Ledarna - Sveriges chefsorganisation Anmeldelser 3

1. Personalkonsulentvirksomhet
  2. Bemanningskonsulent
  3. Bemanning
  4. Vikarbyrå

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Serviceorganisation och fackförbund för chefer och ledare. Information om ledarskap, förhandlingshjälp, chefsrådgivning samt lönestatistik.

2,8

Middels

Bedrövliga

Bedrövliga, väntat i över en månad på att de ska återkomma angående min bortgångna morfars försäkring. Har ringt vid 9 tillfällen men inget händer.

27. mars 2026

nonchalanta, utan vilja att sätta sig in i detaljerna. Välj inte ledarna, katastrof dåliga på alla plan!

inkom till er med fullständig dokumentation, inklusive mail från arbetsgivaren som tydligt visade hur vaga och felaktiga deras argument var.
Trots detta tog det flera dagar innan någon återkopplade. När kontakt väl togs upplevdes bemötandet som nonchalant, utan vilja att sätta sig in i detaljerna. Välj inte ledarna, katastrof dåliga på alla plan!

10. november 2025

LEDARNA Sveriges sämst fackförbund

Detta fack är ett SKÄMT. Dom gör ett stort stort fel i augusti 2022 vilket upptäcks i januari 2024 när jag behöver fackligt hjälp!

Dom har inte upptagen mig som medlem i augusti 2022 fast jag har ett mejl på det och fick ett mobilsamtal angående det.

Nu var jag har blivit arbetslös så fattas jag två månaders medlemskap för att kunna ta del av min inkomstförsäkring. Tror ni att Ledarna vill kreditera mig dessa två månader, naturligtvis INTE.

Nå dom i Stockholm tänker bara på dom själva och hur dom själv får störst vinning.

Tänk om dom förlorade sina hus till 14-16 millioner, nä så är det bättre att ett medlem som är hyresgäst får flytta från sin bostad.

Detta fack är äckligt, så bli INTE medlem där, där finns bättre fack att vara medlem hos!

1. november 2024

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis