På min pc var der ikke plads nok, så jeg stoppede installationen, jeg lavede plads på min pc, men kunde ikke forsætte installationen. jeg startede forfra på min pc med det virker ikke. Det ligger... Vis mer
Easy-Peasy! Hurtig levering, nem & hurtig installation via USB-stik, uden problemer. Jeg valgte at installere som dual boot - for mig en god løsning. Og da der kom en lille "arberdabei", hurtig... Vis mer
Rigtig god, og hurtig service. Deres AI-chat er også utrolig, den narrede mig til at tro, at jeg chattede med et menneske, indtil jeg indså, at så hurtigt kan et menneske ikke skrive! Lad os bakke o... Vis mer
Super god service Jeg kan varmt anbefale linuxpusher.dk. Hurtig levering, hurtige svar (både pr. telefon og mail), gode bærbare pc'er og kompetent vejledning. God oplevelse fra start til slut.
Køb Linux produkter fra nordens måske største Linux leverandør.
A C Hoppesvej 6, 7790, Thyholm, Danmark
- +45 6080 7622
- pingvin@linuxpusher.dk
- www.linuxpusher.com
Helt fantastisk service
Helt fantastisk service og der var hurtig levering fra bestilling til produktet kom i hus.

Meget tilfreds
Meget tilfreds med laptopen og god hurtig service og svar, også selvom jeg bestilte i ferietiden.

Særdeles hurtig service
Særdeles hurtig service på trods af, at jeg bestilte sendt fredag eftermiddag. Pakken kom allerede tirsdag.

Skifte til linux
Jeg opgav selv at lave USB pen til linux mint og købte den færdig. Modtog efter 3 dage, Fint nok. Installationen gik let, og efter noget opsætning fungerer internettet som jeg var vant til med windows. Billedredigering er en anden sag, men det skal jeg nok vænne mig til.

Svar fra Linuxpusher
Altid en god oplevelse hos Linux…
Altid en god oplevelse hos Linux Pusher. Solide produkter og god service.

Svar fra Linuxpusher
Han tog min pc igen og satte den op
Han tog min pc igen og satte den op , så fin service tak

Anbefales
Hurtig svar via mail. God produkt hurtig levering. Klart anbefales

Fin kvalitet produkter
Fin kvalitet produkter, og meget hurtig levering. fik endda meget hurtigt svar på et spørgsmål via mail.

Svar fra Linuxpusher
Deres hjemmeside er rigtig god
Deres hjemmeside er rigtig god, og hurtig bestilling, og hurtig levering

Svar fra Linuxpusher
Købte software i form af Linux Mint…
Købte software i form af Linux Mint Cinnamon styresystemet. Hurtig levering og produktet virker bare. God lille installations instruktion fulgte med, hvilket var nyttigt. Kan anbefales.

Svar fra Linuxpusher
Hurtigt levering og fint produkt
Hurtigt levering og fint produkt, som bare virker. Godt at have en kontaktperson, når man handler software. Mvh. Simon.