Leif Jørgensen Automobiler Anmeldelser 51

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ny bil og en glad bilejer Da jeg skulle have en ny bil, og har brugt værkstedet i Løgumkloster med god erfaring, var det oplagt, at begynde der. Og jeg kom heller ikke længere, for det var en utro... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Overskriften siger vel alt. Vi har nu handlet 2 Skoda Yeti med 3 års mellemrum og ved hver handel er den en ren fornøjelse at komme i huset Leif Biler. Udover handlerne bruger vi som en se... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Købte brugt bil hos Leif Biler i Løgumkloster, super velholdt Skoda Octavia og klasse betjening samt hurtig levering, handler dernede igen hvis den rigtige bil er der næste gang, giver alle mine anbef... Vis mer

Informasjon om virksomheten

Kontaktopplysninger

4,7

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De bedste anbefalinger vil vi give til…

De bedste anbefalinger vil vi give til Bjarne fra leif Jørgensen automobiler i Løgumkloster. Bjarne har givet os den bedste service i forbindelse med Køb af Susuzi Swift. Bjarne er virkelig behagelig, hjælpsom og giver den bedste behandling af sine kunder. Tager sig god tid og er der for kunderne.

13. mars 2026

Ny bil og en glad bilejer

Ny bil og en glad bilejer

Da jeg skulle have en ny bil, og har brugt værkstedet i Løgumkloster med god erfaring, var det oplagt, at begynde der. Og jeg kom heller ikke længere, for det var en utrolig god og behagelig oplevelse, hvor sælger Bjarne Jessen roligt og ordentlig tog mig igennem mange forskellige muligheder indtil vi landede det rigtige sted. Det er sådan, det skal være. Intet pres, kun ro og overblik, og meget behagelig service hele vejen. Jeg kan kun give min varmeste anbefaling.

29. januar 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg så en polo gt jeg bare måtte eje

Jeg så en polo gt jeg bare måtte eje , selvom der var langt dertil fra mit hjem på Møn (4 timer hver vej )tog afsted og blev mødt af Bjarne som er total venlig og meget professionel.Der blev skrevet under på købs aftale ,hvor de også købte min gamle bil , til en fin pris
Tog så retur til dem 5 dage efter ,hvor de havde lavet den klar til mig . På den lange vej hjem fandt jeg ud af sædevarmen i min side slog fra , ringede til Bjarne og derefter talte med Michael fra deres værksted som også var super serviceminded , det er nu klaret på mit lokale værksted og de har sendt regningen til Bjarne , helt uden problemer tak
Suveræn service - jeg kører 100 % gerne dertil igen næste gang jeg skal have ny bil 🙏🤩🙏

13. oktober 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Udskiftet pære med kort varsel

Jeg skulle til syn med min bil, og ser min forlygte er gået istykker. Jeg kører forbi Leif Jørgen automobiler og spørger om de kan fikse det, og det er gjort med kort varsel. Jeg får en fantastisk hjælp, udskiftet både pære foran og tågelys bagpå. TUSINDE TAK for en helt fantastisk service!

30. september 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi var på udkig efter en anden bil og…

Vi var på udkig efter en anden bil og valgte at besøge Leif Jørgensen biler i Løgumkloster. Her mødte vi sælger Bjarne Jessen. Han var meget udførlig i sin gennemgang af bilen vi havde udset os- meget rar og kompetent sælger. Virkelig en dejlig oplevelse og kan varmt anbefales
Venlig hilsen Henning

26. februar 2025

Den bedste autoforhandler

Skal du /I ha ny bil,så kan jeg klart anbefale at køre til Leif Jørgensen Automobiler i Løgumkloster, tag en sludder med Bjarne Jessen og i får den bedste service, det er vores anden bil vi køber der og bestemt ikke den sidste. Det bedste er, at når man kommer så får man fornemmelsen af og være velkommen og ikke til besvær. Der bliver givet tid til en. Normalt er vi ikke til autoriserede værksteder , men indrømmer vi har kun brugt dem til service osv. Vi syntes det er rigtige fine priser på værkstedet og kan klart anbefale dem os.
Det er et helt igennem fint og velfungerende firma. De får vores varmeste anbefalinger

11. februar 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Puha, en dårlig oplevelse

Puha, hvor skal jeg næsten starte med vores oplevelse af Leif Jørgensen i Løgumkloster.

Men det hele startede med, at min mor bakkede ind i naboens bil og beskadigede kofangeren og den ene baglygte.

Alt i alt lyder det som en simpel sag og gennem forsikringen var Leif Jørgensen et af deres foretrukne værksteder, så vi troede at vi var i gode hænder.
Men det valg kom vi desværre til at fortryde.

Vi aftalte et tidspunkt for at få udbedret skaden og så troede vi, at alt var i skønneste orden.

Men da vi skulle hente bilen, så den nye kofanger frygtelig ud med skarpe kanter og en lakering der nærmest sprang af den. Men Leif Jørgensen kunne ikke se problemet.

