Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Pas op oplichters! In eerste instantie mij een product op valse informatie per telefoon verkocht. Vaak voor dit soort malafide praktijken gewaarschuwd maar toch erin getrapt. Meerdere klachten in... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Vorige week opgebeld door Thijs van Dijk word wel vaker gebeld voor marketing doeleinde, toch besloten om voor een x te luisteren en niet meteen weg te drukken. MIJN COMPLIMENTEN! enthousiaste jo... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zéér onbetrouwbaar bedrijf. Telefonisch (telnr 0316-728190, Zevenaar) werd er direct de mededeling gedaan dat was geconstateerd dat er glasvezel van Ziggo bij ons was aangelegd terwijl we bij KPN aang... Vis mer

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Al weken vrijwel dagelijks gebeld door…

Al weken vrijwel dagelijks gebeld door +31 10 808 0... nummers.
Linqnet, met een aanbod om mij een persoonlijke internetverbinding te geven, waarbij stabiliteit en snelheid veel hoger liggen.

Komt bij Vodafone/Ziggo vandaan, en ondanks meldingen bij ACM en de Reclame Code Commissie, mogen ze gewoon lekker hun gang gaan.

Stelletje klieren, denken dat ik stom ben, ofzo? ... persoonlijk internet....

7. november 2024

Agressieve verkopers

Agressieve verkoper met oneindige bron van nonsense argumenten. “U heeft nu internet van [bedrijf]. Klopt dat? Uit marktonderzoek blijkt dat 90% ontevredenheid dus u ook.” En: “[bedrijf] kan u straks geen snel internet meer leveren dus u moet wel overstappen.” En als je dan weerwoord geeft gaan ze in de overdrive: harder praten, emotionele prietpraat erbij.

29. oktober 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

scammers van Linqnet met vaag verhaal…

scammers van Linqnet met vaag verhaal over glasvezel, bellen met 050 nummer.
Bellen blind vanuit illegale lijsten, overtreden zo dus de wet, waar blijft de aanpak van dit soort cowboys??

29. oktober 2024

Reflexwerking kleine ondernemer

Enige tijd na inschrijving bij KVK werd ik gebeld door Linqnet met uiteraard een mooi aanbod voor sneller internet. Er werd een verhaal bij verteld meerdere huishoudens uit onze straat hieraan mee zouden doen..(niet dus)

Om eerst even te kunnen overleggen heb ik gevraagd of ze 's middags terug konden bellen, deden ze netjes. Door haast en een erg vriendelijke medewerker aan de telefoon 's middags getekend voor een contract.

Daarna via Google al snel veel negatieve reviews en dus spijt.. Bij het ontvangen van het contract via de mail bleken de prijzen ook niet overeen te komen met de genoemde prijzen in het telefoongesprek(die waren dus excl. btw) Dit terwijl ik in eerste instantie overtuigd was ook geen zakelijk contract te willen.

Gelijk actie ondernomen om te annuleren waarbij ik van het kastje naar de muur gestuurd werd. Na meerdere telefoongesprekken die op niets uitliepen gemaild dat ik als kleine ondernemer me beroep op de reflexwerking waardoor je, óok zakelijk, wél onder het contract uit kan. Spontaan kregen we (zelfs op zaterdag!) reactie dat het contract vervallen is.

1. oktober 2024

Ontzettend irritant, oplichting

Ontzettend irritant, bellen je en doen alsof ze van Ziggo of Odido zijn om je een contract aan te smeren, op slinkse en vrij agressieve manier. Proberen de hele tijd met sluwe vragen informatie van je los te krijgen over je contract, zodat ze je zogenaamd een nóg beter aanbod kunnen doen. 'En als je dan zo het contract in je mail krijgt, dan kun je het doorlezen en dan hebben we wel een deal, toch???'

Nooit iets ondertekenen of ja tegen zeggen wat je ongevraagd wordt aangeboden, en als het te mooi lijkt om waar te zijn, is dat het vaak ook. De telefoonnummers +31508080186 en +31268080166 zou ik dus direct blokkeren.

23. oktober 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Misinformatie en leugens om contract aan te smeren

Persoon aan de lijn belde met het verhaal dat KPN ADSL afsluit bij mij en ik daarom over moest stappen, gebruik makend van een artikel van nu.nl over afsluiten van 3 miljoen telefoonlijnen als onderbouwing.
Dat dit uiteraard niet zo werkt omdat KPN lijnen alleen uitzet bij vervangende glasvezel werd door deze persoon stellig ontkend.
Toen ik hem erop wees dat hij liegt en misinformatie verspreid om verkopen te regelen hing hij direct op.

21. oktober 2024
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Als relatieve "leek" op het gebied van…

Als relatieve "leek" op het gebied van internet aansluitingen had ik vrij snel JA gezegd op een nieuwe internet aanbieding bij Ziggo. Nu bleek achteraf dat dit helemaal niet kon aangezien ik lopend contract heb bij ODIDO. Door de "happy" call van Niek heb ik uiteindelijk alles uit kunnen zoeken, daarbij ook gebruik makend van de kennis en kunde en advies van Niek (Linqnet)

Goede gast die echt adviseert en mij door het doolhof van internet loodste, lang verhaal kort, uiteindelijk een goede ervaring door het juiste advies van Niek (Linqnet). Dank!

