Rayban Zonnebril met polariserende glazen(Erika) . Mooi en licht montuur ,heerlijk rustige kijk bij felle zon . De kwaliteit is zoals we gewend zijn van Rayban. Makkelijke site, genoeg keu... Vis mer

Op zoek naar een specifiek type lens wat ik altijd kocht bij hans anders. Hier gevonden en zonder problemen het type de sterkte enz kunnen uitkiezen. Verder vele malen goedkoper dan hans anders en... Vis mer

Al meerdere keren prijs vergeleken met andere partijen en Lenson komt iedere keer als winnaar uit de bus. Als je eenmaal weet welke lenzen je moet hebben is dit de perfecte plek om ze bij te bestellen... Vis mer

1. Kontaktlinseleverandør
  2. Brillegrossist
  3. Solbrillebutikk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Lenson.com werd in 2004 opgericht en heeft haar hoofdkantoor met Nederlands-sprekende medewerkers in Stockholm, Zweden. Onze missie is goede en klantvriendelijke service te verlenen en scherpe prijzen aan te bieden binnen de optiek branche.

4,4

Enestående

4k anmeldelser

Er zijn veel dingen misgegaan tijdens …

Er zijn veel dingen misgegaan tijdens mijn bestelling. Na meerdere telefoontjes heb ik met het aardige personeel alles recht kunnen trekken. Anderhalve week na de eerste leverdatum kwam mijn bril eindelijk binnen. Geen prettige ervaring en slechte eerste indruk. Jammer! Het bedrijf en haar personeel straalt dit immers niet uit.

6. oktober 2017

Super

Geweldige service, de lensen die ik heb gekocht bij jullie zijn super fijn en nog 50% goedkoper.

16. september 2017

Trage verzending

Kreeg mijn bestelling na 5 werkdagen pas

6. september 2017

Svar fra Lenson.nl

Bedankt voor uw review! Wat vervelend om te horen dat uw bestelling later bezorgd is dan u gehoopt had. Ik zie dat u hierover inmiddels contact heeft gehad met onze klantenservice. Het ziet er naar uit dat het probleem inmiddels goed is opgelost, maar mocht er iets zijn dat wij nog voor u kunnen doen dan horen we dat graag!

Vlotte levering en goede lenzen voor …

Vlotte levering en goede lenzen voor een mooie prijs

5. september 2017

Svar fra Lenson.nl

Bedankt voor uw review Sandra! Fijn dat u tevreden bent met Lenson. We zien u in de toekomst graag weer terug!

De site lensson is prima

De site lensson is prima, maar het pickup point echt verschrikkelijk. Het was opeens GESLOTEN op vrijdag en zaterdag, en het opent pas om 10.00, ipv de primera die om 07.30 open gaat.

5. september 2017

Svar fra Lenson.nl

Bedankt voor uw beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze website, maar natuurlijk willen we dat u ook met een tevreden gevoel kunt terugkijken op de levering van uw pakket. Ik heb u inmiddels een e-mail gestuurd via uw Lenson-account om hier verder mee te helpen.

Geweldige site,

Geweldige site,
Goedkoper als in de winkel,
Uitstekende service,
Ik ben al jaren klant,
En ik ben zeer tevreden..

3. september 2017

Svar fra Lenson.nl

Hartelijk dank voor deze beoordeling Jannie, wij zijn op onze beurt erg blij u als klant te hebben!

Prima geregeld

Prima geregeld. Ik vond de levering alleen wat aan de trage kant.

28. august 2017

Svar fra Lenson.nl

Bedankt voor uw review Dirk! Fijn om te horen dat u tevreden bent, maar uiteraard jammer dat de levering langer duurde dan u had gehoopt. Ik heb even contact met u opgenomen via uw account bij Lenson om na te gaan waar dit aan gelegen kan hebben.

Very Good

Very Good, all worked fine and this is the second time I buy on this store

28. august 2017

Svar fra Lenson.nl

That is great to hear Fernando! Thank you very much for taking the time to review Lenson. Hopefully we'll see you back again in the future!