Liverpooldrømmer - de må du finne et annet sted
Liverpooldrømmer – nei de må du skape selv.
Styr unna dette reiseselskapet! De er uprofesjonell og nesten umulig å få tak i. Tar ukesvis før du får svar, hvis du får svar. Lenge var vi sikker på at vi hadde blitt lurt fordi vi ikke fikk kontakt med dem. Hotellet var overhodet ikke slik det fremstod på bildene. Rommene var veldig små og shabby. Det var ikke mulig å ha koffert oppslått eller mulig for familien på fire å være på et rom samtidig. Vasken til badet var utenfor ved senga og det var mugg i dusjen. Da vi tok kontakt med en fra selskapet som var i Liverpool på samme tid som oss, sa han vi måtte fikse nytt hotell selv. Han innrømmet at de ikke brukte dette hotellet lenger så hvorfor vi ikke var flyttet til et annet hotell er en gåte. Vi booket nytt hotell for å ikke ødelegge påska og turen. For det betalte vi 18 000 kroner ekstra. Dette var en reise vi hadde gledet oss til i et halvt år og vi kunne ikke la et shabby hotell ødelegge hele opplevelsen. Vi hadde kjøpt fotballbilletter på langside sølv, noe som hørtes ganske bra ut, men vi endte på rad 22, under taket på nest siste rad. Vi har i ettertid prøvd å komme i kontakt med selskapet på mail og telefon flere ganger for å snakke om det 6 sider dokumentet angående våre opplevelser med dem, og muligheten for kompensasjon for ekstra utlegg, men ikke fått svar. Vi har hatt et ønske om å ordne opp oss imellom for å slippe å bidra til dårlig omdømme for selskapet, men innser nå at de aldri kommer til å ta kontakt. Vi kommer aldri til å bruke dem igjen og ber alle tenke seg om to ganger før de bestiller noe med dette selskapet. Det er ikke drømmer de tilbyr, de må du finne et annet sted.