Så vi måtte kontakte forsikringen for, at Leif jørgensen ville tage sagen seriøst. Der blev aftalt et møde ude ved Leif Jørgensen, hvor en repræsentant fra forsikringen var til stede. Min mor og søster var taget derude for at snakkede med dem, men efter mødet følte de sig nærmest latterliggjort af både Leif Jørgensen og repræsentanten fra forsikringen(dette forhold er dog blevet løst med forsikringen og han er vendt tilbage med en undskyldning for hans opførsel, men venter stadig på Leif Jørgensen med hensyn til dette)
Men de tog dog bilen ind igen for at udbedre deres mangelfulde arbejde.
Samtidigt opdagede vi også at der var kommet en ridse i bagsmækken. Ifølge Leif Jørgensen havde den været der hele tiden, men vi er af en anden mening. Men det er selvfølgelig påstand mod påstand.

Og så håbede vi, at det var det og vi snart ville have bilen igen. Trods alt var det en simpel skade.

Men anden gang var det stadig ikke udbedret ordentligt

Så den måtte ind igen for en tredje gang.

Efter tredje gang kunne min mor tage bilen hjem igen efter den har været hos Leif Jørgensen i rigtig lang tid.

Men da min mor kom hjem, opdagede hun, at den nye baglygte var beskadiget.
På dette tidspunkt havde vi ikke længere kontakt med Leif Jørgensen, da vi oplevede rigtig dårlig kundeservice, havde vi forlangt at al kommunikation skulle gå igennem forsikringen og så kom bilen afsted for fjerde gang.

Alt i alt en rigtig uheldig sag, hvor vi står tilbage ret chokeret over den dårlige behandling af Leif Jørgensen.

Vi kan på ingen måde anbefale Leif Jørgensen og vi kommer ikke tilbage, for igennem hele forløbet stødte vi ikke på en eneste person, som tog os seriøst og gav os den behandling, som er almindelig for alle servicefag.
Specielt deres behandling overfor min søster og min mor var direkte nedladende og de kørte derfra kede af det og direkte chokeret.

Jeg håber, at ingen andre nogensinde kommer til at opleve den behandling som vi har fået fra Leif Jørgensen.

Kan kun sige, hold jer langt væk fra Leif Jørgensen

12. april 2024

Tryk og fantastisk behandling

Så kan det ikke gøres bedre, en varm tryk og helt igennem god oplevelse var det at handle bil med Bjarne Jessen hos Suzuki i Løgumkloster. Vi fik en virkelig professionel og fantastisk behandling hvor der er ro og god tid til at komme rundt om alle spørgsmål og så en handel der blev bedre end jeg havde forestillet mig inden vi kørte hjemmefra. Vi havde 70 km. til Løgumkloster, det er langt, men at handle bil er jo ikke det samme som at købe en liter mælk så hvad betyder denne afstand med så fantastisk en sælger, kan varmt anbefales.

21. februar 2024

Køb Jeres Næste Bil Hos Bjarne v/ Leif Jørgensen i Løgumkloster

vi har lige handlet bil hos Bjarne i Løgumkloster. En lang tur frem og tilbage da vi kommer fra Thyborøn ,meen hva gør man ikke for en go kop kaffe.....Men alt gik som forventet, ingen brudte løfter, el.lign en mand der holder ord. Leif Jørgensen Automobiler i løgumkloster vil jeg helt klart anbefale til jer alle. Vil helt sikkert handle der igen, hvis chancen bød sig

22. september 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kom direkte ind fra gaden for at prøve…

Kom direkte ind fra gaden for at prøve en bil, ikke noget problem siger Bjarne Jessen. Kørte så i 2 forskellige og kunne godt tænke mig den dyre. det ordnede Bjarne så jeg kunne hente bilen en uge senere. super dejlig og seriøs kunde håndtering. så kan varmt anbefale at handle bil hos Bjarne

1. september 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har haft den store fornøjelse at…

Jeg har haft den store fornøjelse at handle med Bjarne Jessen i Løgomkloster.
Super super service fra start til slut, vi havde lidt udfordringer men Bjarne lagde sig bare i selen og fik ordnet det hele til UG.
Klart en bilhandler som jeg gerne køre 3 timer for hver vej.

21. august 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Har købt ny bil ved Bjarne hos Leif…

Har købt ny bil ved Bjarne hos Leif Jørgensen i Løgumkloster og alt gift fint og smertefrit. Fik lånebil uden beregning i den periode den nye skulle klargøres og følte mig godt behandlet. Og at Bjarne er SønderjyskE fan gør det jo ikke ringere... :)

17. august 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super behandling ved køb af ny bil

Vi blev betjent af Bjarne som bare er en af de bedste, rarest og ærlige forhandler hos Leif Jørgensen i lørgumkloster.
Det var let og lige til, fik byttet vores gamle bil til en næsten ny suzuki til en god og fornuftig pris. som vi kan have i mange år..
Det er anden gang vi køber ny bil hos Leif Jørgensen lørgumkloser og det er heller ikke sidste gang vi det..

13. februar 2023
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv