LinenMe Anmeldelser

4,4

Jeg er fra København. Bestillingen tog desværre 10 dage før den kom - men kundeservice var on point og svarede med det samme - rigtig fin kommunikation. Stofferne er så smukke! Har bestilt beige og st... Vis mer

Jeg har for kort tid siden modtaget min ordre på 12 pudebetræk. Kvaliteten er super og farverne flotte. Nøjagtig som jeg havde ønsket mig. Det er fantastisk, hvad smukke puder kan gøre ved et rum. D... Vis mer

Det lækre hør tørklæde jeg bestilte var præcis som jeg havde forestillet mig,både hvad angår farve, størrelse og kvalitet. Der var Måske ikke ligefrem ‘dag til dag levering’- men det var ventetiden... Vis mer

I purchased linen pillowcases to help my skin condition. Very happy with the quality product. The company has high standards and ethos. Nice personal touch when I recieved the product. No usual box... Vis mer

1. Interiørbutikk
  2. Sengetøysbutikk
  3. Klesbutikk
  4. Sengetøysforretning
  5. Møbeltapetserer
  6. Dameklesbutikk

Om LinenMe

Rene og naturlige duge, hørhåndklæder, luksus sengetøj, hørgardiner, hørstoffer, møbelbetræk og hørtøj fra online leverandør LinenMe, Danmark. Dansk CVR/SE nummer: 12988168.

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Alle anmeldelser

17 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Hej Pernille

LinenMe takker for din fine anmeldelse - det er rigtigt dejligt at høre fra kunder, uanset om det hele er forløbet godt, eller hvis der er noget vi kan gøre bedre.

Vi takker mange gange for dine pæne ord og fantastiske anmeldelse.

Med venlig hilsen
Teamet bag LinenMe

Det var meget flot og det tog ingen tid…

Det var meget flot og det tog ingen tid at få. Desværre er toppen på jeres kjoler kun stor nok til en person med et A skål efter min mening. Faktisk prøvede min veninde der er A skål (jeg er F skål) den og det var lige før det var for stramt på hende- mere bryst plads tak! Vi er trods alt Kvinder... Kjolen passede fint ellers. Dejlig stof og fave. Nederdel passede mig perfekt. .

11. april 2021

Har købt endnu en pyjamas i super…

Har købt endnu en pyjamas i super lækker kvalitet og længde er tilpasset. Super service, kvalitet i top. De bedste anbefalinger. Helt sikkert fem stjerner.

11. mars 2021

Mange tak! :-)

Bordløber en havde meget fnuller

Jeg købte en bordløber, og jeg var lidt ærgerlig over at der var så meget fnuller på den, og overfladen ikke var helt glat. Jeg var nødt til at køre en "lint remover" over den grundigt. Det tog det meste, men overfladen er desværre stadig ikke helt glat.

På produkt billedet på hjemmesiden der en den helt glat :(

14. februar 2021

Hej Mikkel,

Tak for din feedback.

Hør er et materiale der altid er uforudsigeligt - der er ikke to ens produkter grundet stoffets naturlige kvaliteter. Dette er også grunden til at mange folk er så vilde med hør. Fnulleret på bordløberen er en del af hørs naturlige egenskaber.

Vi beklager at du ikke er fuldt tilfreds med det modtagne produkt, men håber at den stadig kan blive en smuk indretning på dit bord. Vi vil anbefale dig at vaske bordløberen, da det burde reducere fnulleret.

De bedste hilsener.
LinenMe-Teamet