Lidkøb Anmeldelser

TrustScore 2.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Køb ikke en stand hos dem. Det er ganske enkelt ikke pengene værd. Serviceniveauet er ikke eksisterende, og man bliver i praksis overladt til sig selv. Hele opsætningsprocessen – fra oprettelse i app... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Ind til videre en rigtig god oplevelse med at være sælger. Sødt, imødekommende personale, intet problem, at få sat ekstra hylder på stand. Nemt at oprette profil og varer online, samt printe i butikk... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Lidkøb Østerbro. Jeg har benyttet mig af Lidkøb i snart 2 år som sælger. Har mistet en del ting og standen ligner noget der er løgn, hver gang jeg kommer derned - på trods af jeg rydder op i den hv... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Jeg har haft stand i Lidkøb af to omgange og har begge gange været tilfreds - både med personale og antal salg. Det eneste minus er, at der tit roder. Når man betaler så mange penge for en sta... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Bruktbutikk
  2. Bruktklærbutikk

Skrevet av virksomheten

Discover hidden treasures at Lidkøb - Copenhagen's favorite thrift store. Welcome to Lidkøb, where unique finds and great deals come together in an inspiring setting. Step into a store where sustainability meets style , and every visit offers something new to discover. Whether you are searching for vintage gems or an unbeatable bargain, we have a wide variety of clothes for both women and men as well as lots of exiting items for homeware. You also have the option to enjoy a coffee and pastries in our cozy cafe. Come experience secondhand shopping in copenhagens biggest store.

Kontaktopplysninger

Under middels

TrustScore 2.5 av 5

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

5 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Nem og effektiv platform til salg

Lidkøb er nemt at bruge og er effektivt til at komme af med ens gamle ejendele, hvilket i mit tilfælde var tøj.

Jeg fik på tre uger solgt 31 ud af 72 genstande, hvilket svarer til, jeg fik 2.500 i indtjening, hvor omkostningerne for standen lå på 1.100. Det er jeg fint tilfreds med.

Da salget begyndte at stagnere lidt, kom jeg 25% rabat på standen, hvorefter der kom lidt gang i det igen.

Da jeg så satte 50% på min stand via appen, undrede det mig, at jeg slet ikke solgte mere. Det viser sig så, at 50%-skiltet aldrig blev sat på af Lidkøb, så kunder har troet, at alt stod til fuld pris. Dette skuffede mig en del.

Alt i alt havde jeg mest en positiv oplevelse.

14. september 2021

Underskudsforretning

Havde en stade i 1 uge. Havde hængt 33 items op den første dag. Solgte desværre kun 2 items (og mine priser var ellers små!?). Da jeg skulle tage ned, manglede jeg ca. 7 items. Har modtaget en mail fra Lidkøb om at den ene vare (med alarm) skal hentes inden 7 dage. De øvrige items er bare pist væk .... Total underskud og spild af tid ..

27. august 2021

For dyrt og tidskrævende

Det er anden gang jeg har en stand his Lidkøb, og det bliver desværre den sidste. Lejen + kommission + den tid mam skal bruge på det, er desværre en dårlig forretningen for sælger. Har solgt nogle rigtig gode ting, som jeg bare har givet gratis væk, og kun lidkøb der har tjent på det. Øv.

27. august 2021
Vurdert til 2 av 5 stjerner

En underskudsforretning som kræver…

En underskudsforretning som kræver virkelig meget tid, hvis man vil have en stand, der ser nogenlunde ud. Personalet virker ugidelige og sure.
Synes ellers konceptet er virkelig godt, men vil ikke anbefale at sælge her, hvis man vil tjene penge.

28. juli 2021

Tilfreds - men...

Det eneste minus er, at der tit roder.
Når man betaler så mange penge for en stand (efter min mening, er det lige dyrt nok), synes jeg også at Lidkøb kunne gøre sit for at gøre standende pænere løbende. Man er meget afhængig af at man skal rydde op på sin stand meget ofte. Bevares, man kan betale sig fra det, men så kan det næsten heller ikke betale sig overhoved at købe en stand.

Jeg kunne sagtens finde på at købe en stand igen, men jeg vil kraftigt anbefale Lidkøb at tænke over ovenstående kritik.

22. juli 2021
Vurdert til 2 av 5 stjerner

ALT for stort et sted… ALT for mange…

ALT for stort et sted… ALT for mange stande. Jeg fik en stand allerlængst nede, hvor ikke mange når ned.
Det blev til ren underskudsforretning for mig efter de 2 uger!
Personalet er venligt og hjælpsomt.

15. juli 2021
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Jeg har haft en stand på Lidkøb fra den…

Jeg har haft en stand på Lidkøb fra den 13. juni-26. juni. 2021. Det har været en rigtig god oplevelse. Jeg har haft et fint salg og da jeg pakkede ned manglede jeg desværre nogle varer. Dagen efter modtog jeg en besked om, at disse varer var fundet.
Jeg har mødt sødt og hjælpsomt personale. Det eneste, som jeg kunne ønske mig er, at man kunne få en notifikation når man havde salg i stedet for, at skulle tjekke hjemmesiden dagligt.

27. juni 2021

Erfaring som sælger

Erfaring som sælger:

- Det kræver en del tid at komme godt i gang
- Du skal sælge meget for at opnå fortjeneste (Lidkøb tager sig godt betalt)
- Du skal helst rydde op på din stand dagligt og fjerne varer, der ikke er dine (og somme tider finde dine egne varer rundt omkring i butikken på andre stande)
- Du står i samme kø som køberne, så når du skal låne noget grej, eller spørge om noget, så kommer du til at bruge en del tid
- Undgå at overlæsse din stand, men fyld op løbende
- Vi satte 50% på alt de sidste 4 dage, og der blev intet solgt herefter. Mærkeligt, men en erfaring.
- Du kan ikke få udbetalt dine penge, når du ønsker. Lidkøb har en (for mig absurd) politik, hvor du får udbetalt dine penge i rater på bestemte tidspunkter længe efter dine reelle varesalg

26. juni 2021
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Dårligt salg ved leje af stand til…

Dårligt salg ved leje af stand til trods for meget billige priser. kun lidt gevinst ved premium salgsvarer. Dårlig service, jeg måtte selv forklare ekspedienten, hvad man skulle bruge. Skulle ofte stå i kø af flere omgange fordi ekspedienten ikke lige vil færdiggøre det man har spurgt om. De dobbelt tjekker ikke prismærket ved kassen ved salg af premium vare. Så husk at find varen først inden man får sat evt rabat på. Premium varer er dyrere og derfor forventer man også en vis service og omhyggelighed - hvilket er ikke eksisterende.

15. juni 2021
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Alt for dyrt og halvdårlig service

Jeg kan desværre IKKE anbefale Lidkøb.

Har netop haft en stand for første gang. Havde den i tre uger for 600 kr. Første dag jeg kom, og selvfølgelig ikke vidste, hvordan man gør, henvendte jeg mig til medarbejderen ved kassen og fik kortfattet af vide, at hun ville printe mine prismærker denne gang, og fremover skulle jeg selv gøre det. Det virkede helt klart som om, det var til besvær, at jeg kom, og der var i hvert fald ikke noget med "velkommen til Lidkøb" eller anden venlighed.

Efterfølgende blev jeg vist ned til min stand, som ikke var rengjort. Da jeg aldrig havde været der før, vidste jeg ikke, hvad man kan forvente og skrev til Lidkøb, da jeg kom hjem. De svarede mig hurtigt, pænt og beklagede og tilbød som kompensation en kop kaffe næste gang jeg kom derind. Jeg ville meget hellere have haft, at de gjorde min stand rent, hvor der de første par dage ikke var ret mange varer endnu. Så de kunne sagtens være kommet til at gøre rent. Men det var åbenbart bare ærgerligt for mig, at de ikke havde gjort det, inden eg fik standen overdraget.

Jeg har haft en boligstand med forskellige typer varer - glas, tasker, porcelæn, duge og legetøj. Alt sammen i rigtig pæn stand og til yderst rimelige priser. Alligevel har jeg kun solgt for ca, 400 kr. Det kan Lidkøb naturligvis som udgangspunkt ikke gøre for. Dog vil jeg sige, at de gør intet for at holde orden på din stand!

Jeg har været derinde ca. hver anden dag og ryddet op, og HVER gang har der ligget tøj og ting fra andres stande + at mine duge har ligget krøllet sammen over i mine andre ting. Det sælger selvfølgelig ikke, og til den pris man betaler for en stand (+ kommission) kunne Lidkøb-medarbejderne godt hjælpe med at holde det nogenlunde pænt.

Jeg kan forstille mig, at det tidligere har været et mere velfungerende sted at sælge sine ting. Mit indtryk af stedet er, at det er kaotisk med alt for mange ting, så de handlende ikke opdager dine ting, og medarbejderne derinde virker ligeglade med dem, der har stande. Det er vist mest bare en pengemaskine for Lidkøb.

1. juni 2021
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisk personale!

Jeg har simpelthen haft det helt vildt sjovt i 3 uger. Mit mål med standen var at komme af med ting og sager, så mine varer lå på mellem 5kr -100 kr for langt det meste, og størstedelen lå under 50 kr. Også mærketøjet (Samsøe Samsøe, Tiger of Sweden, Won Hundred, Moss Copenhagen, Levi's osv).

Jeg kan anbefale at sætte priserne lidt op, for selvom jeg bare ville af med tingene oplevede jeg lige så stort salg på de ting der var sat lidt højere i prisen, som på dem der var virkelig billige.

Jeg solgte 47 varer for lige over 1800 kr på de tre uger. Gennemsnitsprisen på varer solgt var 39 kr og det var varer mellem 5-140 kr. Jeg oplevede meget lidt salg den sidste uge.Det kan være en kombination af at standen ikke var ny mere, men også at jeg ikke kom så meget ned og ryddede op. Jeg oplevede mere salg når min stand var pæn og ikke for proppet.

Personalet har været intet mindre end fantastiske hele vejen igennem - uanset hvem jeg har talt med. Jeg var positivt overrasket hele vejen igennem, serviceniveauet var ikke bare bedre end forventet - det var helt uovertruffent. Og jeg var i kontakt med rigtig mange i de tre uger jeg var der.

Jeg bor tæt på og havde tiden til at komme forbi næsten hver anden morgen. Det er nødvendigt. Der er desværre kunder, jeg har selv spottet dem, som ynder at gå igennem butikken som en tornado og smide alt til hulter og bulter. Personalet gør hvad de kan, men det er en ulige kamp - så hvis man vil have en indbydende stand må man lige tage et smut forbi og rydde op engang imellem.

Hver gang jeg fandt ting fra andre stande på min stand satte jeg dem på plads. Det går hurtigt og er en kæmpe hjælp til en selv og andre standejere - det er jo nemmest for en selv at se hvad der ikke hører til.

Jeg oplevede både at mine egne og den tidligere standejers ting dukkede op efter 3 uger. Jeg oplevede også at kunne finde mine egne ting sat rundt omkring i butikken. Så hvis jeres ting bliver væk: langt det meste dukker nok op igen. Der er en enkelt ting som jeg tænker er blevet stjålet, det var en lille ting som jeg burde have sat i glasmontrene. Men alt i alt er min oplevelse at langt de fleste ting dukker op igen.

Jeg har helt sikkert brugt meget tid her i forhold til hvor mange penge der kom ind, og jeg kom ikke af med så mange ting som jeg havde håbet - også selvom priserne blev sat lavt (Synes jeg selv). Men jeg havde tiden og det var hyggeligt + der har været mange mennesker i butikken, så jeg er godt tilfreds med chancen for at komme af med mit tøj.

Selvom jeg havde en tøjstand så oplevede jeg at sælge næsten lige så mange ting. Jeg havde 2-4 genstande på toppen af min stand af gange, det skabte overblik og dermed rigtig meget salg meget hurtigt. Her skaffede jeg næsten halvdelen af min indtægt.

Jeg håber en fremtidig standejer kan bruge det her til noget, og tak til Lidkøb for denne gang - vi kommer igen.

25. mai 2021
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jeg har for første og sidste gang haft…

Jeg har for første og sidste gang haft en stand i Lidkøb. Servicen var meget skiftende afhængig af, hvem der var på arbejde og ofte, var der lange køer til de to computer samt til kasserne. Det er ALT for stort og ALT for kaotisk. Da jeg oplevede, at der manglede et par ting på min stand, fik jeg blot at vide, at det nok dukkede op efter et par uger. Jeg bor 5 min. derfra og har derfor besøgt standen dagligt og altid fandt jeg tøj, som ikke var mit på standen og alt flød på gulvet m.m. Ideen er god - men Lidkøb er ikke organiseret og styret godt nok. Og så er der ALT for meget tøj proppet ind og ALT for mange stande.

