La Buena Vida Anmeldelser

TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De eerste keer dat ik hier bestelde. Wat ik alvast aangenaam vond is dat ik ook per fles kon bestellen en niet onmiddellijk een doos van 6 flessen hoefde te nemen. Verder werd ik heel goed geïnformeer... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

1. Buena Vida biedt kwaliteitsvolle en zeer lekkere wijnen aan degelijke prijzen aan. 2. Je wordt altijd heel vriendelijk en gastvrij ontvangen. 3. Super dat zij elke eerste zaterdag van de maand op... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Toen de voorraad van Pintia wijn uitgeput was stelde ""La Buena Vida" zelf voor mij te verwittigen wanneer deze wijn terug voorradig zou zijn. Dit gebeurde onlangs spontaan en zulke service is vrij ui... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Excellent conseils et disponibilités, belles références et petites pépites en plus, tout ce que l'on cherche chez Pulse.

Informasjon om virksomheten

1. Vinbutikk

Skrevet av virksomheten

La Buena Vida is vandaag de belangrijkste referentie voor Spaanse wijnen in de Benelux. Niettemin hanteren wij nog steeds dezelfde filosofie als toen wij de kleinste referentie waren, helemaal in het begin; wij werken namelijk enkel met kleinere familiedomeinen met kleine producties - meer dan de helft bio en proberen nog steeds het allerbeste van elke appellatie naar België te halen. Kwaliteit en authenticiteit zijn nog altijd de belangrijkste sleutelwoorden in onze selectie. Een andere rode draad is onze keuze voor finesse en elegantie. Wij vallen minder voor het "blockbuster" type, nochtans een soort wijn dat vaak voorkomt in Spanje en ook steeds garant staat voor hoge scores. Wij geloven echter in onze eigen smaak en hanteren onze eigen selectie criteria, wars van scores of commentaren. Spanje en Spaanse wijn is immers ons vak, we zijn er 100% mee bezig en al jarenlang.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

136 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Top aanbod

Goede communicatie, scherpe prijzen, ruim aanbod met de absolute toppers. Zeer snelle levering

23. januar 2026

Dank voor de 5 sterren!
Leuk om te lezen dat u vlot geholpen bent en dat de levering zo snel is gegaan. We hechten veel belang aan duidelijke communicatie en een sterk aanbod, dus altijd fijn dat dat ook zo wordt ervaren.

Alles in orde.

Alles in orde.

30. januar 2026

Svar fra La Buena Vida

Dankuwel voor deze topscore! Fijn om te zien dat alles in orde is, zoals het hoort. Geniet van uw Spaanse topwijnen. Team La Buena Vida

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Duidelijke website met zeer goede…

Duidelijke website met zeer goede uitleg over de wijnen👌

28. januar 2026

Dank voor de 5 sterren!
Fijn om te zien dat onze inspanning wordt geapprecieerd. Daar doen we het voor.
Team La Buena Vida.

Top wijnen

Top wijnen, top organisatie

19. januar 2026

Svar fra La Buena Vida

Dankuwel Niko! Top reviewer! ;)
Geniet van uw Spaanse topwijnen - Team La Buena Vida

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Reageerden positief op mails met vragen…

Reageerden positief op mails met vragen over levering en hebben levering uitgevoerd volgens mijn vraag

24. januar 2026

Dank voor de 5 sterren.
Fijn dat we de levering hebben kunnen regelen zoals u het vroeg, we denken graag mee waar dat kan.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer goede dienst na verkoop.

Zeer goede dienst na verkoop.

14. januar 2026

Svar fra La Buena Vida

Dank voor deze mooie 5 sterren, dat lezen we graag.
Een goede dienst na verkoop vinden we minstens even belangrijk als de wijnen zelf, fijn dat u dit zo heeft ervaren.
Geniet van uw Spaanse topwijnen! Team La Buena Vida

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mooie selectie en goed advies

Heel mooie selectie wijnen. Correct advies bij vragen, toegepast op eigen smaakprofiel.

11. januar 2026

Svar fra La Buena Vida

Hartelijk dank voor deze mooie woorden en 5 sterren. We blijven ons inzetten om sterke Spaanse wijnen naar België te brengen en om persoonlijk advies te geven, afgestemd op uw smaak.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mooi exclusief aanbod van Spaanse…

Mooi exclusief aanbod van Spaanse klassewijnen
Onberispelijke service en levering

8. januar 2026

Svar fra La Buena Vida

Fijn om te horen dat ons aanbod van exclusieve Spaanse wijnen en onze service zo gewaardeerd worden.
Geniet van uw Spaanse topwijnen! Team La Buena Vida

4. januar 2026

Svar fra La Buena Vida

Hartelijk dank voor de 5-sterrenscore! Geniet van uw snel geleverde Spaanse topwijnen - Team La Buena Vida

Goede service, conform belofte

25. desember 2025

Svar fra La Buena Vida

Dank voor uw feedback en dank voor de mooie score.
Service volgens afspraak, dat lezen we graag. We vinden het belangrijk dat wat we beloven ook effectief zo wordt uitgevoerd, van bestelling tot levering.

De wijn kende ik al

De wijn kende ik al - de levering was zeer snel (al is dat niet altijd nodig) en effectief.

23. desember 2025

Svar fra La Buena Vida

Dank voor deze mooie 5 sterren review!
Altijd prettig om te lezen dat zowel het product als de service goed zit. Een efficiënte levering zonder gedoe, daar doen we het voor. Geniet van uw Spaanse topwijnen - Team La Buena Vida

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Spijtig er is 1 bus olijfolie ingedeukt…

Spijtig er is 1 bus olijfolie ingedeukt en zou dienen als geschenk!?!
Ik had ook verwacht dat er geschenk papier zou bij zijn😩

22. desember 2025

Svar fra La Buena Vida

Dank om ons hiervan op de hoogte te brengen en dank voor uw review.

We zien dat u bij de opmerkingen had meegegeven dat de olijfolie bedoeld was als geschenk en dat u cadeaupapier wenste. Jammer genoeg is één bus ingedeukt aangekomen, wat natuurlijk extra vervelend is in dit geval.

Als het nog niet te laat is, willen we die gedeukte bus graag omwisselen zodat u het geschenk alsnog mooi kan afgeven. We nemen hiervoor graag even contact met u op.

Svar fra La Buena Vida

Dank voor deze mooie 5 sterren review!
Snelle en onberispelijke levering, dat zien we graag. Fijn om te lezen dat alles vlot en correct is verlopen, zoals het hoort.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Top keuze van Spaanse wijnen!

Top keuze van Spaanse wijnen!

Top service, ook thuis geleverd.

14. desember 2025

Svar fra La Buena Vida

Hartelijk dank voor uw review!
Fijn om te lezen dat ons assortiment in de smaak valt bij wijnliefhebbers. Dat is exact waar we het voor doen.
Geniet van uw Spaanse topwijnen - Team La Buena Vida

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv