Leadhealthcare Anmeldelser

3,7

Personeel hanteert niet COVID regels; geen 1,5 m afstand onderling, geen mondkapjes. Ze loten wie er moet testen, ze nemen test af in wang ipv keel, de geleverde negatieve pcr test tot twee maal toe m... Vis mer

Vanaf het eerste contact moment via LinkedIn een aantal jaren terug, tot aan de dag van vandaag voelt het als thuiskomen. Ik werk op het kantoor van Lead Healthcare, elke dag stap ik naar binnen en er... Vis mer

Zeer goed geholpen op locatie Heijen. Heel vriendelijk en professioneel personeel, de spullen netjes geordend. Ook het testen ging goed, geen last gehad en het personeel stelde me gerust en nam de tij... Vis mer

1. Sykepleierbyrå
  2. Lege
  3. Apotek
  4. Eldreomsorg

Wij stellen de beste zorgverleners beschikbaar, ontwikkelen slimme technologie en maken preventieve diagnostiek mogelijk. Met 1000+ ondernemende zorgverleners en 60 kantoormedewerkers helpen wij de zorg te vernieuwen en verbeteren. Allemaal om onze missie waar te maken: een langer, gelukkiger en gezonder leven voor iedereen.

Middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Onbezorgd op vakantie

Voor mijn wintersport naar Oostenrijk heb ik mij half januari laten testen in Den Helder. Daar zat een hele vriendelijke dame, die me rustig ging uitleggen wat ze ging doen ( het was mijn eerste test, toch best spannend) Ze heeft me echt op mijn gemak kunnen stellen. Begin van de ochtend getest en diezelfde avond al de uitslag. Echt heel fijn, daardoor kon ik rustig slapen en konden we de volgende ochtend onbezorgd richting Oostenrijk

11. februar 2022

Voel me op mijn gemak!

Sinds een aantal weken is mij QRcode verlopen dus moet ík testen voor toegang. Ik ben zeer een zeer tevreden over de combinatie van professionaliteit en vriendelijkheid!

9. februar 2022

Zeer goed geholpen op locatie Heijen

Zeer goed geholpen op locatie Heijen. Heel vriendelijk en professioneel personeel, de spullen netjes geordend. Ook het testen ging goed, geen last gehad en het personeel stelde me gerust en nam de tijd.

9. februar 2022