17. oktober 2024

Praatjesmakers

Heel grappig. Brutale verkoper wilde mij van alles aansmeren. Eerst Ziggo, later Odido. Verkocht allerlei onzin en werd boos toen ik dat pareerde. Hij wist wel hoe het zat, want het was ZIJN werk. Dikke pech voor hem, want het is net nog iets meer MIJN werk. Toen hij de discussie niet kon winnen, gooide hij boos de haak erop. Hopelijk is dat genoteerd in hun CRM en bellen ze nooit weer. Gisteren hadden ze ook al gebeld.

Ik heb er wel plezier om gehad :-)

16. oktober 2024

Misleidende praktijken en…

Misleidende praktijken en onvriendelijke houding van Linqnet.

Mijn ervaring met Linqnet is op zijn zachtst gezegd teleurstellend en frustrerend. Wat begon als een veelbelovend aanbod, bleek al snel een afgedwongen abonnement van 3 jaar onder valse voorwendselen bij ziggo te zijn. In plaats van een transparante en eerlijke communicatie over hun diensten, wordt je al snel vastgepind aan een contract waar je nooit bewust mee had ingestemd.

Het ergste van alles is de onwil van Linqnet om dit probleem op te lossen. Toen ik hen confronteerde met de kwestie, werd er zonder enige verantwoordelijkheid genomen te hebben naar Ziggo gewezen. “Het is nu Ziggo’s probleem,” was het antwoord. Dit is niet alleen een gemakzuchtige houding, maar ook een afschuiving van verantwoordelijkheid die totaal onacceptabel is. Het idee dat ze niets voor hun eigen klanten kunnen betekenen is bizar en getuigt van een gebrek aan zorg en professionaliteit.

Dit is zeker geen manier om een bedrijf te runnen en ik raad dan ook ten zeerste af om zaken te doen met Linqnet. Als dit de manier is waarop ze met hun klanten omgaan, kan ik me niet voorstellen hoe ze blijven bestaan.

10. oktober 2024

agressieve onzin verkopers

Ik werd gebeld door linqnet en de ene na de andere aanname, leugen en desinformatie kwam voorbij. Ze verkopen gewoon de diesten van Ziggo door op een totaal onvriendelijke manier. De redenen waarom ze mij belden waren allemaal uit de lucht gegrepen. Het bel-me-niet registerd wordt ook niet gehonoreerd. Ik snap dat onwetende mensen hier in trappen en dat ze zo in korte termijn een enorm klanten bestand op kunnen bouwen. TRAP ER NIET IN!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik wil niet eens 1 ster geven!!!

Ik wil niet eens 1 ster geven!!!
Wat een walgelijke bedrijf sorry!
Ik had gisteren een abonnement van ze getekend en gelukkig is er iets mis gegaan en vandaag opnieuw en had toen aan telefoon aangeven dat ik de offert wil lezen krijg ik een antwoord hmm oke wrm dan❗️ pardon waarom dan? Betaal jij dan elke maand! Ik ga erzeker achter aan! En dit bedrijf laat ik delen door veel op facebook en instagram door groten bereik! Ik vertel meneer vandaag aan telefoon dat ik toch niet wil ! Ow en ik was buiten met mij klein kind voor de albertheijn aan telefon hij wilt maar zie ophangen terwijl ik netjes blijf zeggen dat ik t niet wil! Wat een onbeschofte meneer! Thomas ofzo! Zeker een leugen dan help ik je niet en hop opgehangen! Walgelijk walgelijk maar ik blijf hier niet hoor ! Ik ga ervoor zorgen dat deze bedrijf veel wordt gedeeld overal!!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Gebeld door Liqnet: raar verhaal...

Gebeld door Liqnet met een onsamenhangend verhaal: "Gaat u thuis over het internet? We komen bij u door de straat. We gaan uw glasvezel repareren. (Repareren? Ik heb geen klachten.) We komen namens Odido en Ziggo. We komen niks verkopen!"

Zelfs als mócht deze partij betrouwbaar zijn: dit is toch geen manier om mensen te benaderen? Als ze echt namens Odido of Ziggo zouden komen, had ik eerst een bericht verwacht van mijn provider.

Ik voelde overal rode vlaggen wapperen en heb het gesprek beëindigd. De man aan de lijn was wat ongeduldig maar bleef vriendelijk. Raar verhaal...

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Gigantisch onbeschoft en leugenachtig…

Gigantisch onbeschoft en leugenachtig bedrijf. Nu voor de 9e keer door hun benaderd voor een glasvezel aansluiting. Iedere keer met een ander nummer.
Ze liegen; geven de indruk dat zij de glasvezel zelf aanleggen en willen dat ik een afspraak met hun monteur maak. Zeggen dat ik door mijn huidige aanbieder wordt afgesloten. Spreken mij met mijn naam aan op een dusdanig vertrouwde manier dat je gevoel krijgt al een klant van hun te zijn. (Nooit geweest, nooit iets toegezegd)
Heb al eens vriendelijk gevraagd hiermee te stoppen, heb het al eens zeer onvriendelijk gezegd. 2x melding bij ACM gedaan, heb op hun bandje aangegeven niet meer benaderd te willen worden en sta ingeschreven bij belmeniet.
Ze gaan echter gewoon door.
Ongekend onbeschoft.

9. oktober 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dit bedrijf wil maar niet stoppen mij…

Dit bedrijf wil maar niet stoppen mij te bellen ivm glasvezel. Telkens zeg ik dat ze me moeten schrappen uit hun lijst.
Laatste gesprek bleef medewerker gewoon door mij heen praten terwijl ik dit uilegde. Wil niet eens luisteren en gaat gewoon door. Wat een mongool

9. oktober 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv