3,3

Middels

Dyrt og useriøst

Jeg erfarte at de rett og slett ikke sender ut "nye" eller "bytte" linser i retur. Jeg returnerte 3 pakker som de sendte, grunnet feil styrke. Ingen svar på mail, ingen nye linser i retur nå på 4 måneder. Min konklusjon: deres "lave" priser på linser er ikke verdt bryet. Rett og slett dårlig.

30. august 2020

Så mye tull med Lenspower

Så mye tull med Lenspower, første og siste gang jeg bestiller derfra. Bestilte to pakker linser, men den ene hadde feil styrke. Så vi ringte kjapt og fikk beskjed om å bestille riktig styrke og at den pakken med feil styrke ble stornert. Så gikk det flere dager og ingenting ble sendt, så vi ringte. Og da fikk vi beskjed om at den ene var sendt men ikke den andre, den første bestillingen hvor den ene linsepakka var stornert. Så vi fikk beskjed om å bestille den på nytt så skulle den bli sendt samme dag. Linsene ble sendt og regningen betalt. Men etter et par dager fikk vi plutselig to pakker til i posten, og det var de linsene vi hadde fått beskjed om at var stornert.Så jeg ringte igjen, og fikk beskjed om å returnere de to og at Lenspower skulle ersatte frakten. Så jeg sendte tilbake og sendte kvittering på frakt. Frakten ble så trukket fra på en av regningene jeg IKKE skulle betale. Regningene jeg ikke skulle betale var heller ikke fjernet, så jeg sendte mail og endelig ble de fjernet. Men frakten hadde jeg forsatt ikke fått tilbake. Jeg sendte mail igjen og fikk beskjed om å oppgi ordrenr. på regningen jeg hadde betalt. Jeg gjorde det og etter det hørte jeg ingenting mer. Jeg sendte flere mailer etterpå men ingen svar!! Alt dette tok meg TO måneder å få orden i. Jeg ringte igjen i dag og en på kundeservice fikset det med en gang. Hele greia var bare useriøs. Aldri mer.

21. august 2020

Utrolig treg leveranse, 12 dager eller lengre.

Har bestilt linser to ganger, og det har tatt utrolig lang til å få levert varene. Bestilte nå 25. juni, og 11 dager senere så er varene ikke levert. Må reise på ferie uten linser. Utrolig useriøst, når de markedsfører rask leveranse. Bestill heller hos et seriøst sted med rask leveranse.

6. juli 2020

Hei!
Det er selvfølgelig beklagelig at det har tatt så lang tid. Vi vet at disse er sendt direkte fra produsent, men du skulle fortsatt mottatt dem allerede. Ta gjerne kontakt med vår kundeservice på telefon 52 71 00 10 så hjelper vi deg selvfølgelig videre.

Rask levering av linser

Rask levering av linser, god oppfølging på mail og alt i alt superfornøyd :D

28. mai 2020

Hei John Arne!
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vi gjør alltid vårt ytterste for at våre kunder skal motta kontaktlinsene sine fort!

Anbefales

Anbefales! God service, rask levering og billig!

14. mai 2020

Hei Torunn :-)
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vi gjør alltid vårt ytterste for at våre kunder skal motta kontaktlinsene sine fort samt alltid yte god service.

Lenspower.no

Anbefales, rimelig og rask leverandør

Handlet 2 ganger her og fått 2 rimelige og raske leveranser - anbefales

4. mai 2020

Hei Atle Malinen!
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vi gjør alltid vårt ytterste for at våre kunder skal motta kontaktlinsene sine fort og til fantastiske priser.

Lenspower.no

Rask og god oppfølging på mail

Rask og god oppfølging på mail, tlf og sending av linser. Grunnet korona var det noe med første levering som ble bestilt i påsken. Så fort jeg tok kontakt ble det fikset fortløpende.
Veldig fornøyd og anbefaler dem videre.

1. mai 2020

Hei Lise,

Tusen takk for god tilbakemelding! Det blir vi selvfølgelig superglade for :D Velkommen tilbake.

Fornøyd :)

Supre priser og enkel betaling med vipps-appen. Jeg vil anbefale lenspower 🙂

28. mars 2020

Hei Sigrun,

Takk for 5-stjerners tilbakemelding! Vi er helt enige med deg, betaling med vipps er supersmooth! Enda bedre er det når leveransene også er supersmooth ;)

Lenspower.no

Fikk tilsendt tom eske. (ordnet opp)

Bestilte linser, og det jeg fikk tilsendt var en tom pappeske med en plukkliste i.

Fikk svar på mail med beklagelse og nye linser er på vei i posten. Supert at det ble ordnet opp!

28. mars 2020

Hei Silje,

Tusen takk for herlig tilbakemelding! Vi gjør alltid vårt ytterste selv om det er vi eller våre produsenter som gjør feil! Du som kunde skal alltid ivaretas :D

www.lenspower.no

Klarte å bestille feil linser

Klarte å bestille feil linser. Var ikke mye forståelse for dette. Fikk bare tilbakemelding at jeg var velkommen å bestille nye.

5. mars 2020

Svar fra Lenspower

Hei Simen Oftedal. Om vi sender/bestiller feil kontaktlinser til kunde sender vi selvfølgelig nye på vår regning. I dette tilfellet bestilte du selv feil og åpnet esken(e) som igjen gjør at vi ikke kan selge dem videre eller returnere til produsent. Vi beklager men det er likt for alle.

Ikke å anbefale

Klarte selv å bestille feil linser. Møtte lite forståelse, og fikk ikke tilbud om nye.

20. februar 2020

Svar fra Lenspower

Hei Silje Nygård. Om vi sender/bestiller feil kontaktlinser til kunde sender vi selvfølgelig nye på vår regning. I dette tilfellet bestilte du selv feil og åpnet esken(e) som igjen gjør at vi ikke kan selge dem videre eller returnere til produsent. Vi beklager men det er likt for alle.

Lenspower.no

Feil med orde men de fikset opp etter seg :)

Grunnet en teknisk feil ble ordren borte fra systemet til selger. De tok selv kontakt med meg etter en stund, forklarte feilen og ordnet opp for seg.
Veldig bra :)

Får håpe slike feil ikke skjer igjen.

9. februar 2020

Hei Leonardo,

Takk for tilbakemelding! Vi gjør alltid vårt ytterste for at du som kunde skal være fornøyd. Dessverre er det av og til litt tekniske problemer men som regel går det veldig fint. Takk for at du valgte oss! :D