J&H professioneel licht en geluid Anmeldelser

3,0

Wat word aangegeven in de reviews klopt. Beetje aparte zaak, je besteld iets dat op voorraad staat en wat aangeeft de volgende dag in huis te zijn. Twee dagen later heb je nog geen verzend b... Vis mer

Een super fijne audio converter gekocht om vanaf laptop mijn audio op het werk af te draaien voor mijn aquagym lessen. Dit eenvoudige apparaat geeft geluid bijzonder goed over zonder moeilijke in... Vis mer

e-mail's beantwoorden binnen 3 dagen is schijnbaar teveel gevraagd voor dit bedrijf. Afgelopen week 2 Powercon koppelbussen besteld, die op voorraad waren. Opvolgende dagen nog geen versturingsmail g... Vis mer

Hier kabel op vrijdag morgen besteld omdat op de site staat volgende dag geleverd. Waarschijnlijk geen aandacht voor kleine bestellingen omdat ik nu al 5 dagen wacht !! Na telefonisch contact... Vis mer

1. Hi-fi-butikk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

J&H professioneel licht en geluid is hét adres voor professionele licht- en geluidsapparatuur. Wij hebben de juiste apparatuur en oplossingen voor oa. de horeca, discotheek, DJ's, bands, theaters, muzikanten, scholen en het bedrijfsleven. Onze vakkundige medewerkers zijn je graag met raad en daad van dienst. Oplossingsgericht denken, service en advies is onze passie! Verder scherpe prijzen en een uitstekende reputatie.

Middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

1 anmeldelse i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Snel en goed ingepakt geleverd

Met spoed had ik een discobal met motortje nodig, kwam hierbij uit bij J&H deze heeft het snel verzonden en goed ingepakt (ontbreekt er bij veel bedrijven helaas soms aan). Kortom helemaal top!

2. februar 2016

UItstekende service!

Een aantal filters besteld, op de site stond dat ze op voorraad waren, maar na 2 dagen niet binnen. Na telefonisch contact bleek dat ze helaas niet meer op voorraad waren. Zijn genoodzaakt ze ergens anders te bestellen, annuleren was geen probleem en erg snel geregeld. Zelfs nog meegedacht vanuit daar!
1 ster eraf wegens de site die niet up-to-date was, en nog steeds niet is. Maar verder echt uitstekende service!!

29. januar 2016

Chapeau

Het gekochte artikel was geheel conform verwachting en prijs-kwaliteitsverhouding uitstekend

20. januar 2016

Op voorraad, toch dagenlang status "bezig met verwerken"

2 artikelen besteld bij de webshop; beide op voorraad, dus ik ging uit van een snelle levering. Bleek niet donderdag verwerkt, waardoor ik via mail contact heb gezocht om de levering elders plaats te laten vinden. (Dit omdat ik na het weekend elders verblijf).

Maandag telefonisch contact (top) en nieuw adres doorgegeven. Inmiddels woensdag, en nog is de status "bezig met verwerken" zonder enige verdere communicatie. Ik had de artikelen uiterlijk vandaag nodig; dus nu elders besteld!

20. januar 2016

Afhandeling

Ik heb een bestelling gedaan van div. Schakelmaterialen dit is naar tevreden en met zorg verpakt bij mij thuis aangekomen.

19. januar 2016

123 Klaar

Mijn eerst bestselling is perfect afgeleverd, dus ook voor kleine bestellingen J&H aan bevolen

19. januar 2016

Prima levering

Bestelling geplaatst. Daarna super snel bericht dat de bestelling verwerkt was en onderweg. Ene dag besteld en andere dag in huis.

Aanrader!!

5. januar 2016

DMX en Speakon Kabels

Zeer vlotte en complete levering.
Ook betalingsmogelijkheden waren uitgebreid en makkelijk te gebruiken.

Voor onze bestellingen in de toekomst zullen we zeker eerst bij J&H kijken of dit bij hun beschikbaar is.

5. januar 2016

Matig

Redelijk op tijd afgeleverd. Maar op verkeerde adres.

31. desember 2015
Logoen til J&H professioneel licht en geluid

Svar fra J&H professioneel licht en geluid

Beste Alfred Van Der Plas,

Niets is zo vervelend als een bestelling niet correct wordt uitgevoerd.
Het spijt ons dat wij het pakket naar een verkeerd adres hebben toegestuurd.

We hebben u ter compensatie een aardigheidje toegestuurd.

We hopen u - ondanks deze ervaring - toch een volgende keer van dienst te mogen zijn.

Met vriendelijke groet,
J&H licht en geluid