God atmosfære
Var første gang på restauranten i dag, og kan varmt anbefale stedet.
Maden smagte fantastisk, super flot udsigt, fint prisniveau, god og venlig kundeservice.
5 stjerner herfra, vi kommer gerne igen.
Var første gang på restauranten i dag, og kan varmt anbefale stedet.
5 stjerner herfra, vi kommer gerne igen.
Har i dag været på Locroq til frokost. Bestilte en Hønsesalat til 145kr. Fik serveret 3 små salatblade med en lille klat hønsesalat der var placeret på et stykke brød der max var 5x5 cm. Salaten var kedelig - den manglede smag og mængden var ikke til at blive mæt af.
Betjeningen var sur, uden smil både fra tjener og oprydder.
IKKE et sted jeg kan anbefale, hverken hvad angår maden og betjeningen.
Min mand og jeg besøgte i dag caféen og bestilte en pizza med dagens special, en salat og to små fadøl. Desværre levede oplevelsen ikke op til forventningerne.
Salaten til 125 kr. bestod af spidskål, gulerødder, agurk, peberfrugt og saltede mandler. Den blev serveret i en dyb tallerken med lidt brød og smør ved siden af – men smørret var frossent og kunne ikke smøres på brødet.
Pizzaen til 175 kr. havde en papirstynd og sprød bund, men fyldet var meget sparsomt, og portionen var slet ikke nok til at blive mæt af.
Betjeningen var uengageret og virkede ret ligeglade, og det gjorde ikke oplevelsen bedre. Priserne er generelt alt for høje i forhold til kvalitet og portioner.
Vi bestilte “små” fadøl og fik serveret 40 cl, hvilket efter min mening ikke kan betegnes som en lille øl.
Caféen ligger ellers rigtig hyggeligt og har et godt potentiale, så det er ekstra ærgerligt, at man ikke føler sig velkommen eller får en oplevelse, der matcher omgivelserne.
Virkelig god oplevelse. Vi fik hver en pulled gedeburger. Alt var velsmagende, hjemmelavet og smagte godt af ged. Vi købte en anretning med 5 gedeoste med hjem. Det var også fantastisk. Især gedebrien kommer vi gerne igen for. Tak for fortrinlig og anderledes mad:-)
Inviterede et vennepar fra London til brunch.
Betalte kr. 1.230 for 4x brunch og 7 kopper kaffe
ALT for dyrt for en brunch anretning var yderst ordinær. Halvdelen ville være mere passende
Skuffende oplevelse. Jeg var derinde med min kæreste.
Da vi kom spurgte vi høfligt om vi kunne få en anden siddeplads, dette blev mødt af et vrissent svar om at så skulle hun jo til at rydde et andet bord.
Hun fik en flammkuchen, og jeg fik en gedeburger. Flammkuchen smagte fint. Burgerbøffen var tør og overstegt, og jeg spiste tre bidder og kunne ikke få mere ned. Jeg henvendte mig til tjeneren, og forsøgte at fortælle om min oplevelse af maden. hun var meget ansvarsfralæggende omkring det, og sagde at gedekød normalt var magert og godt kunne være tørt. Tjeneren kommer tilbage og siger at hun har spurgt det andet bord om deres burger var god, og de havde ikke nogen indvendinger, så den måtte jo være god nok. Så igen dårlig service. Vi forsøgte at høre om vi kunne få en reduktion i prisen, men der var intet at komme efter. Så her sætter vi ikke vores ben igen.
Stemningen blev i høj grad ødelagt af en meget vrissen ældre tjener, som åbenbart var hende der bestemte.
En fantastisk oplevelse, både mad og betjening var i top.
Kan varmt anbefales,
sundt og smagfuldt mad.
vi kommer helt sikkert igen.
Uprofessionelt personale som overfuser os inden vi er kommet ordentligt ind ad døren. Hverken mad eller varm chokolade var varm og levede på ingen måde op til prisen som var ALT for høj. Langsom betjening og et personale der sidder på telefon og computer midt i caféen. Derudover beder personalet om speciel betaling da de udtrykker det er billigst for dem på den måde. Virkelig uprofessionelt.
Hører ikke til i dette århundrede - personalet er ubehøvlet og helt uinteresseret når kunderne skriver eller ringer og stiller simple spørgsmål om åbningstider og bordreservation. Og man kan da glemme alt om at bruge sin smartbox på den tavelige restaurant. Kan absolut ikke anbefales
Decideret ubehøvlet personale når man ringer om et spørgsmål.
Aldrig har vi oplevet så nedladende og ubehøvlet oplevelse.
Det får end ikke en stjerne herfra.
Glad for at der findes venlige og høflige restauranter i Ebeltoft.
På LøCroq sætter vi aldrig vore ben igen og fortæller gerne om vor oplevelse.
Har skrevet på deres FB profil, men den blev omgående fjernet.
Uheldig madoplevelse, hvor vi af flere omgange fik af vide at de ikke kunne lave den ønskede retter, små portioner og lang ventetid. Og så koster en kalde vand fra vandhanen 80 kr. når man ikke bestiller andet. Det er skandaløst.
Uhøflig betjening!
Som om man var i vejen og ikke velkommen.
Kan ikke anbefales. Trist men sandt.
Beliggenheden giver en ekstra stjerne.
Med de rette ejere ville dette sted være et fund.
Utrolig uhøflig betjening og madens kvalitet svarede på ingen måde til deres priser.
Skøn beliggenhed og derfor får de to stjerner. Ikke særlig imødekommende betjening. Anderledes mad men det står ikke mål med den høje pris de tager.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.