev jeg til Lomax::::For mig ligner i en 1* ikke de 4,5*
Så i får 1* af mig
1mm sort ellastiksnor hos jer 121,13 kr.
Hos andre 69,50
MVH
Per Amby

27. juli 2022

Hej Per,

Mange tak for din anmeldelse.

Vores forretning er lagt an på, at vi er en ’one-stop-shop’ med høj service. Vi prioriterer derfor, at man kan handle alt til virksomheden på et sted til den bedst mulige pris. Der er dog altid mange gode tilbud at finde hos os, hvis du er tilmeldt vores nyhedsbrev.

Vi bestræber os dog hele tiden på at blive bedre, så vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at give os feedback.

Janne, Lomax A/S

Hej Margit

Mange tak for de 5 flotte stjerner og de rosende ord.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Et firma jeg ikke vil anbefale

Et firma jeg ikke vil anbefale. Har klaget over en stol og ikke hørt en disse fra dem. En skalstol med en støbefejl i skallen.

17. juni 2022

Hej K. Brix,

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg beklager du har oplevet en forlænget svartid på din henvendelse.
Vi oplever i øjeblikket travlhed men du vil blive kontaktet hurtigst muligt for en løsning.

Vi sætter stor pris på du tager dig tid til at informere os om din oplevelse, så vi ved hvor vi skal blive bedre.

Dårlig service

Dårlig service og direkte uærlig info om levering

29. desember 2021

Hej Peter,

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg beklager meget for den forsinkelse du har været ramt af.

Vi sætter stor pris på du tager dig tid til at give os feedback, så vi ved hvor vi skal fokusere på at blive bedre.

god service med julegaver

19. november 2021

Hej Susanne

Fin og hurtig service

Fin og hurtig service - stor tak for det.

18. september 2021

Hej

Dinna, Lomax A/S

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv