Skuffende besøg, snusket restaurant.
Skuffende besøg. Uopmærksom betjening. Vi fik tørre pandekager til 150 kr stykket..
Vi sad i et snusket lokale med spindelvæv på væggene. Vi kommer ikke igen🫣
Rømersgade 9, 1362, København, Danmark
Vi sad i et snusket lokale med spindelvæv på væggene. Vi kommer ikke igen🫣
Vi havde forventet en simpel god frokost .Vi fik en tallerken med små stykker pålæg, der lignede gårdsdagens rester, serveret med halvtørt flute , en quiche der var halvlunken med 3 salatblade
Det var en skuffende oplevelse til den pris og kan bestemt ikke anbefales .
Rigtig god betjening og super god mad kan virkelig anbefales
Dårlig oplevelse i aften, hvor jeg havde bestilt et bord til to. Vi fik anvist restaurantens dårligste bord lige ved indgangsdøren af den kvindelige tjener. Vi spurgte derfor, om det var muligt at få et andet bord. Svaret var “nej, det er ikke muligt, da alle borde er booket i aften”. Uforståeligt, da adskillige 2 personersborde var ledige. Hvorfor skulle de gives til de gæster, der ankom 10-15 minutter senere end os??? Man reserverer jo ikke et bestemt bord i restauranten! Maden var som altid god, men ikke ok opførsel af den kvindelige tjener, som sagtens kunne have imødekommet vores ønske, hvilket er almindelig kutyme på alle andre restauranter.
Tirsdag den 27.02.24! Det er isnende koldt ved bordene udenfor La Petanque, Rømersgade 9.
Men da vi havde stor hund med, og var nysgerrige og sultne efter at smage noget fra den, for os, nyopdagede lille kælderrestaurants spændende menukort, så satte vi os og hentede to tæpper for at holde varmen, bestilte to boghvedepandekager med gedeost, valnødder og honning - samt øl og økologisk hindbærsaft.
Pandekagen smagte himmelsk. Sprødstegt og tynd foldet sammen over smeltet gedeost, ovenpå 3 sprøde salatblade med en velsmagende svag sennepsdressing, valnødder og honning (gerne lidt mere honning).
Super fin betjening af ung pige, der i øvrigt også havde denne ret som yndlingsret, fortalte hun. Helt forståeligt :-)
Alt i alt et måltid som vi meget gerne kommer igen for - eller andet fra det spændende menukort - dog en dag i nær fremtid med varme og sol.
Brrrr hvor vi dog frøs.
mvh
Lisbet, Peder og Arnold
Hej det er et rigtig godt
Super dejlig mad og meget flink
Personale vi fik en dejlig oplevelse
Og super dejlig mad vi kommer igen
😃😃😃😃
Dejligt sted, god mad til gode priser, de er børnevenlige og der er altid en hyggelig stemning - personalet er virkeligt søde og hjælpsomme og smilende.