De eerste keer dat ik hier bestelde. Wat ik alvast aangenaam vond is dat ik ook per fles kon bestellen en niet onmiddellijk een doos van 6 flessen hoefde te nemen. Verder werd ik heel goed geïnformeer... Vis mer
1. Buena Vida biedt kwaliteitsvolle en zeer lekkere wijnen aan degelijke prijzen aan. 2. Je wordt altijd heel vriendelijk en gastvrij ontvangen. 3. Super dat zij elke eerste zaterdag van de maand op... Vis mer
Toen de voorraad van Pintia wijn uitgeput was stelde ""La Buena Vida" zelf voor mij te verwittigen wanneer deze wijn terug voorradig zou zijn. Dit gebeurde onlangs spontaan en zulke service is vrij ui... Vis mer
Excellent conseils et disponibilités, belles références et petites pépites en plus, tout ce que l'on cherche chez Pulse.
La Buena Vida is vandaag de belangrijkste referentie voor Spaanse wijnen in de Benelux. Niettemin hanteren wij nog steeds dezelfde filosofie als toen wij de kleinste referentie waren, helemaal in het begin; wij werken namelijk enkel met kleinere familiedomeinen met kleine producties - meer dan de helft bio en proberen nog steeds het allerbeste van elke appellatie naar België te halen. Kwaliteit en authenticiteit zijn nog altijd de belangrijkste sleutelwoorden in onze selectie. Een andere rode draad is onze keuze voor finesse en elegantie. Wij vallen minder voor het "blockbuster" type, nochtans een soort wijn dat vaak voorkomt in Spanje en ook steeds garant staat voor hoge scores. Wij geloven echter in onze eigen smaak en hanteren onze eigen selectie criteria, wars van scores of commentaren. Spanje en Spaanse wijn is immers ons vak, we zijn er 100% mee bezig en al jarenlang.
Lichtstraat z/n, 2400, Mol, Belgia
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Impeccable service and beautiful quality wines at unbeatable prices, highly recommended!

Svar fra La Buena Vida
Alhoewel levering door Verhoeven kompleet is misgegaan, werd dit door LBV zelf snel en accuraat opgelost.

Svar fra La Buena Vida
Alles vlot verlopen zowel bestelling als afwerking

Svar fra La Buena Vida
Geleverd op het gevraagde tijdstip.
Wijn is ondertussen geproefd en ik kan het reisverslag van kozijn Wim dus enkel maar beamen.
Goed bezig (al een hele tijd) :)