Large Merchandising Anmeldelser 2 171

4,5

Eindelijk kleding die ik mooi vind en die niet doorsnee zijn. Ik was vroeger altijd op zoek naar aparte kleding maar kende jullie nog niet anders was ik jaren geleden al fan van jullie geweest. Gelukk... Vis mer

Ik heb de afgelopen maanden bij Large best veel T-shirts aangeschaft en ze zijn van top kwaliteit! Levering is ook super snel en ook leuk dat ze bij een bestelling een sticker toevoegen. Large is een... Vis mer

Voor een hele leuke prijs een heel mooi jasje besteld. Het bestelproces verliep gemakkelijk, waarna ik per mail goed op de hoogte ben gehouden. De bestelling is snel geleverd (zondag besteld, dinsdag... Vis mer

Altijd tevreden met deze winkel!! Gisteren mijn artikel ontvangen en zit als gegoten. Zeker blijven bestellen met zoveel keus! Groeten uit Breda

1. Musikkforretning
  2. Spilltjenester
  3. Butikk med filmutleie

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Large is dé grootste in alternatieve muziek, merchandise & lifestyle. Wij hebben alles van jouw favoriete bands, films, games of series!

4,5

Enestående

2k anmeldelser

Har svart på 44 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

EMP Incognito Rebel Sweatshirt grey XXL…

EMP Incognito Rebel Sweatshirt grey XXL gekocht. Ik paste het en deed het niet meer uit. Gedacht met 50 kun je vast niet meer kopen bij Large terwijl ik dat in mijn jeugd veel deed. Hoe mis had ik het. Heerlijke te gekke sweater. Snel bezorgd.

10. desember 2025

Redelijk snelle levering maar echt niet…

Redelijk snelle levering maar echt niet meer dan dat. Zwarte korte spijkerbroek maat L was echt wel een XL en niet geschikt voor mijn zoon in Australie maar terugsturen is niet milieu- vriendelijk, dus zelf gepast en gehouden.

10. desember 2025

Zins ik Large hebt ondekt

Zins ik Large hebt ondekt, koop ik bijna nergens anders nog kleding. Prijs kwaliteit verhouding is prima. Service is top
Retourneren is geen probleem. Prima afhandeling.
Kortom een zeer tevreden klant

8. desember 2025

horns up!!

Zeer goede levering,goede kwaliteit broek,leuke kerst stickler bij gekregen!!

6. desember 2025

Normaal fijn, nu adres compleet fout

Normaal fijn, nu adres compleet fout.

Zelfs na 4x checken is mijn adres in hun systeem tussen bestelling en aanname en bevestiging verkeerd gegaan

Maak tegenwoordig screenshots van addressen, dus 100% zeker.

Helaas maken ze gebruik van een bot, dus ik kon ook niet bij de klantenservice hulp krijgen.
Heb nu pakket bij abusive neglectful ex huisbaas van 5 jaar geleden moeten ophalen. Echt schandalig dat ze hun eigen fouten niet oplossen.

Ook postnl heeft hierin gefaald, kon zelf niet aangeven of adres wijziging of bij postnl punt afleveren. Dus lekker bezig met al die automatisering.......

28. november 2025

Zeer tevreden …

Ze hebben een zeer uitgebreide assortiment met kleding die je niet veel in de winkels kunt vinden. Goede kwaliteit en de maten zijn goed.
Snelle levering, rekening houdend met de black friday en de feestdagen, eerder dan verwacht.

3. desember 2025

Helemaal top!

Helemaal top!
De donderdag voor Black Friday bestelling gedaan, en de dinsdag was alles bezorgd. Ondanks eerdere bestellingen, heb ik geen een keer gehad dat iets beschadigd of niet aankwam.

2. desember 2025

Zeer tevreden over Large.

Goed op de hoogte gehouden door Large van wanneer mijn item verstuurd zou worden. Ook was mijn LP zeer goed verpakt zodat er geen beschadigingen konden ontstaan. En natuurlijk weer een sticker voor op mijn container.

1. desember 2025

Snel geleverd op zaterdag

Super snel geleverd op zaterdag, goed verpakt en een goede kwaliteit
van de twee paar zwarte leren wandelschoenen en ook nog black friday korting !

29. november 2025
Logoen til Large Merchandising

Svar fra Large Merchandising

Top Jolita! - team LARGE

Top zaak

Super snel geleverd,mooie kwaliteit jas,en nog extra korting ook....
Top....

30. november 2025