22. april 2021

DÅRLIG SERVICE OG ELENDIG ATTITUDE

Den mest elendige service nogensinde!! Jeg har to stande og kommer for at fylde vare op. Jeg har stået i kø uden for for at komme ind, jeg står i kø med 5 mennesker foran mig og der er samtidig kø til de to computere for at printe prismærker ud. Så jeg stiller mig i kø ved kassen for at få printet to prismærker (TO!!) og få en tøjpistol. Jeg får svaret at jeg skal printe mærker ved prismærkercomputerne, som der også er kø ved, og bliver mødt af en rigtig dårlig attitude, og et surt fjæs, som meget modvilligt vil printe mine to prismærker til mig. Det er absolut første og sidste gang jeg har stand her. Føj for en dårlig service, og forfærdelig attitude overfor deres kunder!! HOLD JER LANGT VÆK!

27. mars 2021
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Aldrig har jeg oplevet så dårlig…

Aldrig har jeg oplevet så dårlig service.
Dårlig er faktisk ingen gang ord nok, direkte nedladende personale. Jeg kommer ind for at sætte min stand op, hvor de har lavet en fejl, så alle mine mærker er på en stand istedet for to stande. Da i ikke har fået det korrekt sat op i jeres system.

Der bliver så printet en hel masse mærker ud, hvor jeg bliver snakket så grimt til af en medarbejder "det fuldstændig udnødvendigt, spild af vores papir og jeg kunne blive ved. Blev vist også rullet øjne af et par gange. Det skal lige siges at jeg fik en erhvervsstand, hvor der på min stand er omkring 200 ting. Istedet for at spørge ind til hvad alle de mærker skulle bruges til.

Aldrig har jeg følt mig så utilpas i en butik, har det ikke fordi jeg havde betalt dyre domme for denne stand, havde jeg gået med det samme også kunne i få jeres dyrebarer mærker tilbage

24. mars 2021
Vurdert til 2 av 5 stjerner

God start - ikke godt nu

Jeg har brugt Lidkøb næsten siden de åbnede på Østerbro. Det var bedre den gang, hvor der ikke var så pakket m stande og varer. Der er ofte utroligt meget rød, og personalet gør ikke meget for at holde orden. Personalet har aldrig været udpræget serviceminded over for mig og andre, jeg kender. Men jeg kan se og har hørt, at andre oplever det anderledes. Jeg har også mistet flere varer, og det er personalet fløjrende ligeglade med. Ideen er stadig god, men service skal der rettes op på, den er for ringe!

13. desember 2020
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jeg har nu to gange haft en stand ved…

Jeg har nu to gange haft en stand ved Lidkøb og jeg gør det ikke igen. Jeg bor godt 40 minutter derfra, så det var ikke hver eller hveranden dag jeg kunne komme forbi. Sidste gang havde jeg stand i 14 dage og var der 3 gange for at rydde op. Hver gang jeg var der lignede min stand et bombet lokum for at sige det mildt. Tøjet hang grimt og der hang også andre folks tøj. Det er ikke iorden at Lidkøbs medarbejdere ikke rydder det mindste op, taget i betragtning hvor meget de tjener på os standholdere. Desuden er personalet flabet og ikke særlig servicemindet. Fik jeg nævnt at jeg kom hjem med 10 manglende varer, som ifølge dem “nok ville dukke op indenfor de næste par uger”. Det skete bare ikke 🙄 Sidste gang jeg benytter mig af Lidkøb.

4. desember 2020
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Har lige haft stand i Lidkøb

Har lige haft stand i Lidkøb, en fin oplevelse. Har fået fin hjælp, når jeg har spurgt i butikken og har skrevet til dem. Bare rigtig surt at man mangler 2 af sine ting, når man tømmer sin stand. Og man ikke kan være sikker på at man de de ting igen. Det er ikke noget jeg regner med at skulle igen.

25. oktober 2020
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Sælger - overvej om det er din tid værd

Ideen om at genbruge er jo super god. Men man bruger meget tid som sælger. Der er mange varer og jeg tror, at kunderne er meget glade for det store udvalg. Men for sælgerne kan det være spild af tid. Måske er udvalget af varer for stort til kundegrundlaget? Salget er trægt, og man kan stå igen med næsten alle tingene efter lejeperioden er slut og tage dem med hjem igen. Og det ikke fordi jeg har ting, der ikke kan sælges, har jeg erfaret, men det ser ud til, at der ikke er kunder nok til de 500 fyldte reoler, der er i Lidkøb.
Ikke fordi ideen om at genbruge jo er grundlæggende god.

13. oktober 2020
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv