Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Der var kommet hul på min udstødning, så jeg henvender mig atter ti Larsen Motorcykler. Da det bestilte arbejde er blevet udført, bliver jeg kontaktet af Jeppe fra værkstedet. Han fortæller mig, at... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg var fornyligt inde og købe helt nyt sæt motorcykeltøj. Følte virkelig jeg fik 100% fokus på tøj og skovalg. Brugte noget nær 3 timer på at prøve tøj og sko til absolut fornuftige priser. Der var o... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg havde kig på en ny MC gennem Larsen Motorcykler. Tina der styrer butikken har været tålmodigheden selv, med en nybegynder som mig. Alle spørgsmål og tanker blev kyndigt besvaret, og jeg... Vis mer

Informasjon om virksomheten

Kontaktopplysninger

4,7

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Ny udstødning.

Da det bestilte arbejde er blevet udført, bliver jeg kontaktet af Jeppe fra værkstedet. Han fortæller mig, at han har prøvekørt min scooter, hvorved han konstaterede, at den var længe om at komme op i omdrejninger. Han spørger mig, om han ikke lige skal kigge på det. Jeg havde selv registreret, at min scooter var begyndt at blive lidt sløv i optrækket, så jeg skyndte mig at sige ja. Det har jeg ikke fortrudt. Når jeg starter den, kommer den øjeblikkeligt op i omdrejninger, og kører igen som den skal. Tak for det Jeppe :).
Hvis der er udfordringer med den to-hjulede, og man vægter faglig kompetent samt venlig og positiv betjening, fra værksted til butik, er Larsen Motorcykler, efter min mening, stedet man henvender sig til .

18. september 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Meget behagelig betjening og god…

Meget behagelig betjening og god rådgivning, yder en service andre godt kunne lære af.
Meget kompetent og hjælpsom mekaniker der ikke er bange for at give gode råd og vejledninger.
Kan helt klart anbefales at handle der.

17. juni 2025

Har kørt motorcykel i godt 10 år

Har kørt motorcykel i godt 10 år, og har altid handlet ved Larsen Motorcykler, og har bestemt tænkt mig at fortsætte med det, da alle derude og superrare mennesker, og altid sørger for at man får den bedste oplevelse samt vejledning, både hvad angår køb af MC, men også al tilbehøret, tøj, reservedele osv..

10. juli 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Service helt i top hos Bruun-Larsen mc

Service helt i top! Købte bukser, jakke og handsker i webbutikken. Da handskerne ikke var på lager lavede forretningen en aftale med Fisker mc i København der, samme dag, sendte mig et par. Bukserne viste sig at være for store, men Pernille sendte mig et par i nummeret mindre samme dag jeg ringede som jeg så allerrede modtog dagen efter. Ikke noget med at vente på at jeg sendte de modtagne bukser retur. Virkelig en forretning jeg varmt vil anbefale til alle der har behov for mc udstyr. Fuld plade med 5 stjerner herfra og tak for tilliden.
Venlig Hilsen
Ib Jørgensen
Nivå

9. august 2023

DK's bedste MC forhandler

Jeg havde kig på en ny MC gennem Larsen Motorcykler.

Alle spørgsmål og tanker blev kyndigt besvaret, og jeg har gennem hele forløbet haft følelsen af at Tina ønskede jeg gik derfra glad med en god MC.

Det kan jeg afgjort sige at jeg gjorde :) Min næste MC bliver også købt hos Larsen!

13. juli 2021
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Der er ikke nok stjerner i bedømmelsen

Der er ikke nok stjerner i bedømmelsen. Der burde være ti. Mega søde mennesker, super kompetente og hjælpsomme. Jeg købte en brugte motorcykel og blev behandlet som om jeg købte en rigtig dyr ny sportsbike. Kan varmt anbefales!

19. februar 2020
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Helt utrolig venlig og på alle måder god betjening i.f.m. køb af mc-tøj

Jeg kan kun sige, at den betjening jeg har oplevet hos Larsen Motorcykler, er helt uovertruffen.
Jeg vil fremover til en hver tid fremhæve og anbefale, at du køber dit mc tøj gennem dem, og i det hele taget bruger dem i forbindelse med, hvad du måtte have brug for til mc eller dig selv.
Jeg giver Tina og Nick 6 stjerner ud af 5 ;-)

28. mars 2019
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Som helt grøn og kommende MC kører har…

Som helt grøn og kommende MC kører har Larsen Motorcykler givet mig kompetent, tålmodig og grundig vejledning i valg af udstyr, tøj og tilbehør til min MC.

Fremragende betjening og service, og alle spørgsmål besvaret ærligt og seriøst. De får min allervarmeste anbefaling.

31. august 2018
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Tandrem til ZERO

Godt arbejde, MEN ALT FOR LANGSOM. Min tandrem sprang en dag midt i Vejle by. Falck kørte MC'en til Lystrup. Jeg fik ikke ret meget information fra Larsenmotorcykler. Jeg rykkede efter 1 uge, efter 2 uger, efter 3 uger. Efter 4 uger fik jeg at vide: Larsenmotorcykler kan ikke oplyse om garantien dækker, eller hvornår jeg kan få min Zero igen. "... delene er stadig undervejs til os. Vi forventer de lander snarest muligt."
Efter 6 uger kunne jeg hentede min Zero. Den har fået ny fælge og lejre i baghjulet. Mekanikeren har konstateret at fælgen var skævt og har slidt lejrene, og det var årsagen til at tandremmen sprang. Jeg fik ingen regning med hjem, så jeg tror, at garantien dækker. Det var jo fint at mekanikeren fandt fejlen (Det giver mine 2 **) , men behøver det at tage 6 uger for at få et par reservedele hjem fra Californien? (Derfor mangler der 3 ***) Det har været svært at mangle sit primære transportmiddel i 6 uger. "Hvor svært kan det være? Zero og Larsenmotorcykler må til at oppe sig i DK." Jeg havde også bestilt et serviceeftersyn samtidigt med reparationen. Mekanikeren oplyste at de ikke laver serviceeftersyn på Zero, da Zero ikke har været så lang tid på det danske marked. I øvrigt var mekanikeren ikke særlig kundevenlig i sit sprogbrug.

15. august 2016

Alt i orden!

Har både handlet hjelm, haft min motorcykel vinteropbevaret hos dem og fået lavet flere services. Alt har været i orden hver gang!
Kan stærkt anbefales at handle hos Larsen Mc!

1. april 2016
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kunde pleje på højeste plan

har nu i flere omgange været kunde hos Larsen Motorcykler.
Da jeg ved køb af mc fik fortalt af sælger at maskinens tidligere ejer var en ældre mand på 72 må jeg erkende at jeg tænkte " sælger bemærkning"
Henter maskinen som aftalt og møder en ældre mand udenfor butikken der fortæller mig at han er kommet for at møde den nye ejer af hans tidligere maskine. kommentar fra ham var " ja er nu fyldt de 72 og den er lidt tung at få op af kælderen.
Denne super oplevelse er nu blevet til en ud af mange hos Larsen Motorcykler. Altid bund ærlige og alle hos Larsen MC siger tingene som de er.
Råd , vejledning , kaffe og altid klar på en hyggelig snak om kundens behov og ønsker.
vil og kan kun sige at efter mange besøg har jeg intet kritisk at sige om Larsen Motorcykler.

Kim Skytte BMW K1200RS

7. juni 2015

Ekseptionel service!

Havde en enorm god oplevelse da jeg var nede for at få skiftet et bremsehåndtag på en Cagiva. Det var billigt og tog næsten ingen tid. Derudover var servicen rigtig god; mødt med smil og en følelse af at menneskerne 'bag kassen' oprigtig ønskede en det bedste. Kommer helt sikkert igen.

18. august 2014

Service og DK's dygtigste mekaniker

Jeg er en kunde som oprindeligt startede med at handle hos Franz Kroon, men da denne butik lukkede, så fulgte jeg med Paul (mekanikeren)

siden da har jeg købt en del ting hos larsen mc, service har altid været 116% i top. denne service har jeg været så glad for, at jeg har haft flere kammerater med derud, for at de kunne købe alt det udstyr som skal til for at køre mc, og det er bestemt ikke sidste gang jeg gør det..

Bjarke, er en gut som har rigtig styr på hvad man skal kigge/føle efter når man køber gear til kroppen.

Tina, er en super serviceminded pige som altid snakker til dig med et smil, og løser selv de mærkeligste problemer man stiller dem....

Paul, Ja der er egentlig kun ÉN ting at sige om ham, han er den dygtigste mekaniker der findes i DK, intet mindre, nu kan jeg skrue rigtig meget selv, men hvis jeg løber i noget som overstiger mine evner, så er der kun ÉN person der får lov, det er Paul.

De andre ansatte kan jeg ikke sige meget om, da jeg ikke har haft ret meget med dem at gøre, men de har altid været smilende og hilsende når man er kommet forbi...

Fremfor alt, så har jeg altid fået et ærligt svar hos LARSEN MOTORCYKLER, også selvom det svar de har givet mig, ikke var til deres fordel, det er en ting som jeg virkelig værdsætter, og en egenskab rigtig mange andre mekanikere og forhandlere kunne lære noget af....

Jo bevares, man kunne nok spare et par hundrede kroner på at handle i tyskland, men det har jeg slet ikke lyst til, for så taber sådanne unikke steder jo i kampen....

så jeg kan kun på det kraftigste anbefale at man tager et smut forbi larsen....

MVH Ronnie Rasmussen

11. juni 2014
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Forretning med fokus på kundebetjening

Har gennem de seneste år brugt Larsen MC i Lystrup til servicering / reparationer samt vinteropbevaring af min MC
Har altid oplevet en imødekommende , venlig & kompetent behandling , både hvad angår værksted & butik

11. juni 2014
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv